kubiak έγραψε:ok, για τον Thomas ξερω, ψιλοπλακα κανω, Thomas το τυρακι μπολικο εξω ε; Mind the trap... : - )
Ούτε πολλά ούτε λίγα τα €...
https://n26.com/r/thomasm9467
kubiak έγραψε:Αγαπητε μου Thomas, οταν ελεγα τυρακι και φακα δεν αναφερομουν στη δουλεια και τις απολαβες, αναφερομουν στα αλλα που σε κρατανε εκτος οικιας (ή εντος αλλα οχι για τηλεοραση τελος παντων) : - D
Παρανόησις
Αυτές τις μέρες έχει τρέξιμο αλλά ακόμα δεν έχει πέσει τίποτα στην φάκα
Giuseppe Busso έγραψε:Στη σέντρα Σπαλιάρας, Ελισάβετ και Σάρα.
Πάντως νταξ το τσοκοκάναλο το παρακάνει, είπαμε να στήσουμε το παιχνίδι, όχι να πάνε εναλλάξ οι δύο ομάδες!
< Note >
Giuseppe Busso έγραψε:Αηδία ο ΣΚΑΙ.
Γιατι?
Αφου οι στιβοι στηνονται για αλλα 2 survivors, δεν νομιζω ότι μπορουν να μαγειρεψουν και τα 3.
Παντως το χτεσινο ηταν το ποιο καλο αγωνισμα από τα επεισοδια τουλάχιστον που εχω δει. Συνδυαζε και δυναμη και ταχυτητα και λιγο ευστοχια.
GTS έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Αηδία ο ΣΚΑΙ.
Γιατι?
Αφου οι στιβοι στηνονται για αλλα 2 survivors, δεν νομιζω ότι μπορουν να μαγειρεψουν και τα 3.
Παντως το χτεσινο ηταν το ποιο καλο αγωνισμα από τα επεισοδια τουλάχιστον που εχω δει. Συνδυαζε και δυναμη και ταχυτητα και λιγο ευστοχια.
Και αντοχή, το να τρέχεις με 4kg στα χέρια και να περνάς εμπόδια είναι πολύ κουραστικό.
απ την αλλη βεβαια η υψηλη κουλτουρα documenta 14 μας δειχνει βαμμενα πρασινα προβατα .
τι να πει κανεις .
εν τω μεταξυ οι διανοουμενοι του φορουμ (κατα τυχη στο αριστερο παρεακι , και υπερασπιστες της καρναβαλικης κυβερνησης )
κανενας δεν παραδεχτηκε οτι δεν γνωριζαν οτι ηταν η Οδύσεια και οχι η Οδύσσεια του Καζαντζακη και οτι ουτε το ειχαν πιασει στα χερια τους ,ουτε το ειχαν διαβασει ,αλλα οτι επεσε συρμα στα συντροφια . εδω ο Καργακος και παραδεχτηκε οτι εχει διαβασει στιχους αποσπασματικα.
τι να πει κανεις.
otso έγραψε:ε αφου βλεπει και ο dimik SURVIVOR αμ ο μαστορας που δεν εχει χρονο για να φτιαξει τον κινητηρα , επεσε το επιπεδο πολυ.
απ την αλλη βεβαια η υψηλη κουλτουρα documenta 14 μας δειχνει βαμμενα πρασινα προβατα .
τι να πει κανεις .
εν τω μεταξυ οι διανοουμενοι του φορουμ (κατα τυχη στο αριστερο παρεακι , και υπερασπιστες της καρναβαλικης κυβερνησης )
κανενας δεν παραδεχτηκε οτι δεν γνωριζαν οτι ηταν η Οδύσεια και οχι η Οδύσσεια του Καζαντζακη και οτι ουτε το ειχαν πιασει στα χερια τους ,ουτε το ειχαν διαβασει ,αλλα οτι επεσε συρμα στα συντροφια . εδω ο Καργακος και παραδεχτηκε οτι εχει διαβασει στιχους αποσπασματικα.
τι να πει κανεις.
Επικό ποστ otso στο θέμα για το Survivor με αναφορές για την Οδύσσεια/Οδύσεια του Καζαντζάκη.
Ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζω να το έχει διαβάσει το συγκεκριμένο είναι ο... πατέρας μου. Εγώ δεν θα είχα τολμήσει ποτέ, βρίσκω και αρκετά κουραστικό να διαβάζεις κείμενα γραμμένα σε 15σύλλαβο...
Στο σπίτι πάντως είχαμε προφανώς κατοπινή έκδοση και όχι αντίγραφο της πρώτης με την διαφορετική αρθρογραφία που δώρισε ο Τσίπρας στους Κινέζους.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο έργο, δεν διαβάζεται εύκολα από νορμάλ ανθρώπους, ακόμη και από αυτούς που αγαπάνε τον Καζαντζάκη. Στο σπίτι έχουμε όλο το έργο του, εγώ έχω διαβάσει 2 μόνον, τον Βίο και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά και την Ασκητική. Το πρώτο το λάτρεψα και ευχαρίστως το ξαναδιαβάζω, το δεύτερο με κούρασε κι ας είναι πολύ μικρό σε μέγεθος.