Δε μου αρέσει που βρέχει και πρέπει να κυκλοφορήσουμε (με κοστούμια).

< >
QsisVTS έγραψε:δε μου αρέσει που αυτή τη συγκεκριμένη εργασία θέλω να κάνω μήνες τώρα και δε βρίσκω το κουράγιο
Εμείς ανοίξαμε μέτωπο πάντως. ..μέχρι το βράδυ θα παίξει ποστ στο τοπικό της διακόσμησης. ...
Έχω να φάω τρελό πηδημα όλο τον μήνα αλλά ελπίζω αρχές του επόμενου να έχω μετακομίσει και να μπαίνουμε σε cool Mode.
.
Είχε προηγηθεί χτεσινό πρωϊνό ξέσκισμα στην παραλιακή μετά από αγορά υλικών στον Πειραιά και ήδη ήταν χαμηλή η στάθμη του λαδιού, και δεν έκανα σήμερα έλεγχο της στάθμης του λαδιού στο όργανο, |λογοκρισία| μου, το μοτέρ έχει 335.000 χλμ και ενώ έχω άλλο για αντικατάσταση δεν υπάρχει χρόνος ούτε για να κοιταχτώ στον καθρέφτη να με μουτζώσω πόσο μάλλον να αλλαχθεί τώρα ο κινητήρας ( ήταν στο πρόγραμμα να γίνει πριν 12 μήνες και είχε πάρε αναβολή πάλι λόγω φόρτου εργασίας ).
Τού έριξα Motorkote και μετά θα του βάλω για συμπλήρωμα 3 L 50άρι ή 60άρι μπάς και δεν κολλήσει μέχρι να λειτουργήσει το Motorkote και ίσως την γλωτώσω για 1-2 μήνες να προγραμματίσω τη δουλειά μου και να κάνω την αλλαγή του μοτέρ που δεν θα είναι μια απλή αλλαγή αφού ήδη το μοτέρ είναι ανοιχτό και θέλει κλείσιμο που θα πέρει 2-3 ημέρες για να γίνει σωστά, προβλέπω να μου βγάλει και άλλες δουλειές, πχ παλιά καλώδια και φύσες που θα πρέπει να αντικατασταθούν, αμπραγιάζ που χρειάζεται αλλαγή, κλπ, άρα μιλάμε για 7-10 ημέρες χαλαρά.
Οι αβλεψίες / |λογοκρισία| πληρώνονται, ας πρόσεχα. Θα ενημερώσω εδώ για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν και εύχομαι να κερδίσω τον χρόνο και να ασχοληθώ σωστά και χωρίς βιασύνες με το καλό αυτό αυτοκίνητο.
45 λεπτά αναμονή (καμιά 40αριά άτομα, ο 1 στους 2 ήταν για φέσια, για ρυθμίσεις πληρωμής οφειλών κλπ), αίτηση, Φ/Α ΔΤ, Αρ. τραπ. λογαριασμού και σε 2 μήνες βλέπουμε αν θα κατατεθεί η επιστροφή.
ΡΕ ΟΥΣΤ!
dimitrisB έγραψε:Δεν μου αρέσει η σημερινή ταλαιπωρία στην οδ. Αμερικής (ΦΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) για να πάρω 32 € επιστροφή λογαριασμού ΦΑ, λόγω διακοπής χρήσης..
45 λεπτά αναμονή (καμιά 40αριά άτομα, ο 1 στους 2 ήταν για φέσια, για ρυθμίσεις πληρωμής οφειλών κλπ), αίτηση, Φ/Α ΔΤ, Αρ. τραπ. λογαριασμού και σε 2 μήνες βλέπουμε αν θα κατατεθεί η επιστροφή.
ΡΕ ΟΥΣΤ!
εληγε σημερα η προθεσμια για την ρυθμιση, ισως για αυτο ο τοσος κοσμος
224v έγραψε:Παναγιωτη καθε εμποδιο για καλο!!!, θα κανεις κατι που θα επρεπε να ειχε γινει... απο χρονο θα βρεθει φανταζομαι... αργα η γρηγορα δεν μας πηραν τα χρονια....
Σίγουρα θα βρεθεί χρόνος γιατι το χρειάζομαι, ευχαριστώ για το...κουράγιο που μου δίνεις, αν χρειαστώ βοήθεια θα σε καλέσω, δεν μας πήραν δα και τα χρόνια ?
21 quadra έγραψε:224v έγραψε:Παναγιωτη καθε εμποδιο για καλο!!!, θα κανεις κατι που θα επρεπε να ειχε γινει... απο χρονο θα βρεθει φανταζομαι... αργα η γρηγορα δεν μας πηραν τα χρονια....
Σίγουρα θα βρεθεί χρόνος γιατι το χρειάζομαι, ευχαριστώ για το...κουράγιο που μου δίνεις, αν χρειαστώ βοήθεια θα σε καλέσω, δεν μας πήραν δα και τα χρόνια ?![]()
![]()
τα πρωινα ειμαι μεσα για μαστοριες....
21 quadra έγραψε:Δεν μου αρέσει που σήμερα το πρωϊ που έβαλα μπροστά το quadra ακούστηκε ο ανατριχιαστικός ήχος χτυπημένου κουζινέτου.
Είχε προηγηθεί χτεσινό πρωϊνό ξέσκισμα στην παραλιακή μετά από αγορά υλικών στον Πειραιά και ήδη ήταν χαμηλή η στάθμη του λαδιού, και δεν έκανα σήμερα έλεγχο της στάθμης του λαδιού στο όργανο, |λογοκρισία| μου, το μοτέρ έχει 335.000 χλμ και ενώ έχω άλλο για αντικατάσταση δεν υπάρχει χρόνος ούτε για να κοιταχτώ στον καθρέφτη να με μουτζώσω πόσο μάλλον να αλλαχθεί τώρα ο κινητήρας ( ήταν στο πρόγραμμα να γίνει πριν 12 μήνες και είχε πάρε αναβολή πάλι λόγω φόρτου εργασίας ).
Τού έριξα Motorkote και μετά θα του βάλω για συμπλήρωμα 3 L 50άρι ή 60άρι μπάς και δεν κολλήσει μέχρι να λειτουργήσει το Motorkote και ίσως την γλωτώσω για 1-2 μήνες να προγραμματίσω τη δουλειά μου και να κάνω την αλλαγή του μοτέρ που δεν θα είναι μια απλή αλλαγή αφού ήδη το μοτέρ είναι ανοιχτό και θέλει κλείσιμο που θα πέρει 2-3 ημέρες για να γίνει σωστά, προβλέπω να μου βγάλει και άλλες δουλειές, πχ παλιά καλώδια και φύσες που θα πρέπει να αντικατασταθούν, αμπραγιάζ που χρειάζεται αλλαγή, κλπ, άρα μιλάμε για 7-10 ημέρες χαλαρά.
Οι αβλεψίες / |λογοκρισία| πληρώνονται, ας πρόσεχα. Θα ενημερώσω εδώ για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν και εύχομαι να κερδίσω τον χρόνο και να ασχοληθώ σωστά και χωρίς βιασύνες με το καλό αυτό αυτοκίνητο.
Δεν μου αρέσει που είμαι μακριά και δε μπορώ να βοηθήσω. Θα ήταν ωραία εμπειρία.
Αρκετές ώρες χάθηκαν σήμερα από τη δουλειά, είμαι έτοιμος τώρα για την μάχη της καθημερινότητας, φρένα, τι άλλο ?
Εννοείται ότι μου αρέσει που έχω δικά μου άτομα να βοηθήσουν, δεν μου αρέσει ότι τους βγάζω από το πρόγραμμα τους αλλά έτσι είναι η ζωή, μια γελάει και μια κλαίει και μακάρι να είναι μόνο αυτά τα προβλήματα που τυχαίνουν, όπως είπε και ο Θρασύβουλος, κάθε εμπόδιο για καλό.
Θα λυθούν πάντα από κάτω και τα κουζινέτα των άλλων 3 μπιελών για έλεγχο και μάλλον θα είναι απόλυτα ΟΚ εκείνες, οπότε μέχρι τετάρτη το αμάξι θα είναι σε κίνηση πάλι, πολύ μου αρέσει που θα έχουμε τον χρόνο να ετοιμάσουμε το άλλο μοτέρ με ηρεμία μιας υπάρχουν όλα τα ανταλλακτικά του καινούργια αγορασμένα πρίν λίγα χρόνια, μου αρέσει που τα μοτέρ αυτά είναι τέρατα αντοχής.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.