Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#394084 Τι Κιμόα και Κινόα είναι αυτα? Έχει αντιγράψει όλο τον κατάλογο της Hollister.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#394669 Ψάχνω κάτι σαν το παρακάτω. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος; Είναι άνετα και ελαφριά;

Για καθημερινή χρήση στη δουλειά και casual καλοκαιρινό ντύσιμο (jeans - tshirt)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#394698 Ναι είναι,
όχι στη δουλειά (σε γραφείο ) δε θα τα φορούσα, υπάρχουν adidas αρκετά διακριτικά (κάτι cosmic , originals ακόμη και τα boost)

π.χ adidas cosmic
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
saxon_747 έγραψε:Ψάχνω κάτι σαν το παρακάτω. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος; Είναι άνετα και ελαφριά;

Για καθημερινή χρήση στη δουλειά και casual καλοκαιρινό ντύσιμο (jeans - tshirt)

Εικόνα

Ναι εγώ. Πολύ οκ για την χρήση και τα λεφτά τους

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#394731 Οκ, τα πήρα σε σκούρο μπλε.

@georgetz
Η δουλειά μου δεν είναι γραφείου, οπότε no worries.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#394801 Μεγειές.
Έτσι, να βλέπω αγορές. Και αν μπορείτε, να βγαίνετε τις Κυριακές καλύτερα για βόλτα στα καταστήματα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#395370 Γιατί;

(ωραία τα παπουτσάκια, ίσως κι εγώ χτυπήσω κάτι παρόμοιο άνετο κάποια στιγμή)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#397733 Μετά από το κάψιμο στο διάβασμα, είπα να κάνω μια νέα αρχή...!

Εικόνα

Κρατήστε μου ξαπλώστρα και ομπρέλα κ έρχομαι!!!

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#397793 Αν καλοκαιριάσει έλα. :lol:

Δεν το βλέπω φέτος. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By panos2171
georgetz έγραψε:Ναι είναι,
όχι στη δουλειά (σε γραφείο ) δε θα τα φορούσα, υπάρχουν adidas αρκετά διακριτικά (κάτι cosmic , originals ακόμη και τα boost)

π.χ adidas cosmic
Εικόνα

Πολύ καλό και είμαι κοντά στο να το πάρω αλλά δεν ξέρω τι χρώμα. Το συγκεκριμένο ή τελείως μαύρο; Ντύσιμο καθημερινό με τζιν, πουκάμισο ή μπλούζα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#398019 Ωραίο το μαυρακι. Το άσπρο θα λερώνει εύκολα η σόλα και άντε μετά να καθαρίσει