Πήρε μερικούς δικούς του ανθρώπους και βγήκε να γιορτάσει την χαρά του γιου του. Ανθρώπινο.
Ναι, και;
EDDIE_147 έγραψε:Ναι, και;
Εγώ τη βρήκα εξαιρετική (και εξαιρετικά @@δάτη) αντίδραση γι αυτό και την πόσταρα.
Γιατί με ρωτάς;
tazio έγραψε:Μπορεί να σου φανεί ως και απίστευτο αλλά τη σέβομαι την άποψή σου. Ότι δε τη δέχομαι γιατί μπορεί να μου προκαλέσει κακό είναι άλλο έργο, αλλά δε θα προσπαθήσω να σε φάω ή να σε χαρακτηρίσω (Άσχετο αλλά γενικά υπάρχει η τάση χωρίς να έχουμε γνωρίσει τον άλλο να κρίνουμε από μερικές σειρές κάποιων ποστ, το κάνω κι εγώ κάποιες φορές το ομολογώ).
Η ειρωνεία είναι ότι δε διαφώνησα, γι΄αυτό κι έγραψα δυο ακραία παραδείγματα Τα ονόματα θα μπορούσαν να είναι οποιαδήποτε άλλα. Γενικά είμαι της άποψης ότι το σωστό στα περισσότερα, αν όχι σε όλα, τα πράγματα και καταστάσεις είναι κάπου στη μέση. Ούτε έχω την απαίτηση να ορίσω τη ζωή κανενός, ίσα ίσα το αντίθετο είδα μόλις τσίτωσα κάποιους.

Φυσιολογική είναι αυτή που γ@μιέται το ζευγάρι και μπορεί να βγεί κανένα παιδί.
Στο φινάλε άμα γεμίσουμε μόνο ομόφυλους, το ανθρώπινο είδος θα διαιωνίζεται πως;
kyr80 έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η επίθεση που δέχονται οι ομοφοβικοί, εδώ και λίγες σελίδες. Είναι κακό να μη γουστάρεις να βλέπεις gay;
Προσωπικά και χοντρούς στην παραλία δε γουστάρω να βλέπω.
kyr80 έγραψε:Στο φινάλε άμα γεμίσουμε μόνο ομόφυλους, το ανθρώπινο είδος θα διαιωνίζεται πως; Με τη βοήθεια της επιστήμης μόνο;
EDDIE_147 έγραψε:Part 2Auguste Corteau έγραψε:Όπου παίρνεις τηλέφωνο τον πατέρα να μοιραστείς το χαρμόσυνο γεγονός, και στην Ελλάδα είναι μεσάνυχτα, και δεν το σηκώνει, και λες, μην τον ξυπνήσω τον άνθρωπο, και σε παίρνει αυτός στα καπάκια γιατί δεν άκουγε το κινητό να χτυπάει επειδή είναι έξω, γιατί με το που είδε την ανάρτηση πήρε φίλους και γνωστούς και τους έβγαλε να τους κεράσει, καθώς "Έχουμε χαρές!" και "Μια φορά τον παντρεύω τον γιο μου!"
Μπαμπάκα, είμαι περήφανος που είσαι μπαμπάς μου.
trident1971 έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Part 2Auguste Corteau έγραψε:Όπου παίρνεις τηλέφωνο τον πατέρα να μοιραστείς το χαρμόσυνο γεγονός, και στην Ελλάδα είναι μεσάνυχτα, και δεν το σηκώνει, και λες, μην τον ξυπνήσω τον άνθρωπο, και σε παίρνει αυτός στα καπάκια γιατί δεν άκουγε το κινητό να χτυπάει επειδή είναι έξω, γιατί με το που είδε την ανάρτηση πήρε φίλους και γνωστούς και τους έβγαλε να τους κεράσει, καθώς "Έχουμε χαρές!" και "Μια φορά τον παντρεύω τον γιο μου!"
Μπαμπάκα, είμαι περήφανος που είσαι μπαμπάς μου.
Μπορει να ειναι οπως το γραφει, το παραπανω ποστ...
αλλα,....![]()
για καποιο λογο μου μυριζει λιγο μυθιστορημα, (καθολου δυσκολο) με μπολικη σαλτσουλα, "ετσι για να δειτε εσεις οι αλλοι, οτι ΕΓΩ κανω οτι θελω και οχι μονο δε με κραζει, αλλα με γιορτάζει ο μπαμπακας μου, αμέ, ζηλεψτε τωρα".
Ολοκληρο γομαρι, "πρωτα πηρε τηλεφωνο" και μετα σκεφτηκε "μη τον ξυπνησει". Μεσα στη χαρα του, στο μεθυσι του έρωτα, που να προλαβει να δει ρολοϊ και να προσθέσει 7. Παπαριες καμαρωτες.
Επισης, αμα εισαι τοσο χαρουμενος και περηφανος για τον μπαμπα σου, και αυτος για εσενα, οπως διατυμπάνιζες και στην (κακως γενομενη) φαση με τον Βερυκιο, εεε, ΠΑΡΤΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ρε μαστορα, δωσε 2-3 χιλιαρικα παραπανω, να σε χαρει απο κοντα νυφουλα, οχι απο το skype. Για τους φιλους και ους γνωστους, τους κερναγε και μια εβδομαδα αργοτερα, δε χαλασε ο κοσμος...
Funis έγραψε:...
tazio εγώ θα διαφωνήσω, το ποστ σου ήταν ατυχές. Δεν ξέρω τι προσπάθησες να επιτύχεις (να εξαγριώσεις κάποιους για να δεις πως θα αντιδράσουν; σαν τι; σαν πείραμα;) αλλα θεωρώ εντελώς φάουλ το να συγκρίνεις ένα πρεζάκι, δηλαδή κάποιον άρρωστο με μια εξάρτηση που τον καθιστά επικίνδυνο για τον εαυτό του και τους γύρω του, πόσο μάλλον για ένα παιδί, με έναν άνθρωπο ομοφυλόφιλο που επιθυμεί να κάνει οικογένεια . Ελπίζω να βλέπεις τον ρατσισμό πίσω από την θέση οι ομοφιλόφυλοι είναι άρρωστοι και χρήζουν ίδιας αντιμετώπισης με έναν ναρκομανή.
...
Νίκος Παππάς έγραψε:kyr80 έγραψε:Η αγάπη του γονιού προς το παιδί του, είναι αδιαπραγματευτη. Δολοφόνος να γίνει, πάλι παιδί σου είναι.
Αν υπήρχε δυνατότητα να επιλέξεις όμως, τι θα διάλεγες;
Το καλύτερο για το παιδί μου και αυτό σημαίνει να είναι ευτυχισμένο. Ότι και αν είναι αυτό.
Από το Moto G.
mjacob έγραψε:kyr80 έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η επίθεση που δέχονται οι ομοφοβικοί, εδώ και λίγες σελίδες. Είναι κακό να μη γουστάρεις να βλέπεις gay;
Προσωπικά και χοντρούς στην παραλία δε γουστάρω να βλέπω.
Προφανώς και είναι "κακό". Ποια είναι η δυσκολία στο ερώτημα;
Όπως "κακό" είναι να μη γουστάρεις να βλέπεις μαύρους, κίτρινους, γυναίκες στη δουλειά σου κ.ο.κ.
Αν είναι δικαίωμά σου; Στο βαθμό που δεν το εκφράζεις πρακτικά, φαντάζομαι πως είναι δικαίωμά σου. Όπως δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις πως οι γυναίκες δεν πρέπει να πιάνουν τιμόνι ή να είναι προϊστάμενές σου.
Παραμένει κάτι "κακό" βέβαια.
[το κακό εντός "" γιατί μάλλον είναι ατυχής η λέξη, μιας που κρύβει μια υποκειμενικότητα]
mjacob έγραψε:kyr80 έγραψε:Στο φινάλε άμα γεμίσουμε μόνο ομόφυλους, το ανθρώπινο είδος θα διαιωνίζεται πως; Με τη βοήθεια της επιστήμης μόνο;
Πόσο % από τις γέννες στο δυτικό κόσμο γίνεται χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης;
Μυρίζοντας τα νύχια μου θα έλεγα 0%
Αλήθεια, εσύ σκοπεύεις το παιδί σου να γεννηθεί χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης; (αν έχεις κάνει ήδη, τότε το έκανες χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης;)
EDDIE_147 έγραψε:Φυσιολογική είναι αυτή που γ@μιέται το ζευγάρι και μπορεί να βγεί κανένα παιδί.<br abp="1117"><br abp="1118">Άρα το ετερόφυλο ζευγάρι που κάποιος από τους δυο δεν μπορεί να τεκνοποιήσει και υιοθετούν ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.<br abp="1119"><br abp="1120">Επειδή παρεξηγείται η λέξη "φυσιολογικό", ολίγα σχόλια.<br abp="1121"><br abp="1122">Άλλο το θέμα 'δεν γουστάρω' και άλλο το θέμα 'φυσιολογικό'.<br abp="1123">Εγώ μπορεί να μην γουστάρω άβυζες και άκωλες γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές δεν είναι φυσιολογικές.<br abp="1124"><br abp="1125">Ομοίως, ομοφοβικός έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι αλλά δεν έχεις δικαίωμα να θεωρείς ότι ο Χόμος είναι μη φυσιολογικός.<br abp="1126"><br abp="1127">

kyr80 έγραψε:Εκεί που διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, και διαγώνια είναι η γέννηση με χρήση σπέρματος ή μήτρας από άλλον άνθρωπο, με σκοπό να γεννηθεί ένα παιδί που θα μεγαλώσει με ομόφυλους.
kyr80 έγραψε:Και πάμε πάλι στο θέμα παιδί. Ένα παιδί που γεννήθηκε ορφανό, μάλλον θα έχει μια καλύτερη τύχη με ένα ζευγάρι ομόφυλων. Εκεί που διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, και διαγώνια είναι η γέννηση με χρήση σπέρματος ή μήτρας από άλλον άνθρωπο, με σκοπό να γεννηθεί ένα παιδί που θα μεγαλώσει με ομόφυλους.
Πάλι καλά. Το μη χείρον βέλτιστον που λέμε. Ευτυχ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]