L200 έγραψε:Ανεξάρτητα αν είμαστε υπέρ ή κατά, αν μας προκαλεί αηδία ή όχι, όπως προαναφέρθηκε, είναι ήδη στις ζωές μας, το ζούμε και όσο περνάει ο καιρός θα γίνει κάτι συνηθισμένο.
Κατι συνηθισμενο; Πες ενταξει σε μεγαλες πολεις οπου υπαρχει η ανωνυμια .... Σε Ελληνικο χωριο;
Πολυ αμφιβαλλω.Δυστυχως Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα.....
tazio έγραψε:Έχω αντίθετη άποψη ( ; ) και πρέπει να καώ στη πυρά να στειρωθώ κ.λ.π.![]()
ενδιαφέρον
![]()
Εντύπωση μου κάνει πάντως που οι, θεωρητικά, ανοιχτόμυαλοι έχουν τόσο ακραίες απόψεις όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ( ; ) από τη δική τους. Χωρίς να σκεφτούν γιατί άραγε τη γράφει με αυτόν το τρόπο. Φιλούρες.
Τα δικαιώματα του άλλου δεν είναι θέμα άποψης. Εσύ θα σεβόσουν την άποψή μου ότι θα πρέπει να σου κάνουν στείρωση και να σε έχουν σε κατ'οίκο περιορισμό? Είναι μια άποψη και αυτή, την σέβεσαι?
Το γελοίο του θέματος είναι ότι διαφωνείς με κάτι που δεν έχει απολύτως κανένα κόστος για εσένα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα στον τρόπο ζωής σου, δεν θα έχεις καμία οικονομική επιβάρυνση και γενικά, δεν είναι κάτι που σε αφορά ή σε επηρρεάζει. Απλά έχεις την απαίτηση να ορίζεις τη ζωή των συνανθρώπων σου κατά το πως σου φαίνεται κάτι ωραίο ή άσχημο.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
IKE έγραψε:tazio έγραψε:Έχω αντίθετη άποψη ( ; ) και πρέπει να καώ στη πυρά να στειρωθώ κ.λ.π.![]()
ενδιαφέρον
![]()
Εντύπωση μου κάνει πάντως που οι, θεωρητικά, ανοιχτόμυαλοι έχουν τόσο ακραίες απόψεις όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ( ; ) από τη δική τους. Χωρίς να σκεφτούν γιατί άραγε τη γράφει με αυτόν το τρόπο. Φιλούρες.
Τα δικαιώματα του άλλου δεν είναι θέμα άποψης. Εσύ θα σεβόσουν την άποψή μου ότι θα πρέπει να σου κάνουν στείρωση και να σε έχουν σε κατ'οίκο περιορισμό? Είναι μια άποψη και αυτή, την σέβεσαι?
Το γελοίο του θέματος είναι ότι διαφωνείς με κάτι που δεν έχει απολύτως κανένα κόστος για εσένα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα στον τρόπο ζωής σου, δεν θα έχεις καμία οικονομική επιβάρυνση και γενικά, δεν είναι κάτι που σε αφορά ή σε επηρρεάζει. Απλά έχεις την απαίτηση να ορίζεις τη ζωή των συνανθρώπων σου κατά το πως σου φαίνεται κάτι ωραίο ή άσχημο.
Είναι ύπουλοι οι μπούστιδοι σύντροφε Ιορδάνη. Μπορεί να στη φορέσουν απο εκεί που δεν το περιμένεις. Σκέψου να μεγαλόνουν παιδιά. Είσαι άβγαλτος και δεν ξέρεις εσυ απο τέτοια. Φιλούμπες.
Για αλλη μια φορα για μας τους (καπως
) σιτεμενους που εχουμε γαλουγηθει βλεποντας οποιον πουστοφερνε να ειναι καταδικαστεος και αποβλητος ως μη φυσιολογικος ανδρας, μας ειναι δυσκολο να προσαρμοστουμε στις νεες καταστασεις....Αραγε γιατι οσα εγκληματα ειχαν πρωταγωνιστας τους περι ο λογος εγιναν πρωτοσελιδα επι μερες και μερες...
Ρωτηστε τους πατεραδες σας για την υποθεση Πεππε - Χατζηχρηστου που εγινε μεχρι και τραγουδακι....την υποθεση του εφοπλιστη με τον Μπινικο και ποσες αλλες.....
Και ησαν κατακριτεοι παρ'οτι ησαν θυματα και οχι θυτες.....
DAP έγραψε:Και να αφοδευσει (να χεσει ηθελα να γραψω αλλα θα ανεβαζα το επιπεδο ) κανεις εστω και στην ακρη του δρομου δεν εχει κοστος για σενα,δεν χρειαζεται να αλλαξει η ζωη σου,δεν θα εχεις καμια οικονομικη επιβαρυνση και γενικα δεν ειναι κατι που σε αφορα η σε επηρρεαζει .Το βλεπεις σωστο; Ισως αργοτερα οταν θα γερασεις οι τοτε νεοι θεωρησουν την απαγορευση σαν καταναγκασμο της προσωπικης ζωης και να σε πουνα και σενα σκουριασμενο μυαλο.....
Μηπως να ψάξεις τι παθαίνουν σε χώρες που χέζουν οπου νά'ναι.
j.marr έγραψε:Είναι ύπουλοι οι μπούστιδοι σύντροφε Ιορδάνη. Μπορεί να στη φορέσουν απο εκεί που δεν το περιμένεις. Σκέψου να μεγαλόνουν παιδιά. Είσαι άβγαλτος και δεν ξέρεις εσυ απο τέτοια. Φιλούμπες.
For real:
dimitrisB έγραψε:ΥΓ: Πόσοι βέβαια απο εσάς που γράφετε τις πιό extreme απόψεις , μόλις τυχόν παντρευτείτε ή εργαστείτε καταλαμβάνοντας υψηλή θέση εργασίας , δεν θα ξαναγράψετε στο φόρουμ, όχι τόσο λόγω "έλλειψης χρόνου" , αλλά κυρίως γιατί δεν θα μπορείτε να γράφετε "εξτρεμιστικά", αφού ο νέος τρόπος ζωής σας είτε δεν θα σας επιτρέπει, είτε θα αποδεικνύει ότι άλλα υποστηρίζετε και άλλα πράττετε, είνα μιά ... άλλη ιστορία.
Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που άλλα γράφουν, όμως άλλα "ζούν". Κάτι σαν τους αριστούχους (πρώην μαθητές) σε άλλο τοπικό, όπου ποστάριζαν διαβεβαιώνοντας επίμονα πως δεν διάβαζαν ούτε 1 ωρα ημερησίως για να μπούν με την πρώτη σε σχολές του Πολυτεχνείου- Νομικής-Ιατρικής ........
Τουλάχιστο εγώ έχω παραδεχθεί ότι δε ζώ και έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο βεντουζαρισμένος στο κομπιούτερς μου

DAP έγραψε:Και να αφοδευσει (να χεσει ηθελα να γραψω αλλα θα ανεβαζα το επιπεδο ) κανεις εστω και στην ακρη του δρομου δεν εχει κοστος για σενα,δεν χρειαζεται να αλλαξει η ζωη σου,δεν θα εχεις καμια οικονομικη επιβαρυνση και γενικα δεν ειναι κατι που σε αφορα η σε επηρρεαζει .
Φυσικά και έχει κόστος, εσένα δε θα σε ενοχλούσε να έβλεπες και να μύριζες ΣΚΑΤΑ ? + έχει κόστος καθαρισμού.
Τι σχέση έχει με το θέμα αυτό?
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
IKE έγραψε:.........................................................................................................................................................DAP έγραψε:Και να αφοδευσει (να χεσει ηθελα να γραψω αλλα θα ανεβαζα το επιπεδο ) κανεις εστω και στην ακρη του δρομου δεν εχει κοστος για σενα,δεν χρειαζεται να αλλαξει η ζωη σου,δεν θα εχεις καμια οικονομικη επιβαρυνση και γενικα δεν ειναι κατι που σε αφορα η σε επηρρεαζει .
Φυσικά και έχει κόστος, εσένα δε θα σε ενοχλούσε να έβλεπες και να μύριζες ΣΚΑΤΑ ? + έχει κόστος καθαρισμού.
Τι σχέση έχει με το θέμα αυτό?
Ο,τι εχει και η στειρωση και ο κατ'οικον περιορισμος.........
DAP έγραψε:Ο,τι εχει και η στειρωση και ο κατ'οικον περιορισμος.........
H στείρωση και ο κατ'οίκον περιορισμός είναι ακραία ίσως παραδείγματα περιορισμού ελευθερίας. Θα τα δεχόσουν σαν άποψη? Έχω δικαίωμα να σε πω φασίστα επειδή δεν δέχεσαι την άποψή μου να περιοριστούν οι δικές σου ελευθερίες "γιατί έτσι"?
Νίκος Παππάς έγραψε:tazio έγραψε:Έχω αντίθετη άποψη ( ; ) και πρέπει να καώ στη πυρά να στειρωθώ κ.λ.π.![]()
ενδιαφέρον
![]()
Δεν σχολιασα το χθεσινο σου ποστ γιατι το θεωρησα ασχετο με το θεμα, ουτε και συμφωνω με τα περι στειρωσης η πυραςαλλα αφου επιμενεις μπορεις να εξηγησεις τι σχεση εχει η υιοθεσια απο ομοφυλοφιλους με τα πρεζακια ?
Αφού άρχισε η συζήτηση να πηγαίνει σε δολοφόνους κ.λ.π. (λες και είναι το ίδιο πράγμα) είπα να το κάνω λύσσα μπας και φύγει η συζήτηση από εκεί. Συν ότι το έγραψα για να δω ποιος θα έχει τη ψυχραιμία να απαντήσει ήρεμα μια και είναι δεδομένο ότι τον πραγματικό μας χαρακτήρα τον δείχνουμε όταν είμαστε σε ένταση.
IKE έγραψε:...
Μπορεί να σου φανεί ως και απίστευτο αλλά τη σέβομαι την άποψή σου. Ότι δε τη δέχομαι γιατί μπορεί να μου προκαλέσει κακό είναι άλλο έργο, αλλά δε θα προσπαθήσω να σε φάω ή να σε χαρακτηρίσω (Άσχετο αλλά γενικά υπάρχει η τάση χωρίς να έχουμε γνωρίσει τον άλλο να κρίνουμε από μερικές σειρές κάποιων ποστ, το κάνω κι εγώ κάποιες φορές το ομολογώ).
Η ειρωνεία είναι ότι δε διαφώνησα, γι΄αυτό κι έγραψα δυο ακραία παραδείγματα Τα ονόματα θα μπορούσαν να είναι οποιαδήποτε άλλα. Γενικά είμαι της άποψης ότι το σωστό στα περισσότερα, αν όχι σε όλα, τα πράγματα και καταστάσεις είναι κάπου στη μέση. Ούτε έχω την απαίτηση να ορίσω τη ζωή κανενός, ίσα ίσα το αντίθετο είδα μόλις τσίτωσα κάποιους.
Υ.Γ. Είδες όταν μιλάς ήρεμα που παίρνεις απαντήσεις.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να σεβαστείς το ότι δε θα σου απαντήσω πλέον σε κανένα ποστ σου, ούτε εδώ ούτε γενικά μέσα στο φόρουμ.
Από τις 28/01 και για όσο χρειαστεί ... .
Επιμένεις να θεωρείς "ακραία" παραδείγματα τα 2 άτομα που ανέφερες. Ακραία ως προς το ντύσιμο πχ με βάση το γούστο σου? Είναι εκτός θέματος. Ακραία σαν ακατάλληλοι γονείς προφανώς, και αυτό είναι κάτι που θεωρείς δεδομένο επειδή δε του αρέσει η φάτσα τους. Αυτό είναι ο ορισμός του ρατσισμού και της στοχοποίησης. Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχεις την απαίτηση να συνεχίσεις να ορίζεις την ζωή κάποιων, περιορίζοντας τις ελευθερίες τους επειδή δε σου αρέσει η φάτσα τους.
ΥΓ. Είδες που αν σε στριμώξουν λίγο τσιτώνεις και απαντάς έστω έτσι άκομψα?
Auguste Corteau έγραψε:Όπου παίρνεις τηλέφωνο τον πατέρα να μοιραστείς το χαρμόσυνο γεγονός, και στην Ελλάδα είναι μεσάνυχτα, και δεν το σηκώνει, και λες, μην τον ξυπνήσω τον άνθρωπο, και σε παίρνει αυτός στα καπάκια γιατί δεν άκουγε το κινητό να χτυπάει επειδή είναι έξω, γιατί με το που είδε την ανάρτηση πήρε φίλους και γνωστούς και τους έβγαλε να τους κεράσει, καθώς "Έχουμε χαρές!" και "Μια φορά τον παντρεύω τον γιο μου!"
Μπαμπάκα, είμαι περήφανος που είσαι μπαμπάς μου.

ενδιαφέρον
αλλα αφου επιμενεις μπορεις να εξηγησεις τι σχεση εχει η υιοθεσια απο ομοφυλοφιλους με τα πρεζακια ?