RXristos έγραψε:Εμένα μου είχαν πάρει από το Α3 το πλαστικό κάλυμμα της βάσης του πίσω υαλοκαθαριστήρα αξίας 5€![]()
μαλλον θα βαριοταν να παρει νεο απο την αντιπροσωπία...
When the going gets tough, the tough get going
RXristos έγραψε:Εμένα μου είχαν πάρει από το Α3 το πλαστικό κάλυμμα της βάσης του πίσω υαλοκαθαριστήρα αξίας 5€![]()
PeterPan έγραψε:RXristos έγραψε:Εμένα μου είχαν πάρει από το Α3 το πλαστικό κάλυμμα της βάσης του πίσω υαλοκαθαριστήρα αξίας 5€![]()
μαλλον θα βαριοταν να παρει νεο απο την αντιπροσωπία...![]()
και εγώ δεν το έχω αντικαταστήσει γιατί βαριέμαι να τρέχω για μια μαλακιούλα...
cosneo έγραψε:drdino έγραψε:Δεν μ'αρέσει που και στο 307 έγινε το ίδιο πράμα πριν ένα μήνα-δεν είχα καλή λήψη, βγήκα να τσεκάρω κι η κεραία άφαντη.
Έτσι το κατάλαβα και εγώ!famas έγραψε:Ευκαιρία για μια κοντύτερη κ. Cosneo.
.
Έχω του QQ (πουλήθηκε χωρίς κεραία)
Και δύο τέτοιες κοντουλες παράγγειλα ήδη.
Bayern7 έγραψε:Έχουν την ίδια απόδοση αυτές σε σχέση με τις μεγαλύτερες (30cm τόσο δεν είναι περίπου) που έχουν από το εργοστάσιο;
Γιατί και στο δικό μου έχει ανοίξει το πλαστικό στο κάτω μέρος της κεραίας και μάλλον θα αλλαχτεί σιγά σιγά.
224v έγραψε:Δεν μου αρεσε που καποιος εβγαλε το καπακι απο μπρος στον προφυλακτηρα του JUKE, που βιδωνει ο κρικος για τη ρυμουλκα!!! μα ποιος το κανει??? ενα μηνα πριν πηραν το καπακι απο το χερουλι γυρω απο την κλειδωνια της πορτας του οδηγου.... 5 ευρω.
που έχει Yaris mk3 την έχουν ξεσκίσει. Dimitris_P έγραψε:mousatos έγραψε:Η από κάτω έχει μια 700άρα σε απλήρωτα κοινόχρηστα και την ακολουθούν αρκετοί με τα μισά. I Do not like.
Για αντίποινα θα ξαναπληρώσω το 2019. I Like.
Και την κοινόχρηστη ΔΕΗ ποιός την πληρώνει; Όταν την κόψουν να δεις πώς θα πληρώσουν.
famas έγραψε:Ευκαιρία για μια κοντύτερη κ. Cosneo.
.
drdino έγραψε:
Μ'αρέσει που κάποιος στην Θεσσαλονίκη φτιάχνει συναρμολογούμενο 307

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]