Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
JimClark έγραψε:έχω σπρώξει κ γω 3 φακούς (ίσως ετοιμάζεται 4ος) για να μπει ένας "γερός" στο παιχνίδι :innocent: :innocent:

τι σκέφτεσαι να σμπρώξεις ;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#393705 Έφυγε ο 24-105 /4, ο ψαρόματος της samyang και ο 200άρης 2.8 II.

Υπάρχει μια πιθανότητα (πολύ μικρεί βέβαια) να φύγει σπρωχτεί ο canon 135/2 ή ο 85/1.4 samyang

Ερχεται αυτός :inlove:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
axel12p έγραψε:Σε αυτά τα λεφτά πλησιάζει κανείς action cameras που προσφέρουν σταθεροποιητή εικόνας, χαρακτηριστικό που θεωρώ αρκετά σημαντικό για ομαλές λήψεις.

Εδώ λέει ότι έχει anti shaking και η mediamarkt τον λέει ψηφιακό σταθεροποιητή, οι άλλες που λες τι σύστημα έχουν ?

http://www.sencor.eu/action-camera/3cam-4k02w
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
JimClark έγραψε:Έφυγε ο 24-105 /4, ο ψαρόματος της samyang και ο 200άρης 2.8 II.

Υπάρχει μια πιθανότητα (πολύ μικρεί βέβαια) να φύγει σπρωχτεί ο canon 135/2 ή ο 85/1.4 samyang

Εικόνα

ρε σεις σφυράτε πρώτα εδώ πριν πουλήσετε κάτι. Γιου νέβα νόου
Άβαταρ μέλους
By axel12p
21 quadra έγραψε:
axel12p έγραψε:Σε αυτά τα λεφτά πλησιάζει κανείς action cameras που προσφέρουν σταθεροποιητή εικόνας, χαρακτηριστικό που θεωρώ αρκετά σημαντικό για ομαλές λήψεις.

Εδώ λέει ότι έχει anti shaking και η mediamarkt τον λέει ψηφιακό σταθεροποιητή, οι άλλες που λες τι σύστημα έχουν ?

Και οι άλλες ψηφιακό σταθεροποιητή έχουν. Μακάρι να ισχύουν τα 4Κ και το stabilizer σε αυτή την τιμή :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Dimitris_P έγραψε:
JimClark έγραψε:Έφυγε ο 24-105 /4, ο ψαρόματος της samyang και ο 200άρης 2.8 II.

Εικόνα

ρε σεις σφυράτε πρώτα εδώ πριν πουλήσετε κάτι. Γιου νέβα νόου

Τον 135/2 τον έχω εγώ κλεισμένο :rtfm: :ninja:

Ιούνιο (μάλλον) ανακοινώνεται η 6D Mark II. Αναλόγως πως θα είναι (και πόσο θα κάνει :lol: ) τη σκέφτομαι για αντικατάσταση της 5D2 :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
axel12p έγραψε:
21 quadra έγραψε:

Και οι άλλες ψηφιακό σταθεροποιητή έχουν. Μακάρι να ισχύουν τα 4Κ και το stabilizer σε αυτή την τιμή :hmmm:

Και εγώ αυτό σκέφτομαι αλλά επειδή ακόμα δεν έχω TV ή μόνιτορ 4K δεν αγόρασα και μνήμη για 4Κ. Όταν βρώ χρόνο να ασχοληθώ μαζί της θα δείξει ο σταθεροποιητής τι ψάρια πιάνει, υπάχουν διάφορα βίντεο στο net για αυτή την κάμερα επάνω σε μηχανές και αυτοκίνητα, εκεί φαίνεται αν υπάρχει και αν δουλεύει σωστά, τώρα ο άλλος που έτρεχε ή περπατούσε και την κρατούσε δεν νομίζω ότι με αυτή την τιμή θα υπάρχει κάτι καλύτερο σε σταθεροποίηση, άλλ 80 και άλλο 300- 400 που έχουν oi Go Pro / Olympus κλπ, έτσι δεν είναι ?
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#393754 Εγώ είχα κατά νου την σταθεροποίηση αυτής.

Να σημειώσουμε βέβαια πως όταν ενεργοποιείται ο σταθεροποιητής, το πλάνο γίνεται εκ των πραγμάτων πιο στενό (κόβει γύρω-γύρω).

Την παρέλαβα πριν λίγο καιρό και παρά το γεγονός πως είχα θέματα με το Banggood και την πρώτη κάμερα που μου έστειλαν, χάρη στο customer support της εταιρείας, ευτυχώς όλα λύθηκαν. Το κακό είναι πως δεν βρήκα ακόμη χρόνο για να την δοκιμάσω.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Dimitris_P έγραψε:ρε σεις σφυράτε πρώτα εδώ πριν πουλήσετε κάτι. Γιου νέβα νόου

σκέφτηκα , αλλά. (παρόλα αυτα εβαλα αγγελία και στο χε.γρ και στο dpgr και σε κατι fb sites

StavrosG θα ενημερώσω. (αν κ χλωμές οι πιθανότητες ακόμα).
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#394207 Φωτογραφία του "δικού μας" Nick-K σε άρθρο του lightstacking.com, σχετικά με τεχνικές σύνθεσης στην φωτογραφία. Συγχαρητήρια στον Νίκο! :thumbsup:

https://www.lightstalking.com/15-photographs-that-make-excellent-use-of-these-five-composition-techniques/?utm_content=buffer02910&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer