Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#393723 Κουπέα αν υπήρχε δυνατότητα μιας επιλογής που έμπαινες: Ευριδίκη ή Λάουρα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#393729 Μια επιλογή. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Bayern7 έγραψε:
21 quadra έγραψε:Μη μου πείτε ότι αυτά που ψηφίζει ο κόσμος δεν μαγειρεύονται, η Ευριδίκη είναι αθλητικογράφος στον Σκαϊ λέτε να την βγάλουν από τώρα έξω ?

Αυτό το ακούω δεξιά και αριστερά και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.
Δεν είναι |λογοκρισία| ο Τούρκος. Ούτε κουτοπόνηρος σαν τον Έλληνα. Αν το έτρεχαν Έλληνες το παιχνίδι μπορεί και να το πίστευα. Δεν πάει να δουλεύει Η Βαλαβάνη και για τον Πάπα. Στην τελική το κοινό είναι αυτό που φέρνει και τα έσοδα και κρατάει το σόου τόσο ψηλά
Για ποιο λόγο να το δυσαρεστήσεις και να του βάλεις υπόνοιες ότι μαγειρεύονται τα αποτελέσματα;
Θα μου πεις είναι "δυνατός" χαρακτήρας δημιουργεί εντάσεις κλπ. Με την ίδια λογική δεν έπρεπε να φύγει και ο Στέλιος ο μπάρμαν, ή ο Πανάρας ας πούμε.
Δεν είναι χθεσινός ο Τούρκος. Είναι μεγάλη γάτα. Ο κόσμος γουστάρει να "αποκαθηλώνει είδωλα", να ρίχνει τους "κακούς" στην πυρά. Δεν έχει κανένα λόγο να μαγειρέψει αποτελέσματα... ακόμα......

Κυριακή κοντή γιορτή δεν λένε ? Θα μάθουμε σύντομα.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#393740 Ερωτηση δυσκολη. Γιατ?..........Γιατι απο τη μια βλεπω μια γυναικα που πλησιαζει τους ανδρες με μια χαρη και εναν ερωτισμο παιδικο σε καθε περισταση και απο την αλλη βλεπω μια strate γυναικα που γουσταρει την αγριαδα και απ οτι βλεπω "φτιαχνεται" με αυτην και ερωτικα.
Τωρα επειδη απο ναζιαρα και δηθεν παθιαρα εχω παθει ζημια.....θα προτιμουσα ποιο γηινες καταστασεις και θα εμπαινα στην Ευριδικη......
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#393742 φοβάσαι ότι την άλλη μέρα θα ξυπνήσεις με κομμένο το πουλί σου γιατί θα στο έχει φάει; :lol:

η λάουρα το μόνο καλό που έχει είναι ότι δεν είναι τόσο βούρλο όσο θέλει να δείχνει, ίσως μάλιστα είναι και έξυπνη αυτό είναι το μόνο της ελκυστικό

κατά τα άλλα μέτριο μπαζάκι και αυτά τα γατουλίστικα που κάνει είναι γτπκ, πολύ ντεκαβλέ
Άβαταρ μέλους
By cosneo
GTS έγραψε: Αν η Λαουρα περνει 2000 την εβδομαδα και η Ευριδικη 500 ποιον λετε να θελουν να βγαλουν;

Επίσημα το αντίθετο ισχύει. Η Βαλαβανη είναι παράλληλα υπάλληλος και του ΣΚΑΙ και της ACUNMEDYA ενώ η Λαουρα μόνο της ACUNMEDYA. Ποιο "ακριβή" η Ευριδίκη αν το δούμε οικονομικά. Η Ευριδίκη και ο Κοκκινακης (και ως Ολυμπιονικης) είναι οι μόνοι διπλοπληρωμενοι από τους παίκτες.
Η δε ACUNMEDYA διέψευσε τις φήμες περί εβδομαδιαίας αμοιβής και έχει τους παίκτες της είτε με μηνιαίο μισθό είτε με μπλοκακι.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
QsisVTS έγραψε:φοβάσαι ότι την άλλη μέρα θα ξυπνήσεις με κομμένο το πουλί σου γιατί θα στο έχει φάει; :lol:

η λάουρα το μόνο καλό που έχει είναι ότι δεν είναι τόσο βούρλο όσο θέλει να δείχνει, ίσως μάλιστα είναι και έξυπνη αυτό είναι το μόνο της ελκυστικό

κατά τα άλλα μέτριο μπαζάκι και αυτά τα γατουλίστικα που κάνει είναι γτπκ, πολύ ντεκαβλέ

Πιθανον. :)
Ομως το ποιο πιθανο ειναι να με εχει αφησει μονο στο κρεβατι πριν ξυπνησω . Και αφου ξαφρισει οτι βρει σε χρημα ισως. Φυσικα λογο υπερβολικου παθους τρυφεροτητας και .......αγαπης .....γνησιας..... :lol:
Υποπτα αυτα......Πιστεψε με.... Αναξιοπιστες συνηθως αυτες οι γυναικες....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#393747 εμένα αυτή η τύπισσα από το ελάχιστο που έχω δει μου κάνει φουλ ψυχάκι, γυαλίζει το μάτι, από την άλλη έχω ιστορικό στα ψυχάκια οπότε δε μου λέει κάτι

είμαι βέβαιος ότι θα τελείωνε άδοξα πάντως :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
cosneo έγραψε:
GTS έγραψε: Αν η Λαουρα περνει 2000 την εβδομαδα και η Ευριδικη 500 ποιον λετε να θελουν να βγαλουν;

Επίσημα το αντίθετο ισχύει. Η Βαλαβανη είναι παράλληλα υπάλληλος και του ΣΚΑΙ και της ACUNMEDYA ενώ η Λαουρα μόνο της ACUNMEDYA. Ποιο "ακριβή" η Ευριδίκη αν το δούμε οικονομικά. Η Ευριδίκη και ο Κοκκινακης (και ως Ολυμπιονικης) είναι οι μόνοι διπλοπληρωμενοι από τους παίκτες.
Η δε ACUNMEDYA διέψευσε τις φήμες περί εβδομαδιαίας αμοιβής και έχει τους παίκτες της είτε με μηνιαίο μισθό είτε με μπλοκακι.

Εμένα πάντως μου φαίνεται αστείο που συζητάμε το όλο θέμα με τις αμοιβές.
Δλδ έχει στήσει ο Τούρκος μια τέτοια παραγωγή, κονομάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ (μπορεί και παραπάνω) από όλο αυτό το σκηνικό διαφημίσεις χορηγούς ιστορίες, η τηλεθέαση έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και θα κάτσει να σκεφτεί το 500άρικο ή το 1000άρικο της Βαλαβάνη;
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#393751 Έτσι είναι.
Για τον Τουρκο όλοι τους είναι 600αρια (τα φανερά).
Λογικά το τελευταίο που θα κάτσει να σκεφτεί.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#393752 Αυτο ειναι το οπλο της. Λαουρας στο παιχνιδι Κιουση. Δεν θελει να δωσει αφορμη πουθενα και για τιποτα. Με το ναζι την ευγενεια και το χαμογελο θα χτυπησει τους παντες εκει μεσα.
Εγω την εχω πολυ εξυπνη και με στρατηγικη που στους αντρες δυσκολα αντιμετωπιζεται. Μονο ο Μπο βλεπω οτι μπορει να την κουμανταρει. Το εχει καταλαβει και η ιδια βεβαια . Θα ηθελε να φυγει αποψε με χιλια....
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
κατά τα άλλα μέτριο μπαζάκι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
cosneo έγραψε:

Oι νεαρες δημοσιογραφοι του Σκαι ειναι στα 700 το μηνα και αυτο ειναι επιβεβαιωμενο. Η Λαουρα θεωρω οτι πληρωνεται γιατι ειναι και νοστιμη φατσουλα και αρκετα γνωστη. Ηξερε κανενας την Βαλαβανη πριν το παιχνιδι? Εγω παντως οχι και βλεπω τα αθλητικα του Σκαι που και που.