Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#393523 Δε μου αρέσει ένα email που έλαβα απόψε και με φούντωσε απίστευτα. Δεν έχει σημασία το γιατί, αλλά με χαλάει που υπάρχει τέτοια soft spot που δεν μπορώ να ελέγξω με τη λογική.
Αύριο πρωί θα πάρω τηλέφωνο και πιστεύω θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση, αλλά μέχρι τότε θα είμαι με την πίεση στα κόκκινα :-(
Άβαταρ μέλους
By g8777
#393524 Θελουμε λεπτομερειες.Με γριφους δεν εχει νοημα.
Γυναικα; Αστην πανω μου.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Giuseppe Busso έγραψε:Σε τι αμάξι; Το κοιτούσα πριν κάνα 6μηνο αυτό αλλά ζητούν βασιλικά έξοδα.

Citroen C4.

Όντως είναι ακριβό, ειδικά αν σκεφτείς οτι είναι απλά ένα κομμάτι σωλήνα και ένα generic φίλτρο της K&N.

Το πήρα απο Amazon UK, 300€ περίπου αλλά με διαφορά πιό φτηνό απο αλλού.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#393543 300 ευρω?????
Δεν εδινες 30 αντε 40 στο ebay να παρεις φιλτρο παρομοιο με ηλεκτρικο ανεμιστηρακι μεσα και +4 ιππους..... Δοκιμασμενο σε δυναμομετρο.... Τουλαχιστον στο c4 σιγουαρα ειναι κατι....
Άβαταρ μέλους
By drdino
#393551 Το μαγνητάκι ξέχασες, παράλληλα με το ανεμιστηράκι, +14 ίππους και 3εκ άυξηση.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
drdino έγραψε:Το μαγνητάκι ξέχασες, παράλληλα με το ανεμιστηράκι, +14 ίππους και 3εκ άυξηση.

Και την οικονομία στο καύσιμο που την βάζεις; Δεν είναι και αμελητέα... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#393568 Μου άρεσε το Hochkäse Schnitzel που έφαγα όπως και η διαδρομή μέσα στο πράσινο.
Επίσης μου άρεσε η καλή παρέα :inlove: :yahoo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#393653 Η από κάτω έχει μια 700άρα σε απλήρωτα κοινόχρηστα και την ακολουθούν αρκετοί με τα μισά. I Do not like.
Για αντίποινα θα ξαναπληρώσω το 2019. I Like. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει ένα email που έλαβα απόψε και με φούντωσε απίστευτα. Δεν έχει σημασία το γιατί, αλλά με χαλάει που υπάρχει τέτοια soft spot που δεν μπορώ να ελέγξω με τη λογική.
Αύριο πρωί θα πάρω τηλέφωνο και πιστεύω θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση, αλλά μέχρι τότε θα είμαι με την πίεση στα κόκκινα :-(

Λήξη θέματος
Βλάκας και αυτός, πολυ λάθος επικοινωνία
Υπερβολική αντίδραση και απο μεριάς μου
Lesson learned, ελπίζω
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#393671 Δεν μου αρέσει που χθες παρατήρησα ότι δεν έχω κεραία στο αμάξι. Σιγά την αξία της βέβαια αλλά θεωρώ πως για αυτόν που την πήρε θα έχει μεγάλη σημασία...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
mousatos έγραψε:Η από κάτω έχει μια 700άρα σε απλήρωτα κοινόχρηστα και την ακολουθούν αρκετοί με τα μισά. I Do not like.
Για αντίποινα θα ξαναπληρώσω το 2019. I Like. :twisted:

Και την κοινόχρηστη ΔΕΗ ποιός την πληρώνει; Όταν την κόψουν να δεις πώς θα πληρώσουν.
Άβαταρ μέλους
By drdino
cosneo έγραψε:Δεν μου αρέσει που χθες παρατήρησα ότι δεν έχω κεραία στο αμάξι. Σιγά την αξία της βέβαια αλλά θεωρώ πως για αυτόν που την πήρε θα έχει μεγάλη σημασία...

Δεν μ'αρέσει που και στο 307 έγινε το ίδιο πράμα πριν ένα μήνα-δεν είχα καλή λήψη, βγήκα να τσεκάρω κι η κεραία άφαντη. :x
Άβαταρ μέλους
By cosneo
drdino έγραψε:Δεν μ'αρέσει που και στο 307 έγινε το ίδιο πράμα πριν ένα μήνα-δεν είχα καλή λήψη, βγήκα να τσεκάρω κι η κεραία άφαντη. :x

Έτσι το κατάλαβα και εγώ!

famas έγραψε:Ευκαιρία για μια κοντύτερη κ. Cosneo.

.

Έχω του QQ (πουλήθηκε χωρίς κεραία )
Και δύο τέτοιες κοντουλες παράγγειλα ήδη. Εικόνα