Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
bibendum έγραψε:2, 2.5 φετος?

2,5€ με το ζύγι ζωντανό.Σφαγμένο στα 4,5€ .
Τιμές πριν το Πάσχα.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Scotch έγραψε:Κι εμείς εκεί ήμασταν προχθές αλλά τα παιδιά επέμεναν για γρανίτα καρπούζι από το περίπτερο :s_dunno
Σε σχέση με του waffle house πάντως, νομίζω ο Ιταλός στο Λουτράκι ότι έχει καλύτερο παγωτό :eat:

Μονο η βαφλα του εχει μείνει πολύ καλή. Κατα τα αλλα θαρρω πως εχει πέσει σε γευση το waffle house.
Ο Ιταλος μπαινει στα υποψιν!

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dstou έγραψε:Έχει άλλο Ιταλό, πραγματικό αυτή τη φορά, στο Ναύπλιο. Παγωτό που δέρνει.

:s_no
Ακριβός και στους ντόπιους δεν έχει και την καλύτερη φήμη (υγειονομικής φύσεως).
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:
dstou έγραψε:Έχει άλλο Ιταλό, πραγματικό αυτή τη φορά, στο Ναύπλιο. Παγωτό που δέρνει.

Ακριβός και στους ντόπιους δεν έχει και την καλύτερη φήμη (υγειονομικής φύσεως).

Για ποιο μιλαμε? Αυτό που είναι στην αρχη του πεζοδρομου?
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#393929 Διπλα στον Ιταλο του Ναυπλιου εχει λουκουμαδες δυνατους ομως.

Επισης το waffle house ειναι πανακριβο γι αυτο που δινει πλεον.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#393937 μου ανοιξατε την ορεξη και πηγα εχτες waffle house. Σε αυτο στο βουνο. ΔΕν ειχα ξαναπαει εκει.

Ωραιος χωρος, ωραιο το παγωτο αλλα η βαφλα ηταν λιγο κοροιδια. Μια ψιλη βαφλιτσα, απογοητευση...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#393957 Η βάφλα είναι το νέο φετίχ των χιψτερ;
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Scotch έγραψε:

Αυτον τον δείχνουν σε όλες τις ταξιδιωτικές εκπομπές του Ναυπλίου. Τελευταία φορά ο πιτσιρικάς του Alpha, travellerκατι. Νομίζω μέχρι και στο Traction τον έδειξαν.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#393967 Βάφλα παίζει να τρώω απ το γυμνάσιο ρε Corto :lol:

bibendum έγραψε:μου ανοιξατε την ορεξη και πηγα εχτες waffle house. Σε αυτο στο βουνο. ΔΕν ειχα ξαναπαει εκει.

Ωραιος χωρος, ωραιο το παγωτο αλλα η βαφλα ηταν λιγο κοροιδια. Μια ψιλη βαφλιτσα, απογοητευση...

όταν λοιπόν θα ξανακατέβεις λευκάδα το καλοκαιράκι, θα διπλοπαρκάρεις όμορφα και ελληνικά στο ξύλινο γεφυράκι καιθα περάσεις μια βόλτα απ τον σταύρακα στον πεζόδρομο.
Με δύο μπάλες έτσι? ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙΣ

τζιιιιιι :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout