Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dstou έγραψε: το μανουάλι τι λέει?

Είτε 5-30 ή 5-40, αρκεί να είναι LL-04.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#390370 H γερμανική αξιοπιστία μου γέμισε λάδια το παρμπρίζ σε κάθε πάτημα γκαζιού. :protest:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#390547 Δεν ήμουν εγώ, μην με κοιτάτε! :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#390736 Και εγώ πέτυχα εχθές στο ποτάμι ένα Nissan που έγαιγε τόσο λάδι που τα 300 μέτρα πίσω νόμισα ότι κάπου έχει πιάσει φωτιά...
Άβαταρ μέλους
By tsilis
Thomas_C200K έγραψε:Ρημάδια που καίνε λάδια και είναι και ατμοσφαιρικά :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :shifty: :shifty: :shifty:

Που να δεις το ML 350 που συνάντησα την Κυριακή !
Τέτοιο ντουμάνι,ούτε το Mini μου πριν του αλλάξω κινητήρα ! :)

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#390771 Εδώ και πολύ καιρό οι φορείς των ζωνών ασφαλείας έχουν παραδώσει το πνεύμα. Τα μοτέρ λειτουργούν, αλλά δεν φέρνουν τις ζώνες σε οδηγό συνοδηγό:

Τι ανταλλακτικά ψάχνω και που; Η BMW ζητούσε €150 για την κάθε μια, και είναι ο λόγος που δεν έχω ασχοληθεί τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εδώ και πολύ καιρό οι φορείς των ζωνών ασφαλείας έχουν παραδώσει το πνεύμα. Τα μοτέρ λειτουργούν, αλλά δεν φέρνουν τις ζώνες σε οδηγό συνοδηγό:

[]https://youtu.be/6SKAdkXfcWc[]

Τι ανταλλακτικά ψάχνω και που; Η BMW ζητούσε €150 για την κάθε μια, και είναι ο λόγος που δεν έχω ασχοληθεί τόσα χρόνια.

Μπες στο bmwforum.gr , με μια βίδα το φτιάχνουν και δουλεύει (έτσι θυμάμαι δλδ :oops: ).
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#390811 Ευχαριστώ πολύ! Θα το βάλω και εκεί και βλέπουμε. Όχι ότι είναι τίποτα τραγικό να πιάνω την ζώνη με το χέρι, αλλά αν μπορεί να φτιαχτεί φτηνά γιατί όχι. Φτηνά όμως, όχι με 300άρες.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#391655 Το ιδιο και στου πατερα μου... Δεν εχω ασχοληθεί όμως, οχι πως τον ενοχλεί βεβαια και αυτόν. Περισσότερο θα ενοχλησει η 150αρα να φύγει στον Σπανο π.χ

< >
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#392978 Ερώτηση... όταν δείχνει ένδειξη για σερβις ενώ το αμάξι από το τελευταίο σέρβις έχει κάνει μόνο 3000χλμ τι αλλάζουν συνήθως; Χρονικά σε ένα μήνα θα κλείσει 1 χρόνος από το τελευταίο σέρβις... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#392992 Λάδια-φίλτρο και ίσως φίλτρο αερα κατα το σύνηθες
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#392999 Πότε θα κυκλοφορήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η νέα 5άρα (Station Wagon βεβαίως βεβαίως :) ) ?????

Αμάν πια... μπας κ δούμε χαΐρι...

< >
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
PeterPan έγραψε:Πότε θα κυκλοφορήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η νέα 5άρα (Station Wagon βεβαίως βεβαίως :) ) ?????

< >

http://www.bmw.de/de/home.html
PeterPan την είδα στην αντιπροσωπεία πριν 1 εβδομάδα! Μεγάαααααλο Kombi :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
nomarxis έγραψε:
PeterPan έγραψε:Πότε θα κυκλοφορήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η νέα 5άρα (Station Wagon βεβαίως βεβαίως :) ) ?????

< >

http://www.bmw.de/de/home.html
PeterPan την είδα στην αντιπροσωπεία πριν 1 εβδομάδα! Μεγάαααααλο Kombi :s_thumbsup

Περιμένω να την δω στους δρόμους, μπας κ βγει κανένα jahreswagen επιτέλους.
Το άλλο μεγάλο ερώτημα είναι τί θα γίνει με τους diesel κινητήρες κ την ενδεχόμενη απαγόρευση... :hmmm: Εγώ θέλω diesel, αλλά το μέλλον αβέβαιο...

Προς τα κυβικά μάλλον σε 2λιτρο, γιατί αν θέλω να έχω την option του επαναπατρισμού, τότε δε γίνεται παραπάνω...