Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#392865 εχει παει ο μικρος 4ημερη θεσσαλονικη με το σχολειο.
Φυγανε Παρασκευη πρωι,θα γυρισουνε Δευτερα βραδυ.
Πεμπτη βραδυ ηρθαν 3 φιλοι του στο σπιτι να κοιμηθούνε μαζι,γιατι θα σηκωνόντουσαν 5 το πρωι για να αναχωρησουν στις 6 με το πουλμαν. Κοιμηθηκαν 1 ωρα.
Την Παρασκευη βραδυ πηγαν σε κλαμπ,κοιμηθηκαν 1 ωρα,εχασαν και το πρωινο στο ξενοδοχειο,γιατι δεν μπορουσαν να σηκωθουν.
χθες βραδυ τους πηγαν σε ρεμπεταδικο, δεν κοιμηθηκαν καθολου ξανα,αλλα προλαβαν το πρωινο. :lol:
Ρε συ του λεω κοιμηθείτε λιγακι το απόγευμα καμια ωριτσα να ισιωσετε.
Κοιμομαστε στο πουλμαν μου λεει μπαμπα,στο πηγαινε ελα σε Βεργινα κλπ αξιοθέατα που τους πανε τα πρωινα. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#392873 κοιμάμαι,κατα ένα περιεργο λογο ανησυχω πιο πολύ όταν βγαινει εδώ στην Αθηνα βραδυ με φιλους.
Μην ξεχναμε ότι συνοδευονται απο καθηγητες στην εκδρομη.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:κοιμάμαι,κατα ένα περιεργο λογο ανησυχω πιο πολύ όταν βγαινει εδώ στην Αθηνα βραδυ με φιλους.
Μην ξεχναμε ότι συνοδευονται απο καθηγητες στην εκδρομη.

Πότε θα μου τον δώκεις να τον πάω τσάρκα σε κάτι κορίτσια; Τι ηλικία είναι;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#392878 15 :inlove:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#392880 Δημήτρη να τον χαίρεσαι, είχα καταλάβει ότι είναι πολύ σοβαρό παιδί οπότε και μια χαρά θα περάσει και εσύ δεν θα ανησυχείς χωρίς λογο
Άβαταρ μέλους
By gianik
Giuseppe Busso έγραψε:
dimviii έγραψε:15 :inlove:

Στα 15 μου πήγα με ένα φίλο. Οκτώβρη του 2000.
Μεταξουργείο.

Ίδια ηλικία..Εγώ Φυλής..

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:εχει παει ο μικρος 4ημερη θεσσαλονικη με το σχολειο.
Φυγανε Παρασκευη πρωι,θα γυρισουνε Δευτερα βραδυ.
Πεμπτη βραδυ ηρθαν 3 φιλοι του στο σπιτι να κοιμηθούνε μαζι,γιατι θα σηκωνόντουσαν 5 το πρωι για να αναχωρησουν στις 6 με το πουλμαν. Κοιμηθηκαν 1 ωρα.
Την Παρασκευη βραδυ πηγαν σε κλαμπ,κοιμηθηκαν 1 ωρα,εχασαν και το πρωινο στο ξενοδοχειο,γιατι δεν μπορουσαν να σηκωθουν.
χθες βραδυ τους πηγαν σε ρεμπεταδικο, δεν κοιμηθηκαν καθολου ξανα,αλλα προλαβαν το πρωινο. :lol:
Ρε συ του λεω κοιμηθείτε λιγακι το απόγευμα καμια ωριτσα να ισιωσετε.
Κοιμομαστε στο πουλμαν μου λεει μπαμπα,στο πηγαινε ελα σε Βεργινα κλπ αξιοθέατα που τους πανε τα πρωινα. :lol: :lol: :lol:

Γιατί δεν είπες τίποτα ρε να στείλουμε φρουρά; :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#393709 http://news.in.gr/features/article/?aid=1500143433

Μιτζάκωβε τι προβοκάτσια ήταν αυτή;
:lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#393750 Χαζή μωρε. Δεν έβγαζε με το θηλαστρο καλύτερα.

Για το 6μηνο, έμαθες τελικα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
mjacob έγραψε:Χαζή μωρε. Δεν καθόταν σπίτι της καλύτερα.

Fixed.
:s_bye :s_roses
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#395259 Φεύγει το πρωί και ο δικός μου για τετραήμερη εκδρομή και είμαστε όλοι κάπως απόψε... και αυτός νιώθει εκτός του comfort zone του, και εμείς που θα μας λείπει το πιτσιρίκι για τόσες μέρες.... ναι θα τον βοηθήσει και το σχολείο επιμένει οτι ειναι σημαντικό, ναι θα έχουνε πολυ φροντίδα και το προγράμμα τους θα ειναι γεμάτο, ο καιρός οκ.... αλλά μόλις την περασμένη εβδομάδα έκλεισε τα ... 10.... ειναι πιτσιρικάκι ακόμα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#395260 Μια χαρα θα είναι. 10 χρονων δεν ειναι πιτσιρικακι κοτζαμαν αντρας ειναι.

< >