Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:Δεν εχει θεμα. Παρε ενα ΙΧΟ και τελος.
Για το αλλο με τα πλακακια τωρα. Δυσκολο δεν ειναι αλλα θελει εργαλεια και προσοχη στις κλισεις κλπ. Αν εχεις διαθεση, αγορασεις εργαλεια και πιανουν τα χερια σου go for it. Μυαλο ιδιαιτερο δεν χρειάζεται

< >

Θα χρειαστεί να κάνω self leveling? ( έτσι το λέει στο youtube)
Απο εργαλεία θέλει κουβά για μίξη, σπάτουλα με δόντια, σταυρουδάκια, κόλλα. Κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#392338 Κοφτη για πλακακια ή δισκο και αν εχεις δραπανο ηλεκτρικό για την μιξη ακομα καλυτερα. Επισης αλφαδι μεγαλο για να δωσεις σωστες κλισεις στα πλακακια. Βασικα τσεκαρεις αν ειναι σωστες ηδη και απλα περνας το πλακακι ακολουθωντας τες. Επισης αφου θα το κανεις εσυ μη τσιγκουνευτεις σε υλικα κολλες και αρμοκαλυπτρες.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#392345 Για μια φορα δεν αξιζει εκτος και το κανεις απο χομπι. Τωρα αν θελεις να μαθεις να περνας πλακακια για να αλλαξεις και στα αλλα σπιτια οκ. Μονο καποια εργατικα θα κερδισεις αλλα οχι τοσα πολλα γιατι λογικα θα κανεις λαθη την πρωτη φορα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#392354 Κοιτα αμα 100 ευρω το τετρςγωνικο ειναι κατι λιγα εργατικα για σενα παω πασο. Οποτε θες στειλε πμ να σου περασω πλακακια.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
mirage έγραψε:Κοιτα αμα 100 ευρω το τετρςγωνικο ειναι κατι λιγα εργατικα για σενα παω πασο. Οποτε θες στειλε πμ να σου περασω πλακακια.

< >

Κατι Σλοβακοι που εχουν περασει αρκετα πλακακια στο Λονδινο σε διαφορα σπιτια σιγουρα δεν χρωνουν 100 το τμ. Και αυτος τους εχει διπλα του.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Ναι οκ, καλύτερο ακόμα να έχει ένα li-ion ixo στο σπίτι.

G, 2017 έχουμε, κανόνισε την πορεία σου μην σου στείλω tactical cabala.

στα ιδια χρηματα με το ixo παιρνεις επισης κινεζικο λιθιου στα 12 βολτ που δεν εχει σχεση,ουτε σε δυναμη,ουτε σε διαρκεια.
πχ https://www.amazon.co.uk/Einhell-TE-CD- ... B00F2O0W6G

(υπαρχει σε εκδοση και με 2η κεφαλη και παιρνει και μυτες)

g8777 τα λιθιου δεν εχουν θεμα με αφορτιστες μπαταριες,ακομα και μετα από χρονια στο συρταρι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#392415 εχε χαρη που εχω πολλες προσδοκιες στο πορσοτοπικο :inlove: , θα σας ελεγα τωρα. :x
Θελετε να το φαληρισετε το παιδι :x :x
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimviii έγραψε:στα ιδια χρηματα με το ixo παιρνεις επισης κινεζικο λιθιου στα 12 βολτ που δεν εχει σχεση,ουτε σε δυναμη,ουτε σε διαρκεια.
πχ https://www.amazon.co.uk/Einhell-TE-CD- ... B00F2O0W6G

(υπαρχει σε εκδοση και με 2η κεφαλη και παιρνει και μυτες)

g8777 τα λιθιου δεν εχουν θεμα με αφορτιστες μπαταριες,ακομα και μετα από χρονια στο συρταρι.

μα κανει πολυ περισσοτερο, ποια ιδια χρηματα... :hmmm:

χτυπησα το IXO που εβαλα link παραπανω, Δευτερα πρωι στην πορτα σας :-)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#392460 σχετικα με τα πλακακια, μιλησα με ενα γνωστο μαστορα που τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα ακομα, μου ειπε 25 ευρω την ωρα, μεσα σε μια μερα συνολικα θα ειναι κομπλε, απλα θα παμε μαζε στο μαγαζι να παρουμε υλικα (δικα μου)

καλη φαση ειναι, θα κατσω απο διπλα να δω πως θα το κανει να μαθω κιολας για μελλοντικη χρηση

με σωζει το γεγονος οτι ειναι εξωτερικος χωρος και isolated μαστορεμα, ειδαλως αμα βαλεις χερι σε υδραυλικα-ηλεκτρικα κτλ εντος σπιτιου μονο επισημες δουλειες με αποδειξεις και βεβαιωσεις καλης λειτουργια στο τελος.

η εναλλακτική ειναι να βαλω ενα αεροπoρικο μετ'επιστροφης στον πεθερο και να ερθει να τα φτιαξουμε :-)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
KiloMeater έγραψε:σχετικα με τα πλακακια, μιλησα με ενα γνωστο μαστορα που τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα ακομα, μου ειπε 25 ευρω την ωρα, μεσα σε μια μερα συνολικα θα ειναι κομπλε, απλα θα παμε μαζε στο μαγαζι να παρουμε υλικα (δικα μου)

καλη φαση ειναι, θα κατσω απο διπλα να δω πως θα το κανει να μαθω κιολας για μελλοντικη χρηση

με σωζει το γεγονος οτι ειναι εξωτερικος χωρος και isolated μαστορεμα, ειδαλως αμα βαλεις χερι σε υδραυλικα-ηλεκτρικα κτλ εντος σπιτιου μονο επισημες δουλειες με αποδειξεις και βεβαιωσεις καλης λειτουργια στο τελος.

η εναλλακτική ειναι να βαλω ενα αεροπιρικο στον πεθερο και να ερθει να τα φτιαξουμε :-)

25 ευρώ την ώρα?

Μήπως εννοείς τη μέρα?

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#392471 25 / ωρα και ειναι και "ευκαιρια", αμα του παρει μια μερα, και 12ωρο να δουλεψει, σε σχεση με την αλλη προσφορα
Άβαταρ μέλους
By glf
#392496 Εγώ θα σου έλεγα να το προχωρήσεις και μόνος, αν έχεις μελετήσει τα βιντεάκια απο youtube.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
KiloMeater έγραψε:Β) σκέφτομαι να στρώσω μόνος μου πλακάκι στην αυλή, μια επιφάνεια 20 τετραγωνικά.

Ο μαστορας εδώ μου ζήτησε 2100€ ...πέρα απο το γαμωτο , θα ήθελα να ασχοληθώ να το φτιάξω μόνος μου έτσι απο περιέργεια.

Εικόνα

Εικόνα

100 ευρώ το τετραγωνικό (ποιότητα βασική) για πλακάκι μόνο κάθετη τοποθέτηση στο όρος Σουριμπάτσι και οι πεζοναύτες να σου ρίχνουν από κάτω.

Ο τύπος είναι απατεώνας και θέλει ένα καλό χέρι ξύλο.
#Kacey_leipeis

Ένα λογικό κόστος τοποθέτησης είναι 10€/τμ. (τοποθέτηση μόνο)
Απλά εδώ είναι πιο πολύ η αγγαρεία, πηγαινέλα για 20 τμ.
Αν θέλεις να πειραματιστείς και να το παίξεις Bob ο μάστορας τότε πάρε τα εργαλεία, δες τα βίντεο στο γιουτούμπη και όρμα.

Δεν ξέρω πόσο απλό είναι απλά έχω δει πλακάκια από ερασιτέχνες και είναι να τραβάς τις κωλότριχες σου.

Διαφορετικά το 500άρικο που υπολόγιζες (πλακάκια, υλικά, εργατικά μέσα με το κλειδί στο χέρι) είναι ένα λογικό κόστος.
Αν το ψάξεις λίγο παραπάνω θα πέσεις κάτω και από το ποσό αυτό.
Όποιον και να φέρεις ψιλοαρπαχτή θα σου κάνει οπότε μην ψάξεις να βρεις τον Φειδία.
Στην τελική ένα μικρό ίσωμα είναι, οπότε μην τρελαίνεσαι.

εδιτ
Παράλειψη: μόλις ξεμπερδέψεις με το ξύλο που θα ρίξεις στον πρώτο ρίξε και δυο μπούφλες σε αυτόν που σου είπε για κόστος τοποθέτησης με την ώρα.