Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
REALZEUS έγραψε:Μου ζητάει και ο δικός μου πατέρας. Του είπα να κάνει μόνος του αν θέλει μωρά...

Πρόσεξε τι προτείνεις, οι άντρες όπως ξέρεις μπορούν να κάνουν παιδιά μέχρι τα γεράματα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
belgarion έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Μου ζητάει και ο δικός μου πατέρας. Του είπα να κάνει μόνος του αν θέλει μωρά...

Πρόσεξε τι προτείνεις, οι άντρες όπως ξέρεις μπορούν να κάνουν παιδιά μέχρι τα γεράματα

Δικό του πρόβλημα. Καμιά μικρούλα μη μας φέρει μόνο στα 70 του. :lol:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#392457 Μην τα ακουτε τα παπουδια...Ολο λογια ειναι...Η μονη σταση που μπορουν και τιυς βολευει ειναι η πλατη-πλατη.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#392464 Η πλειοψηφία μπορεί, υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, ξερεις τι είναι να σε πιάνει γιαγιά και να σου λέει "Γιατρέ πες σε παρακαλώ στον άντρα μου (80+) ότι δεν κάνει μέρα πάρα μέρα , δεν αντέχω άλλο"
Άβαταρ μέλους
By edmond
belgarion έγραψε:Η πλειοψηφία μπορεί, υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, ξερεις τι είναι να σε πιάνει γιαγιά και να σου λέει "Γιατρέ πες σε παρακαλώ στον άντρα μου (80+) ότι δεν κάνει μέρα πάρα μέρα , δεν αντέχω άλλο"

:omg: :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
belgarion έγραψε:Η πλειοψηφία μπορεί, υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, ξερεις τι είναι να σε πιάνει γιαγιά και να σου λέει "Γιατρέ πες σε παρακαλώ στον άντρα μου (80+) ότι δεν κάνει μέρα πάρα μέρα , δεν αντέχω άλλο"

Έλεγε ο πατέρας μου ότι στα 85 του ο παππούς μου φώναξε τα παιδιά του και τους είπε να του βρουν λύση γιατί η 17 ετών νεότερη γυναίκα του δεν του καθόταν!

Δεν μου είπε ποτέ τι λύση βρήκαν

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By markvag
DAP έγραψε:Μ'αρεσε χθες στη λαικη που ηταν καμια εικοσαρια πιτσιρικαρια μαζι με δυο δασκαλες και περιδιαβαζαν ολο φωνη και γελιο....

Ποτε θα γινω παππους....

Mε τις ευχές μου πάτερ! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By glf
#392528 Έπλυνα σήμερα τα φωτοβολταϊκά στη στέγη. Ήταν χάλια απο την αφρικανική σκόνη. Λασπόνερο έφευγε.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#392549 Μου αρέσει που ξεμπέρδεψα και με τις τελικές διορθώσεις της διατριβής.

Μου αρέσει που ξεμπερδευω μετά από 2 χρόνια με μηδενικό ελεύθερο χρόνο και μπόλικο ξενύχτι.

Δεν μου αρέσει που παίζει να μου απαντήσει με νέες διορθώσεις ο καθηγητής και στις 21 του μήνα παραδίδω.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimik έγραψε:Μου αρέσει που ξεμπέρδεψα και με τις τελικές διορθώσεις της διατριβής.

Μου αρέσει που ξεμπερδευω μετά από 2 χρόνια με μηδενικό ελεύθερο χρόνο και μπόλικο ξενύχτι.

Δεν μου αρέσει που παίζει να μου απαντήσει με νέες διορθώσεις ο καθηγητής και στις 21 του μήνα παραδίδω.

< >

Με το καλό
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#392777 Μου άρεσε το σημερινό Tag der offenen Tür (Open Day) στην δουλειά σήμερα :yahoo: :metalo: , έσταξα ιδρώτα και εγώ για όλα αυτά εκεί μέσα.
Μου άρεσε η ξενάγηση στον χώρο για το νέο τούνελ που είναι υπό κατασκευή :metalo: (θα στάξει το κορμάκι εκεί μέσα όταν έρθει η στιγμή... :ninja: )
Μου άρεσε που ξεπατώθηκα στα χλμ και σήμερα για βόλτες
Δεν μου άρεσε αυτός ο σιχαμένος καιρός, μια κουφόβραση (16oC) με βροχή, δε ξέρω αλλά για πρώτη φορά μου φάνηκε περίεργη η αίσθηση, ενώ συνήθως είναι ευχάριστα όταν βρέχει.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#393506 Μου αρεσει που μετα απο πολυ καιρο βγηκα νια ενα απεριτιφ και βρεθηκα με καμια 30ρια φοιτητριες μαθητριες σε roof garden και event ......
:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#393513 Δεν μου αρεσει που οποτε βγαινει ο απο πανω σε ρουφ :shifty: garden εμεις οι υπολοιποι υποφερουμε να παμε σπιτια μας. :x
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#393518 Μου αρέσει που πρίν λίγο εγκατέστησα το σύστημα Typhoon της K&N: https://www.knfilters.com/search/produc ... =69-3002TS

Εικόνα

Αυτό που μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα είναι το πόσο διαολεμένο θόρυβο κάνει. Όταν το πάω χαλαρά ο θόρυβος είναι ελάχιστα παραπάνω απο το μαμά φιλτροκούτι. Αλλά αν πατήσω βαθιά το γκάζι κάνει λές και του λείπει το τελικό καζανάκι.

Δέν περίμενα τόσο πολύ θόρυβο απο ένα ελέυθερο φίλτρο. :hmmm: