Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Dodger έγραψε:Nαι, έκοβα αγριόχορτα σε μαντρότοιχο, κάπου στα 400 μέτρα (μέσα έξω). Δυνατό εργαλείο

Θυμάσαι κυβικά;
Άβαταρ μέλους
By nEK
Dodger έγραψε:Δυστυχώς όχι...

Καλυτερα!
:protest:

Τα κυβικα και τα αλογα των μή επωνυμων δεν ειναι "αληθινα". Βασικα εκφραζουν την ιπποδυναμη στο κινητηρα. Ενω τα επωνυνα στο " τροχο"
Οποτε πχ ενα μικρο ταπεινο husky ή kawasaki, εκτος απο ελαφρυτερο θα ειναι και δυνατοτερο, δεν αναφερομαι στην αξιοπιστια και αντοχη με σωστη χρηση στο χρονο.
Αλλα θα πλερωκεις ( κανα 300-400) οπως το κοβω απο μακρυα...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#392289 Α) θέλω να πάρω ενα ηλεκτρικό κατσαβίδι για συναρμολόγηση επίπλων στυλ ικεα κτλ.
Έριξα μια μάτια στις γνωστές μάρκες, πάνω κάτω τα ίδια.
Πχ. Bosch DIY Akku-Schrauber IXO 5. Generation, 10 Schrauberbits, USB-Ladegerät, Metalldose (3,6 V, 1,5 Ah, 215 min-1 Leerlaufdrehzahl) https://www.amazon.de/dp/B00TTZU566/ref ... dzbVDCFC15
Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που κανεί διαφορά;

Β) σκέφτομαι να στρώσω μόνος μου πλακάκι στην αυλή, μια επιφάνεια 20 τετραγωνικά.
Δεν εχω καμία προηγούμενη εμπειρία, ούτε εχω δει να το κάνουνε καν. Τσέκαρα το youtube και φαίνεται κάτι που γίνεται.
Μια φλαταδουρα ειναι , αντε να εχει και ενα σκαλί όλο και όλο.
Επειδή είναι σε εξωτερικο χώρο μπορώ να το πάω σιγά σιγά, δεν με βιάζει
Εκτίμηση κόστους; ας πούμε 10€/τμ το πλακάκι , πάμε στα 200. Κόλλες εργαλεία κουβάδες κτλ αλλά τόσα; γενικά υπολογίζω ενα budget 500€.
Ο μαστορας εδώ μου ζήτησε 2100€ ...πέρα απο το γαμωτο , θα ήθελα να ασχοληθώ να το φτιάξω μόνος μου έτσι απο περιέργεια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#392295 Κατσαβιδι ηλεκτρικο ΜΗΝ παρεις αν κανεις περιστασιακη χρηση. Τζαμπα λεφτα, οταν το χρειαζεσαι θα εχει ξεφορτισει. Κλεψε απο τον γειτονα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#392299 Έχω ένα αντίστοιχο B&D τις περισσότερες φορές μ'έχει βολέψει, ελάχιστες φορές μ'έχει αφήσει από μπαταρία. Μπορείς αν το θυμάσαι να τσεκάρεις μία μέρα πριν που πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις
Άβαταρ μέλους
By drdino
#392301 Τρομερή ευκολία είναι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#392304 Tο παιδι θελει να βιδωνει μια φορα το εξαμηνο. ΔρΝτινο ανοιξε στον dimtspan σε παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#392310 Δεν ξεφορτίζει η μπαταρία λέμε αν δεν το χρησιμοποιείς, τουλάχιστον στο δικό μου. Αν το έχεις χρησιμοποιήσει όμως και το έχεις ξελιγώσει καλό είναι να το φορτίσεις ή έστω μια μέρα πριν αν το θυμηθείς. Καλύτερα να υπάρχει στην άκρη και να μην το δουλέψει 2 στις 5 παρά 0 εις το πηλίκον
Άβαταρ μέλους
By mirage
#392320 Δεν εχει θεμα. Παρε ενα ΙΧΟ και τελος.
Για το αλλο με τα πλακακια τωρα. Δυσκολο δεν ειναι αλλα θελει εργαλεια και προσοχη στις κλισεις κλπ. Αν εχεις διαθεση, αγορασεις εργαλεια και πιανουν τα χερια σου go for it. Μυαλο ιδιαιτερο δεν χρειάζεται

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#392330 Ναι οκ, καλύτερο ακόμα να έχει ένα li-ion ixo στο σπίτι.

G, 2017 έχουμε, κανόνισε την πορεία σου μην σου στείλω tactical cabala.
Άβαταρ μέλους
By mirage
GTS έγραψε:Καλυτερα να βρει εναν ποιο φθηνο μαστορα.

Γιατι; Σιγα το δυσκολο

< >