Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#392264 Ακόμα το θυμάμαι και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Δεν είχα δύναμη οκ ούτε ήταν κάποια συλλεκτική έκδοση αλλά ήταν το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο και μεγάλο σχολείο. Και φυσικά ακόμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κοιτάω τις φωτογραφίες από gtcc κτλπ....

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#392266 ποιο κλιο ειχες?
Άβαταρ μέλους
By Serf
#392274 Στη Μαρίνα Φλοίσβου είναι και προέρχεται από πραγματικό υποβρύχιο.

http://www.vimaonline.gr/20/article/26303/egainiastike-to-mnimeio-upovruhion-apo-ton-proedro-tis-dimokratias-prokopi-paulopoulo-
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
edmond έγραψε:Μου αρέσει που καθαρίστηκαν-τακτοποιήθηκαν μπαλκόνι και βεράντα και είναι έτοιμα προς...αξιοποίηση. Ήδη κάθομαι με καφεδιά και...γνωστό περιοδικό που βρίσκεται στην β' περίοδο έκδοσης του( :shifty: :shifty: ) και ρουφάω αμφότερα.

Δεν μ αρέσει που δεν έχουμε μπαλκοναρα μεγάλη στην Αθήνα και δεν μπορώ να κάθομαι έξω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
edmond έγραψε:Μου αρέσει που καθαρίστηκαν-τακτοποιήθηκαν μπαλκόνι και βεράντα και είναι έτοιμα προς...αξιοποίηση. Ήδη κάθομαι με καφεδιά και...γνωστό περιοδικό που βρίσκεται στην β' περίοδο έκδοσης του( :shifty: :shifty: ) και ρουφάω αμφότερα. :lol:

Κι εγώ σήμερα τα έπλυνα :thumbsup: Περιμένω να στεγνώσει να τα περάσω και μία με την ατμομηχανή
Άβαταρ μέλους
By DAP
#392340 Μ'αρεσε χθες στη λαικη που ηταν καμια εικοσαρια πιτσιρικαρια μαζι με δυο δασκαλες και περιδιαβαζαν ολο φωνη και γελιο....

Ποτε θα γινω παππους....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
DAP έγραψε:Μ'αρεσε χθες στη λαικη που ηταν καμια εικοσαρια πιτσιρικαρια μαζι με δυο δασκαλες και περιδιαβαζαν ολο φωνη και γελιο....

Ποτε θα γινω παππους....

Μπελάδες στο κεφάλι σου θέλεις να βάλεις πατέρα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#392358 Γλυκος μπελας αγορι μου,πολυ γλυκος μπελας.......

Και σημαια μας: "Τα παιδια οι γονεις τα μαθαινουν και οι παππουδες τα κακομαθαινουν".....

Συγνωμην για το :offtopic: αλλα με χτυπησε το στεριστικο μου.Συγνωμην....
Άβαταρ μέλους
By RXristos
Χρήστος Λάππας έγραψε:Από τα πιο ενδιαφέροντα "μνημεια" που έχω δει ποτέ:

Εικόνα

Μου αρέσει πολύ.

Οντως, αν φτιαξουν και τον υπόλοιπο περιβάλλον χώρο θα ολοκληρωθεί η εικόνα!

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
DAP έγραψε:Γλυκος μπελας αγορι μου,πολυ γλυκος μπελας.......

Και σημαια μας: "Τα παιδια οι γονεις τα μαθαινουν και οι παππουδες τα κακομαθαινουν".....

Συγνωμην για το :offtopic: αλλα με χτυπησε το στεριστικο μου.Συγνωμην....

Αν κρίνω από το πόσο έχουν τρελαθεί οι γονείς μας με τα εγγόνια τους, τότε δικαιώνω απόλυτα τον DAP. Και μάλιστα, ευχή είναι τα εγγόνια να έρθουν όσο ακόμα οι παππούδες έχουν κουράγιο, υγεία κι όρεξη κι όχι όταν καταπέσουν.