Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
mirage έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Γενικώς, το να έχει ζώο ο νοικάρης, θα έχει στην καλύτερη περίπτωση ουδέτερο και στις περισσότερες αρνητικό αντίκτυπο. Θετικό αποκλείεται.

Παρομοιως και ο νοικαρης στην καλυτερη περιπτωση ουδετερο αρκετες φορες και αρνητικο. Θετικο αποκλειεται.

< >

Το μαρούλι δε μετράει;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#391497 Dimsaba τι "θετικο" αντικτυπο θα μπορουσε να εχει ενας νοικαρης; Και επιπροσθετα, πως συσχετιζεται αυτος με την κατοχή κατοικιδιου;
Μην μου αναφερεις για εγκαιρη καταβολη του ενοικιου, καθαριοτητα κτλ. Αυτα απορρεουν απο τον χαρακτηρα του ενοικιαστη, οχι αν ειναι φιλοζωος .
Άβαταρ μέλους
By bibendum
g8777 έγραψε:Dimsaba τι "θετικο" αντικτυπο θα μπορουσε να εχει ενας νοικαρης; Και επιπροσθετα, πως συσχετιζεται αυτος με την κατοχή κατοικιδιου;
Μην μου αναφερεις για εγκαιρη καταβολη του ενοικιου, καθαριοτητα κτλ. Αυτα απορρεουν απο τον χαρακτηρα του ενοικιαστη, οχι αν ειναι φιλοζωος .

ΝΑ ειναι ιδιωτικος υπαλληλος εχει θετικο αντικτυπο.

Δεν ειναι τεμπελης ας πουμε πχ οποτε θα εχει ορεξη να καθαριζει το σπιτι.
Θα δουλευει πολυ ας πουμε. Οποτε θα καθεται λιγο στο σπιτι --> λιγοτερες φθορες.

win win

μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα.. μασημενα ολα τα θελεις
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#391671 που έχεσα στερεά μορφή μετά από 4.5 μέρες υγρής.
:inlove: :inlove:΄

παρδόν για τη σιχασιά. Να εξηγηθώ ότι στο χωριό κατανάλωσα 1-1.5 λιτρο νερό που νομιζα ήταν εμφιαλωμένο αχρησιμοποίητο, αλλά ήταν της βρύσης 1+ έτος (απο αυτά που κραταν στο ψυγειο οταν μπας κ παγώσουν τα νερά). Βατράχια στο στομάχι φάση. 1ο μαγιά ήμουν στο χωριό στο κρεβάτι 15 ώρες, με χαρά θεού + σιγοψήσιμο με ρίγος εμπύρετος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#391672 Δεν μου αρέσει η αφόρητη κίνηση που επικρατεί στην πρωτεύουσα σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Μου αρέσει που χέστηκε καθωσπρέπει ο Ξιφουνών.
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#391704 Μου άρεσε η σημερινή βόλτα με σύζυγο και τέκνα έως Ανάβυσσο για κεράκι στην Αγία ειρήνη. Χαίρομαι που πριν από 11 χρόνια κάπου εκεί κοντά ήμουν αρκετά τυχερός και σήμερα σας γράφω από το κινητο το συγκεκριμένο μήνυμα.

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#391719 Λίγο εως πολύ όλοι εδώ μέσα είμαστε τυχεροί και καλοί οδηγοί βεβαίως-βεβαίως.
Πρέπει να έχω πιάσει το "τζόκερ" ίσα με 5-6 φορές, ιδίως τα πρώτα χρόνια που το αίμα έβραζε.
Άβαταρ μέλους
By corsair
JimClark έγραψε:που έχεσα στερεά μορφή μετά από 4.5 μέρες υγρής.

παρδόν για τη σιχασιά. Να εξηγηθώ ότι στο χωριό κατανάλωσα 1-1.5 λιτρο νερό που νομιζα ήταν εμφιαλωμένο αχρησιμοποίητο, αλλά ήταν της βρύσης 1+ έτος (απο αυτά που κραταν στο ψυγειο οταν μπας κ παγώσουν τα νερά). Βατράχια στο στομάχι φάση. 1ο μαγιά ήμουν στο χωριό στο κρεβάτι 15 ώρες, με χαρά θεού + σιγοψήσιμο με ρίγος εμπύρετος.

πωωω τον γιωτομπαλο.... :s_laughat

Και συ ρε παιδι μου.... μονοκοπανια το κατέβασες? Δε σου μυρισε τιποτα? Δεν καταλαβες διαφορα στην γευση? κάτι τεσπα...

Επρεπε να χες κατεβάσει κανα μπουκαλι βοτκα στα καπακια να τα σκοτωνε ολα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν μου αρέσει η αφόρητη κίνηση που επικρατεί στην πρωτεύουσα σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Μου αρέσει που χέστηκε καθωσπρέπει ο Ξιφουνών.

Άρα δεν είμαι ο μόνος που χω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Τεταρτη 10 το πρωί, Υποθηκοφυλακείο Καλλιθέας-Ειρηνοδικειο Αθηνών 45 λεπτά. Βέβαια δεν έκανα προσπάθεια να ψάξω συντομότερη διαδρομή.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
JimClark έγραψε:που έχεσα στερεά μορφή μετά από 4.5 μέρες υγρής.

ωχ ωχ
Εγώ Πρωτομαγιά πήγα ζουμί, μάλλον από μια ταβέρνα που φάγαμε το μεσημέρι. Όχι τπτ άλλο είχα και ταξίδι μετά και μετά από 4 immodium κατάφερα να ταξιδέψω.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#392236 Μου αρέσει που καθαρίστηκαν-τακτοποιήθηκαν μπαλκόνι και βεράντα και είναι έτοιμα προς...αξιοποίηση. Ήδη κάθομαι με καφεδιά και...γνωστό περιοδικό που βρίσκεται στην β' περίοδο έκδοσης του( :shifty: :shifty: ) και ρουφάω αμφότερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
makis_kanatselis έγραψε:Μου άρεσε η σημερινή βόλτα με σύζυγο και τέκνα έως Ανάβυσσο για κεράκι στην Αγία ειρήνη. Χαίρομαι που πριν από 11 χρόνια κάπου εκεί κοντά ήμουν αρκετά τυχερός και σήμερα σας γράφω από το κινητο το συγκεκριμένο μήνυμα.

.

Ακόμα το θυμάσαι το Clio που έβγαλες ολική ε ?