DAP έγραψε:@ ΙΚΕ πως θα σου φαινοταν στο επισκεπτηριο στο ΚΕΝ να ερχοταν η "μαμα" σου ο Γαβαλας;
Μιλάμε για υιοθετημένα παιδιά, έτσι;
Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να σου έρθει ο Γαβαλάς που θα σε αγαπάει, παρά να μην σου έρθει κανένας.
DAP έγραψε:@ ΙΚΕ πως θα σου φαινοταν στο επισκεπτηριο στο ΚΕΝ να ερχοταν η "μαμα" σου ο Γαβαλας;
Χρήστος Λάππας έγραψε:DAP έγραψε:@ ΙΚΕ πως θα σου φαινοταν στο επισκεπτηριο στο ΚΕΝ να ερχοταν η "μαμα" σου ο Γαβαλας;
Μιλάμε για υιοθετημένα παιδιά, έτσι;
Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να σου έρθει ο Γαβαλάς που θα σε αγαπάει, παρά να μην σου έρθει κανένας.
bill33 έγραψε:Αν ερθει ως μπαμπάς;
manosky έγραψε:Αν δεν το καταλάβατε, αυτές οι καταστάσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ και, ακόμα περισσότερο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ.
Εγώ μιλάω για τις ενδεδειγμένες καταστάσεις, δεν συγκρίνω συνήθειες λαών, άλλους πολιτισμούς κλπ.
manosky έγραψε:Η φύση δεν έχει να κάνει με το θέμα, η φύση που απαιτεί στο ρόλο των γονέων άτομα διαφορετικού φύλου, ιδίως στα θηλαστικά.
manosky έγραψε:Αν δεν το καταλάβατε, αυτές οι καταστάσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ και, ακόμα περισσότερο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ.
bill33 έγραψε:Αν ερθει ως μπαμπάς;
tazio έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Όπως λέει και ο Κυριάκος και δολοφόνος να γίνει τό αγαπάς το παιδί σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί το να είναι ομοφυλόφιλος είναι χειρότερο.
Έλα ντε...
Και το να είναι πρεζόνι του δίνει (τις ώρες που είναι φτιαγμένο) ευτυχία. Ας το υποστηρίξουμε λοιπόν ως γονείς.
Όσοι είναι υπέρ, του να υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι ας σκεφτούν ως γονέα τον Σεργουλόπουλο ή τον Γαβαλά.
Όσοι είναι κατά, ας σκεφτούν ως γονέα τη Πρωτοψάλτη ή για να χρησιμοποιήσω άτομα του ίδιου φύλλου (αν και τα φύλλα είναι πλέον σχετικά) τον Γιώργο Μαρίνο.

IKE έγραψε:Ρίξε και μία απάντηση στο παρακάτω:IKE έγραψε:ΠΟΘΕΝ προκύπτει ότι ο Σεργουλόπουλος ή ο Γαβαλάς δεν είναι ικανοί να μεγαλώσουν παιδιά?
red_monster έγραψε:
το πρόβλημα είναι ο Γαβαλάς (ο οποίος by the way αποδείχτηκε οτι έχει μεγαλύτερα @@ από τους περισσότερους άντρακλες της οθόνης) η ο tazio που το μυαλό του έχει ξεμείνει 1 γενιά πίσω από του παππού μου ?
Μα είναι δυνατόν ; Διακοπές στο Ντουμπάϊ ;Ισραηλιν[…]
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]