Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#39016 Μια φορα μου εχει σκασει Dr pepper. Μπορει να γινει αλλα συνηθως την γλιτωνεις.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By corsair
funkyreverend έγραψε:Επειδή αυτό το καταφέρνω τουλάχιστον 1 φορά το μήνα (και 5-6 το καλοκαίρι), υπάρχει περίπτωση να ανοίξει και να κάνει πανικό ενώ είναι παγωμένο;

μπορει να σου σπασει το συρταρι της καταψυξης, ακομα και να ανοιξει την πορτα του ψυγειου απο το blast. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
funkyreverend έγραψε:Επειδή αυτό το καταφέρνω τουλάχιστον 1 φορά το μήνα (και 5-6 το καλοκαίρι), υπάρχει περίπτωση να ανοίξει και να κάνει πανικό ενώ είναι παγωμένο;

Ναί.

Το νερό όταν ψύχεται συστέλλεται, όπως όλα τα υλικά λίγο πολύ, όμως όταν περάσει τους 4 βαθμούς αρχίζει και διαστέλλεται.

Έτσι έχει αυτό το περιθώριο απο 4 εώς 0 βαθμούς οπου διογκώνεται αλλά είναι ακόμα σε υγρή μορφή. Αν ανοίξει σε αυτό το διάστημα θα γεμίσει όλη την κατάψυξη και μετά θα παγώσει.

Μου φαίνεται παράξενο που δέν σου έχει τύχει ποτέ, μαλλον εγώ είμαι ο γκαντέμης γιατι εμένα όλο μου ανοίγουν
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#39452 Μ'αρέσει που ήρθε η αντλία από το μηχανάκι μου, και σύντομα θα αισθανθώ έφηβος πάλι :yahoo:
Δε μ'αρέσει καθόλου που πλήρωσα ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, Τέλη Κυκλοφορίας, Φόρο Εισοδήματος Προσωπικό, Φόρο Εισοδήματος Εταιρίας. Υπήρχε περιθώριο μέχρι τις 28/11, αλλά κάθε μέρα που περνούσε θύμωνα και περισσότερο. Οπότε ας τα πάρουν, και να τα φάνε στου γιατρούς.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#39550 Μου αρέσει αυτό το μπλε άσπρο στο πάρκινγκ μου.

Τον μπάσταρδο, όπως τον άφησα έτσι τον βρήκα. 6.2 λτ/100 κατανάλωση, κιχ μέσα, κιχ από τις αναρτήσεις. Αύριο σέρβις μεγάλο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#39788 Μ'αρεσε τελικά η μια εβδομαδα αυτο-περιορισμου (no posts) στο φορουμ και η ευκαιρια που μου εδωσε να αναθεωρησω τη σχεση μου μαζι του.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
JimClark έγραψε:Μου αρέσει αυτό το μπλε άσπρο στο πάρκινγκ μου.

Τον μπάσταρδο, όπως τον άφησα έτσι τον βρήκα. 6.2 λτ/100 κατανάλωση, κιχ μέσα, κιχ από τις αναρτήσεις. Αύριο σέρβις μεγάλο.

:yahoo: