Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#391084 Διαφωνώ κάθετα, για μένα θα ήταν λόγος αποχώρησης το να μην μπορώ να γράψω για τόσο σημαντικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#391089 Ενας λιγότερος...
τι είχαμε , τι χάσαμε.... :iconcool:

:s_roses :s_tongue :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#391092 Αυτο που κανει διαφορετικο το φορουμ αυτο απο τα αλλα ειναι ο "Αντιλογος" ο οποιος προηρθε απο το αλλο φορουμ οταν φυγαμε και φτιαξαμε αυτο.
Θεωρω λοιπον οτι ειναι καλο να υπαρχει συζητηση γυρω απο τα πολιτικα ζητηματα, τα οποια επηρεαζουν πολυ περισσοτερο την ζωη μας, απο ολα τα αλλα!

Για να κανεις ομως μια συζητηση πρεπει να ξερεις να συζητας, να δεχεσαι την αντιθετη αποψη και να μην προσπαθεις να επιβαλλεις την δικη σου στους αλλους.

:s_roses :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By mirage
#391093 Για μενα ειναι απλο. Δεν γουσταρεις αντιπαραθεσεις στα πολιτικα. Δεν γραφεις και δεν διαβαζεις. Απλο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#391105 Συμφωνώ με τον mirage. Δεν είναι κακό να υπάρχουν τα θέματα και να γίνονται συζητήσεις.

Ο διχασμός, η χαιρεκακία, η προσβολή, η επίδειξη γνώσεων, η ειρωνεία, η έλλειψη ανοχής και σεβασμού στην άποψη του άλλου, το τρολλάρισμα, αυτά είναι τα κακά που δυστυχώς δεν τα συναντάμε μόνο στα περί την πολιτική θέματα, αλλά παντού.

Κι αυτά κουράζουν, ιδίως όταν επαναλαμβάνονται καθημερινά ακόμη και σε άσχετα τοπικά...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
mirage έγραψε:Για μενα ειναι απλο. Δεν γουσταρεις αντιπαραθεσεις στα πολιτικα. Δεν γραφεις και δεν διαβαζεις. Απλο.

< >

Συνεπώς, αν γουστάρεις αντιπαραθέσεις, γράφεις και διαβάζεις σε αυτά τα θέματα... :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#391128 Δυστυχώς από το 2010 που ξεκίνησε η πολιτική συζήτηση, το forum "μολύνθηκε".
Πέρα από τις αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, επί αρκετά χρόνια το forum (παλιό και νέο) βρώμισε από κομματική προπαγάνδα που ακούσια ή εκούσια έριχναν διάφοροι χρήστες.

Εννοώ και από τις δυο πλευρές καθώς για κάθε Πάσχο ή Pretender που διαβάζαμε, ποσταριζόταν ένας Τέκης ή κάποιο οργισμένο βλογκ "ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ".

Για να απαντήσω και στον HF που τώρα είναι χαλαρούλης και cool.
Επί 5 χρόνια σεβαστός αριθμός χρηστών υποστήριξε μετά μανίας μια συγκεκριμένη θέση η οποία:
- αντιμετώπιζε ως προδότες-δωσίλογους-γερμανοτσολέους όσους διαφωνούσαν
- θεωρούσε ότι όσα γίνονται στην Ελλάδα ήταν αποτέλεσμα σπέκουλας και ρεμούλας από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και όχι επειδή η χώρα είχε πρόβλημα
- χαρακτήριζε πουλημένους όσους φώναζαν ότι ο βασιλιάς είναι τσιτσίδι και ότι το masterplan με το οποίο θα γινόταν το θαύμα το είχαν πάρει χαμπάρι και νήπια

5 χρόνια μετά η θέση αυτή κατέρρευσε με πάταγο.
Αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ήταν θέμα 'διαπραγμάτευσης' αλλά 'νούμερων' τα οποία κανένας πουλημένος βρωμιάρης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) δεν αντιμετώπισε ως έπρεπε.
Επίσης επειδή άρχισαν να κελαηδάνε τα μαλωμένα πρώην assets, αποκαλύφθηκε και το μέγεθος της ξεφτίλας που έριξε επιπλέον δις στο λογαριασμό.
Τέλος (κερασάκι), έμαθε ο κόσμος που διορίστηκαν/βολεύτηκαν διάφορες 'αντικειμενικές'/'αγανακτισμένες' φωνούλες, οπότε κάναμε και το Ντισκάβερι όλου του μηχανισμού προπαγάνδας που μας ζάλισε τον έρωτα τόσα χρόνια.

Κάποιοι είχαν στοιχειώδη αξιοπρέπεια και είτε το παραδέχτηκαν είτε άλλαξαν τοποθέτηση σε αυτά που έγραφαν.
Κάποιοι άλλοι αρνούνται την πραγματικότητα και φυσικά συνεχίζουν ακόμα πιο έντονα το πολωτικό παιχνίδι "Βροντάκηδες-Φουρτουνάκηδες".

Αυτό συνεχίζεται ακόμα και σήμερα και το συνεχίζει και ο HF με τη μεγαλύτερη ζέση όλων.
Και αφού χαρακτήρισε το nass νεοδημοκράτη, μετά απορεί γιατί ο nass δεν την πάλεψε και εξαφανίστηκε.

Ο nass δεν αναγνωρίζει την απόλαυση του να βλέπεις κομματόσκυλα να ξεφτιλίζονται επανειλημμένα.
Δεν ξέρει τι χάνει. :lol:

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να κλειδωθούν τα πολιτικά τοπικά.
Το ξεβράκωμα πρέπει να ολοκληρωθεί αν θέλει το forum να είναι ηθικά σωστό.
:)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:Αυτό συνεχίζεται ακόμα και σήμερα και το συνεχίζει και ο HF με τη μεγαλύτερη ζέση όλων.
Και αφού χαρακτήρισε το nass νεοδημοκράτη, μετά απορεί γιατί ο nass δεν την πάλεψε και εξαφανίστηκε.

Και τα δύο είναι απλά ψεύδη, απλώς το υπογραμμίζω για να μην θεωρήσει κάποιος πως τα αποδέχομαι και δεν απαντώ.
:s_empathy
Γενικώς, όλο το ποστ θα έπρεπε να πάει στα σκουπίδια, αλλά μετά θα έσκουζες για λογοκρισία και για την αδικία που υφίστασαι εδώ μέσα... Κακώς απαντώ βέβαια, γιατί απλώς θα σου δώσω το έναυσμα να floodάρεις και εδώ μέσα, αλλά δεν βαριέσαι, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.
Κάνε ό,τι νομίζεις, δεν νομίζω πως στην τελική σε παίρνει κάποιος σοβαρά. Knock yourself out. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#391214 Α ναι.
Ξέχασα την αγαπημένη συνήθεια του να αποκαλείς τον άλλο ΨΕΥΤΗ την ώρα που η ψευτιά σου ανιχνεύεται σε μισό κλικ.

viewtopic.php?p=380150#p380145

Anonymous Founder έγραψε:επιμένετε ακόμη για το πόσο γαμάτα τα πήγε ο Σαμαράς,

Και σε περίπτωση που πεις ότι εννοούσες κάτι άλλο και ότι κατάλαβε λάθος ο nass

viewtopic.php?p=380150#p380217

Anonymous Founder έγραψε:Δεν με νοιάζει να αποδεχτείς τίποτε (ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να το κάνεις γιατί προφανώς έχεις ΠΑΝΤΑ δίκιο και όσοι διαφωνούν μαζί σου ΠΑΝΤΑ άδικο...).
Εγώ έγραψα την άποψή μου με την ευκαιρία ενός άρθρου που διάβασα, εσύ πάλι σχολίασες με τον κλασικό τρόπο --> "τι μας λέει αυτός εδώ πάλι ο άσχετος, χαζός είναι και έχει μηδενικό επίπεδο κατανόησης".
:s_biggrin

Έχω συνηθίσει τον τρόπο σου σε κάθε θέμα τόσα χρόνια, ούτε χαλιέμαι, ούτε έχω καμία διάθεση να σου αλλάξω τρόπο ή άποψη.
:s_howdy

Κοινώς φάε τη στάμπα του Νεοδημοκράτη nass και ΒΟΥΛΩΝΕ γιατί δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.
:s_roses

Σχετικά με το ποιος ασχολείται με τι να θυμίσω ότι υπάρχει το ignore.
Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει με τεράστια επιτυχία σε άτομα τα οποία από ένα σημείο και μετά θεώρησα ότι ποστάρουν από προσβλητικά πράγματα μέχρι σκέτο ΜΠΟΥΡΔΕΣ* (4 σύνολο).
Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα ignore κάποιον επειδή διαφωνώ.

*εξαιρούνται 2 συγκεκριμένες περιπτώσεις για ευνόητους λόγους :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#391218 Δεν ξέρω ποιοί και γιατί διαφωνούσαν με τον nass, τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αυτό που ξέρω και το καταθέτω είναι ότι ο λόγος του είχε αξιοπρέπεια και ευγένεια σπάνια σε φόρουμ με τοπικό για την πολιτική.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#391221 @EDDIE_147
Δεν ανίχνευσες τίποτε ως συνήθως, απλώς συνεχίζεις τις ψευτιές βάζοντας random links... :s_hang
Αν εγώ πω πώς τα πήγε γαμάτα ο Τσίπρας κάπου, με κάνει αυτόματα νεοδημοκράτη; Επίπεδο κατανόησης υπό του μηδενός...
Αν πω εγώ πως τα πήγε χάλια ο Σαμαράς κάπου, με κάνει ΣΥΡΙΖΑίο;
Κατανόηση υπό του μηδενός...

Διαφωνώ και για τα περί ευπρέπειας, αλλά δεν πρόκειται να σχολιάσω παραπάνω για ένα μέλος που αποφάσισε να απέχει. Αφήνω το... προνόμιο σ' εσένα.
Από εδώ και πέρα, συνεχίζεις μόνος σου, δεν πρόκειται να σου δώσω λαβές να συνεχίσεις, ούτως ή άλλως μπορείς και χωρίς την δική μου συνεισφορά να γράφεις ό,τι γράφεις.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#391233 Σε κάτι άσχετο με ΝΔ αυτό που είχες να απαντήσεις ήταν

επιμένετε ακόμη για το πόσο γαμάτα τα πήγε ο Σαμαράς,

:s_thumbsup

Keep flaming solo

Καθένας που διαβάζει βγάζει τα συμπεράσματα του όπως έχω ξαναπεί.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
rx8_drifter έγραψε:Διαφωνώ κάθετα, για μένα θα ήταν λόγος αποχώρησης το να μην μπορώ να γράψω για τόσο σημαντικά θέματα.

+γαμημένο άπειρο.

Το να μην μπορείς να γράψεις, αλλά ακόμα περισσότερο να διαβάσεις τις διάφορες απόψεις των μελών για την εκάστοτε ταμπακιέρα, εμπλουτισμένες με ολίγον τι από φλεημάκι και καζουρίτσα, απλά ΔΕΝ. Τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις άλλωστε και στο τοπικό περί λογοκρισίας.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
diplomat έγραψε:... Τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις άλλωστε και στο τοπικό περί λογοκρισίας.

Πάει αυτό! Λογοκρίθηκε... προσωρινά από το '15. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#391326 Στις πολιτικές συζητήσεις κατά βάση εκτροχιαζεται η κατάσταση και αυτό γιατί κάποιοι φανατιζονται. Το αυτό συμβαίνει και στα αθλητικά αλλά κατά ένα περίεργο λόγο αντιπαλοτητες μεγάλου βαθμού εμφανίζονται στα πολιτικά.

< Note >