Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#390173 Λοιπον δοκιμασα κι εγω σημερα για πρωτη φορα πηλο. Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ισως φταιει οτι το αμαξι πλυθηκε χθες σε πλυντηριο, σημερα το ξαναεπλυνα γιατι χθες πρεπει να ψιχαλισε λασπη και μετα περασα και πηλο. Μαυριλα δεν εβγαλε καθολου παρα μονο οπου ακουμπησε σε λαστιχο. Επισης κατι μαλακιουλες που πεφτουν απ τα δεντρα και ψιλοκολλανε δεν τα μαζευε με την πρωτη. Υποψη ο πηλος ειναι 3Μ απο Κινεζο.

Μετα απο αυτο ειπα να δοκιμασω λιγο το Meguair's Scratch 2.0x ή καπως ετσι τελος παντων. Παντα με το χερι και με κλασικο μπλε pad επισης κινεζικο. Κανει δουλιτσα αυτο. Ειδα εφυγε καμποση αραχνη, ειδικα στα πλαισια των θυρων.

Ε αφου εκανα που εκανα και επειδη ειχα φαει και μισο ταψι παστιτσιο πιο πριν και ειχα τυψεις, ειπα να περασω και ενα κερι. Ωραιο αποτελεσμα αλλα μαλλον πρεπει να παρω πιο ποιοτικες πετσετες γιατι νιωθω οτι δεν το μαζευαν καλα αυτες που εχω. Παντως εδωσε πολυ γυαλαδα και τονισε τα flakes του χρωματος.Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#390178 Μάλλον ήταν πολύ μαλακός ο πηλός ή κακής ποιότητας. Τον έχω δει αυτόν που λες στο ebay από Κίνα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσιος 3Μ. Εμένα μέχρι και το χρώμα που πέρασα με πινέλο σε κάποια χτυπηματάκια έβγαζε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#390180 Παιζει να ειναι κακης ποιοτητας. Παντως το σαπουνονερο δουλεψε αψογα ως λιπαντικο. Δε νομιζω δηλαδη οτι χρειαζεται κατι πιο εξειδικευμενο γι αυτη τη δουλεια.

<+
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#390192 Εδώ ο Larry που έχει παρόμοιο προϊόν της AMMO, προτείνει και ο ίδιος σαπουνονερο για να μη ξοδεύει κανείς προϊόν.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#390304 Και φυσικα το βραδυ παλι ψιχαλισε γταχμμγ! :x

Ευκαιρια βεβαια να φανει ποσο υδροφοβικο ειναι το κερι. Υπαρχει κανας τροπος για πολυ γρηγορο (εως στεγνο) καθαρισμα? Δυο μερες σερι εχω πλυνει, μια βολτα με καθαρο αμαξι δεν εχω καταφερει να χαρω με το γαμωκαιρο.

<+
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#390391 Η λύση είναι να πουλήσεις το αμάξι. Έτσι δεν θα σε νοιάζει ούτε η ίδια η βροχή.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
GTS έγραψε:H λυση στο προβλημα σου ειναι απλη: κλειστο γκαραζ

Mισες δουλειες ειναι! :rtfm:
Παλι αγχωνεσαι μπας και ψιχαλισει οταν το κυκλοφορεις, μπας και πατησεις νερα, μπας και πατησει διπλανος και το πιτσιλισει, μπας και...
Ενα συνεχες αγχος! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#390410 Προσωπικά έχω βρει την υγειά μου από τότε που έδωσα τη clk (δεν είχε ούτε σημάδι). Διανύω τη 2η πιο ξένοιαστη αυτοκινητιστική χρόνια με το Lexus (έχει τα σημαδάκια του).

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Y.V έγραψε:Εγω εχω προχωρησει στο επομενο επιπεδο ευτυχιας! :rtfm:
Δεν ξερω-βλεπω καν αν εχει σημαδακια! :lol:

μια από τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#390449 Στο Lexus κι εγώ το ίδιο. Το αφήνω και το παίρνω χωρίς να κοιτάξω αν απέκτησε κανένα παράσημο. Πρωτόγνωρες καταστάσεις και πίσω (καινούργιο, του κουτιού) δε γυρνάω.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
Giuseppe Busso έγραψε:Η λύση είναι να πουλήσεις το αμάξι. Έτσι δεν θα σε νοιάζει ούτε η ίδια η βροχή.

Κλειστο γκαραζ και περιορισμενη χρηση αν θελεις να το κρατας καθαρο.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
panos2171 έγραψε:Γενικά το 476 λένε πετρώνει πολύ γρήγορα και στο λεπτό πρέπει να αφαιρείτε.

Για να μου φύγει η απορία έκανα σήμερα χρονομετρημένο δοκιμαστικό:
Άφησα το 476 πάνω σε αμάξωμα με θερμοκρασία 22C για 40 (ΣΑΡΑΝΤΑ) λεπτά, και αφαιρούνταν με την ίδια ευκολία που αφαιρούνταν και αν έμενε 2 λεπτά. :s_yes
Φυσικά μιλάμε για δουλειά σε δροσερό μέρος, και με εφαρμογή ελάχιστου προϊόντος όπως προστάζει και η αρχηγός Collinite.