Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
bujinkan έγραψε:Tελικα εμεινα στην αρχικη μου σκεψη
και εκει που θα επρεπε να δωσω 835 ευρω βρηκα το ιδιο σε μοντελο 2015 σε ενα καταστημα τυο κεντρου που του εμεινε και μου το εδωσε 700 ευρω :yahoo:
το τσεκαραμε με το 2017 και ειναι ακριβως το ιδιο απο περιφερειακα απλα το χρωμα αλαξε
οκ γαμάτο το μπλε του 2017 αλλα και το κοκκινο του 15 δεν παει πισω....ειδικα με 135 ευρω λιγοτερα :yahoo:
Εικόνα

700 ευρω για ενα ποδηλατο ,πατε καλα ρε;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#389556 και μάλιστα χωρίς πετάλια :dizzy: :dizzy:

αν δεις προσεκτικά λείπει σίγουρα το δεξιό. οπότε μάλλον και το αριστερό :dizzy: :dizzy:

ιταλάκιασ πολύ μπροστά :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By gianik
#389559 @Ιταλακιας
Εσυ ποσα δινεις το μηνα για τσιγαρα κ ποτα;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
italakias έγραψε:
και εκει που θα επρεπε να δωσω 835 ευρω βρηκα το ιδιο σε μοντελο 2015 σε ενα καταστημα τυο κεντρου που του εμεινε και μου το εδωσε 700 ευρω :yahoo:
το τσεκαραμε με το 2017 και ειναι ακριβως το ιδιο απο περιφερειακα απλα το χρωμα αλαξε
οκ γαμάτο το μπλε του 2017 αλλα και το κοκκινο του 15 δεν παει πισω....ειδικα με 135 ευρω λιγοτερα :yahoo:
Εικόνα

700 ευρω για ενα ποδηλατο ,πατε καλα ρε;

Λιγότερο από ένα s8 Samsung .....άσε ....κατάντια....

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#389576 Αν μπορω να δω καλα ειναι με υδραυλικα φρενα εε;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#389579 Σ ωραιος.. :s_thumbsup
Νταξει , θα ανοιξουμε μεγαλη κουβεντα τωρα κ θα ουρλιαζει ο dimsabas αλλα

Φροντισε να βαλεις θηκη gel στην σελα... :s_yes
Άβαταρ μέλους
By italakias
gianik έγραψε:@Ιταλακιας
Εσυ ποσα δινεις το μηνα για τσιγαρα κ ποτα;

Αυτη ειναι βλακωδης λογικη.
Καποιος μπορει να χανει το σπιτι του στο καζινο.
Θα πρεπει ολοι μας να αγορασουμε κατι αναλογης αξιας με ενα σπιτι;

Ξεκοληστε λιγο τα μυαλα σας.
Ενα ποδηλατο δεν μπορει να δικαιολογησει την τιμη του εκτος και αν καποιοι σας βαλουν στο μυαλο παρομοιες λογικες με την δικη σου.
Το ποδηλατο ανεκαθεν ηταν δυο ροδες και πεταλια.
Τα υπολοιπα ειναι μαρκετινιστικες λογικες του κωλου.

Η απαντηση στο ερωτημα σου, ειναι η δικαιολογια που ψαχνει ο καθενας στον εαυτο του, για να σπαταλησει το περισσευμα των χρηματων του.

Εχετε χασει τον μπουσουλα.
Το ποδηλατο δεν ειναι οχημα επιδειξης πλουτου ουτε μεταφορικο μεσο.
Τα συναισθηματα οταν κινεις τα πεταλια ειναι τα ιδια ,ειτε κανει 700 ειτε κανει 10 ευρω.

Προφανως αλλο ενα ευχαριστο και παμφθηνο χομπι,καποιοι σαν εσας το μετατρεψανε σε πανακριβο τροπο διασκεδασης.

Ποιο,το ποδηλατακι ρε.
Που το περναμε πιτσιρικαδες, καναμε τις βολτες μας,και επειδη δεν ειχαμε καλα φρενα φρεναραμε με το ποδι πανω στο πισω λαστιχο.
Ενα αγνο πραγμα ειναι .
Να το παρεις να πας την βολτα σου,μακρυα απο δρομους με αυτοκινητα,να νιωσεις ελευθερος.

Εγω αμφιβαλλω κατα πολυ για το αν το απολαμβανετε.
Μονο για λεφτα συζητατε και εξοπλισμους.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#389588 Ρε θα μας πεις ποσα χαλας σε ποτα κ τσιγαρα;; :oops:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#389590 Ποιο χαζό ποστ δεν έχω διαβάσει ποτέ μου . Ακούς εκεί όλα τα ποδήλατα είναι ίδια ...

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#389625 Italakia ότι να ναι γράφεις. Έχεις άποψη και για ποδήλατα τώρα; Άστο καρδιά μου.

Γιανικ 1 πακέτο να καπνίζει (λέμε τώρα) με 4 ευρώ είναι 120 τον μήνα δηλ 1440 € τον χρόνο, δύο ποδήλατα.

Σαν τον Μπεϊζανη έγινα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Εικόνα

Τέλειο!
Όπως σου είπα το θεωρω ακριβώς οτι πρέπει .Και χώμα πάει και δρόμο πολύ άνετα.Η ανάρτηση με έχει βολεψει τρελά στους ελληνικούς καρόδρομους ενω τα υδραυλικά φρένα είναι άπαιχτα .Πρωτη φορά σε ποδήλατο ένιωσα τετοιο φρενάρισμα χωρίς να ασχολούμαι συνεχώς...
Το δικό μου το Νature Pro με deore XT το είχα πάρει 750 .
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#389673 Για να σιγοντάρω τον ιταλάκια. Όπως τα λέει, φρένο με το πόδι στη ρόδα. Αυτό θέλω να τον δώ να το κάνει τώρα. Τον φαντάζομαι, ώριμο κύριο με το τσιγαράκι του πάνω σε σαπιοποδήλατο (παλιό σιδερένιο με σκουριασμένη αλυσίδα) να προσπαθεί να στραμπουληχτεί για να φρενάρει με το παπούτσι 100 κιλά βάρος...
Άσε που πιά δίνεις τόσα λεφτά και δεν σου έχουν ούτε τρόμπα....
Ιταλάκια λάλησες τελείως!? :lol:

Τα υδραυλικά δισκόφρενα είναι άλλο πράμα. Εύκολα, ρυθμίσιμα, βελούδινα και αποτελεσματικά. Σίγουρα θα έχει το επόμενο ποδήλατο έστω κι αν με ανησυχεί λίγο το πόσο λεπτά είναι και σκέφτομαι τι γίνεται αν λυγίσουν.... Κι έχουν και τον επιπλέον μπελά αν θέλεις να βγάλεις ρόδα.
Αλήθεια πως καταλαβαίνεις πότε πρέπει να αλλάξεις τακάκια;