Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
mousatos έγραψε:Γι'αυτό πήρα κινητήρα με καδένα, για να μη μου την καρφώσει κάνας άσχετος.

Καλά, στης ξαδέρφης μου Peugeot 307 με 110κ χλμ κόπηκε η καδένα. :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
xenos έγραψε:
mousatos έγραψε:Γι'αυτό πήρα κινητήρα με καδένα, για να μη μου την καρφώσει κάνας άσχετος.

Καλά, στης ξαδέρφης μου Peugeot 307 με 110κ χλμ κόπηκε η καδένα. :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Κάτσε να γράψει και κανένας με tsi... :shifty: :lol: :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
xenos έγραψε:

Δεν έχει κοπεί ακόμα κι έχω παραπάνω χλμ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#389417 Στον κολλητό σε Leon 1.8 TSI, κόπηκε η καδένα και κούρεψε τα πάντα. Επισκευάστηκε στην αντιπροσωπεία και δόθηκε τον επόμενο μήνα για ανταλλαγή για ένα καινούριο Toyota.
:s_dunno
German engineering at its best, κλπ κλπ :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By xenos
markvag έγραψε:
xenos έγραψε:

Εγώ πραγματικά δεν είχα ξανακούσει να κόβεται καδένα (από ιμάντες πολλούς :lipsealed: ).
Άβαταρ μέλους
By mirage
xenos έγραψε:

Ποιό 307 εχει με καδένα;

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#389445 Της ξαδέρφης του
Άβαταρ μέλους
By drdino
#389462 Μάλλον είναι η ίδια παρτίδα με κάτι 307CC διλιτρα με 1600αρι μοτέρ.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
xenos έγραψε:
markvag έγραψε:
xenos έγραψε:

Εγώ πραγματικά δεν είχα ξανακούσει να κόβεται καδένα (από ιμάντες πολλούς :lipsealed: ).

O ιμάντας αντέχει πολύ περισσότερο σαν ιμάντας, αυτό που φταίει σε ζημιές με ιμάντα είναι η καταστροφή των πλαστικών ράουλων των εντατήρων που υπάρχουν έξω από τα ρουλεμάν, παλιότερα ήταν μεταλλικά και η αλλαγή ήταν στα διπλάσια χλμ από ότι στα σημερινά μοντέλα με τους ίδιους ποιοτικά ιμάντες, άρα το πρόβλημα δεν είναι ο ιμάντας αλλά οι εντατήρες του.
Άβαταρ μέλους
By elteo
markvag έγραψε:
xenos έγραψε:

Ο φίλος σου; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:
markvag έγραψε:Κάτσε να γράψει και κανένας με tsi... :shifty: :lol: :lol: :twisted:

Δεν έχει κοπεί ακόμα κι έχω παραπάνω χλμ :rtfm:

Είναι ελαττωματικό, δώστο πίσω! :rtfm: :lol:

xenos έγραψε:Εγώ πραγματικά δεν είχα ξανακούσει να κόβεται καδένα (από ιμάντες πολλούς :lipsealed: ).

Σπάει ο τεντωτήρας, έχει θέμα, το έχει παραδεχτεί και η VW, διάβασα ανακοίνωση της εταιρείας πως δεν ξέρει τι παίζει... έχει κινητήρες λέει που σπάνε στα 45Κ χλμ και άλλους που περνάνε εύκολα τα 200Κ χωρίς τσικ... :s_dunno Το είχα διαβάσει όταν έψαχνα να πάρω το 2015...

@elteo: έχω πολλούς φίλους... :shifty: σε πολλά μέρη... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#389636 να χαρω αξιοπιστια η VW, σπανε ραουλα εντατηρα!!!! μια χαρα μου καθονται τα ιταλικα με τα υποτιθεμενα ηλεκτρικα προβληματακια τους που σηκωνεις το καπο και κουνας ενα ρελε που λεει ο λογος και ολα καλα....