- 18 Νοέμ 2014, 02:52
markvag έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Από τους μετανάστες. Σου συμπληρώνω εγώ το ποστ γιατί μπορεί να σου στερήσει το ρόλο στο "Η κόρη μου η αντιρατσίστρια"
Φυσικά, αν κάποιος ήθελε να απαντήσει σοβαρά στη βλακεία που πέταξε ο από πάνω σου, θα έλεγε ότι πάντα υπήρχαν απειροελάχιστα κρούσματα των ασθενειών αυτών, γιατί ποτέ δεν είχαμε 100% εμβολιασμό - ανοσία τόσο στον ελ πληθυσμό, όσο και σε όσους μπαινοβγαίνουν στη χώρα (π.χ. περίπου 10 φορές περισσότεροι τουρίστες απ' ότι λαθρομετανάστες και μετανάστες μαζί). Απλά τώρα, ναι και με τους περισσότερους μετανάστες από χώρες που δεν εμβολιάζουν τον πληθυσμό τους για τον Χ ή Ψ λόγο, αλλά κυρίως από τους καραβλαμμένους γονείς που έχουν χεσμένη την υγεία και ζωή των παιδιών τους, τα κρούσματα έχουν αυξηθεί.
Γεια σου, ειμαι ο απο πανω, εχουμε ξαναμιλησει, με θυμασαι?
Υπαρχει μεγαλο ποσοστο γονεων που δε θελουν εμβολιασμο για τις κλασικες ασθενειες που κανουν ολα τα παιδακια? Υπαρχει λινκ?
Μιλαμε για φαση "το εμβολιο προκαλει αυτισμο" (μαλακιες με πρωτεϊνες, τυπου Jenny McCarthy, οπως Αμερικη) και οχι να το μπερδευουμε με τις υστεριες μερικων οπως πχ με το εμβολιο της γριπης, που οι μισοι γιατροι λεγανε "κανε το" και οι αλλοι μισοι "ενταξει ρε παιδια, δεν τρεχει τιποτα, μην τρελαινεστε".
Γιατι με βαση το δειγμα που εχω απο Ελληνες γονεις γυρω απο την ηλικια μου (παιδιατρος σε speed dial και βουρ στο Παιδων επειδη το παιδι εκλασε 1db δυνατοτερα), θα εκαναν εμβολιο και κατα του παστίτσιου και του χοντροκομμενου πατσά αν υπηρχε.
Το κατα ποσο οι λαθρομεταναστες ευθυνονται η οχι, για την αυξηση κρουσματων, το αφηνω στη λογικη σου. Για να σε βοηθησω, οι τουριστες δεν προερχονται απο χωρες του Τριτου κοσμου, στις χωρες τους ΚΑΝΟΥΝ εμβολια.