Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
GTS έγραψε:Στην Αμερικη το κανουν αυτο. Σου στελνουν 1700ε ή ενα ποσο κοντα εκει και μετα μπορεις να το φτιαξεις οπου θελεις.

Και στη Γερμανία κάπως έτσι είναι...
Σου κοστολογούν τη βλάβη, πχ 5000€. Μετά σου δίνουν το ποσό χωρίς το ΦΠΑ. Αν θέλεις να το φτιάξεις, τους στέλνεις φωτογραφία στο τέλος με μια εφημερίδα στο πλαίσιο κ σου στέλνουν το ΦΠΑ και μπορεί να μερικά χρήματα για πχ νοικιάρικο που θα μπορούσες να πάρεις για να διορθωθεί η βλάβη. Εξαρτάται και από την ασφάλεια του άλλου κ πόσο στα πρήζουν μερικές φορές... Το αμάξι δηλώνεται στο σύστημα για το ατύχημα στο σημείο αυτό...
Αν δεν το επισκευάσεις κ ξανατρακάρεις στο ίδιο σημείο, η ασφαλιστική στην αποζημείωση θα αφαιρέσει την παλαιά βλάβη...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#388092 Τι λαδάκι βάζουμε στην 320i? Μου άναψε λαμπάκι να βάλω 1lt :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimik έγραψε:Τι λαδάκι βάζουμε στην 320i? Μου άναψε λαμπάκι να βάλω 1lt :innocent:

Τι φοραει τώρα ?

Γνώμη μου, μη μπλέξεις viscosity.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#388105 Αν σου άναψε η λαδιέρα σημαίνει ότι η βέργα έχει πέσει στο μισό --> μισό λίτρο λάδι.
Το ένα λίτρο το λες τυχαία;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#388116 Που πηγε το λαδακι, οεο;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:Αν σου άναψε η λαδιέρα σημαίνει ότι η βέργα έχει πέσει στο μισό --> μισό λίτρο λάδι.

Στις >2005 βγάζει πόσα λίτρα να προσθέσεις και το minimum που γράφει είναι 1λτ.

Υποθέτω γιαυτό λέει 1λτ.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
EDDIE_147 έγραψε:Αν σου άναψε η λαδιέρα σημαίνει ότι η βέργα έχει πέσει στο μισό --> μισό λίτρο λάδι.

Όχι όταν κάνω έλεγχο στάθμης μου βγάζει στάθμη στο MIN και από κάτω λέει 1lt.

xenos έγραψε:Που πηγε το λαδακι, οεο;

Όταν το αγόρασα η στάθμη ήταν λίγο κάτω από την μέση αλλά έχουμε πολλά roundabouts εδώ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Τι λαδάκι βάζουμε στην 320i? Μου άναψε λαμπάκι να βάλω 1lt :innocent:

5W-30 προδιαγραφής BMW LL-04.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#388195 Ευχαριστώ Realzeus.
Διάβαζα κι έψαχνα online και είχα χαθεί, παίζουν πολλά λάδια από ότι βλέπω.
Αύριο βέβαια θα πάρω κι ένα τηλ στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω τι ιξώδες βάζουν, σε περίπτωση που εδώ λόγω απόστασεων και θερμοκρασιών βάζουν τίποτα άλλο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimik έγραψε:Ευχαριστώ Realzeus.
Αύριο βέβαια θα πάρω κι ένα τηλ στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω τι ιξώδες βάζουν, σε περίπτωση που εδώ λόγω απόστασεων και θερμοκρασιών βάζουν τίποτα άλλο.

< >

Αυτό που έγραψε ο Δίας είναι το στάνταρ αλλά καλύτερα να μάθεις τι έχει μέσα όπως λες.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
Nikos! έγραψε:
dimik έγραψε:Ευχαριστώ Realzeus.

< >

Αυτό που έγραψε ο Δίας είναι το στάνταρ αλλά καλύτερα να μάθεις τι έχει μέσα όπως λες.

< >

Ναι έψαχνα το στάνταρ αλλά έπεφτα σε πολλά ιξωδη και για αυτό είπα να μην βιαστώ και να ρωτήσω πρώτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
dimik έγραψε:

Όχι όταν κάνω έλεγχο στάθμης μου βγάζει στάθμη στο MIN και από κάτω λέει 1lt.

xenos έγραψε:Που πηγε το λαδακι, οεο;

Όταν το αγόρασα η στάθμη ήταν λίγο κάτω από την μέση αλλά έχουμε πολλά roundabouts εδώ :lipsealed:

320 δεν ειναι;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#388254 Τώρα που του σκέφτομαι, μπροστά δεν έχει ψυγείο λαδιού η 320?
Μήπως έχασε ποσότητα από εκεί στο ατύχημα με το σκυλί; :hmmm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#388255 Δε θα έβλεπες λεκεδες στην άσφαλτο ?

< >