< μου
Δεν την γνώρισα και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ ή στην ΚΟΒΑ της γειτονιάς...
Και τι θα απογινουν ρε συ οι τσουπωτες κ οι juice γκομενες;εσωτερικο κοσμο δεν κοιτας καθολου;
giannik1977 έγραψε:Μπραβο γειτονα ωραιο παραδειγμα για τους νεους του φορουμ...![]()
Και τι θα απογινουν ρε συ οι τσουπωτες κ οι juice γκομενες;εσωτερικο κοσμο δεν κοιτας καθολου;
Ε δεν πιστευω να το κανανε και ντυμενοι.Τον ειδε τον εσωτερικο της κοσμο....
Για να επανελθουμε στο θεμα μας , στο εξωτερικο τι παιζει με δικαιωματα ομοφυλων ζευγαριων οσον αφορα π.χ υιοθεσια;
ειχα τον γιο να "ανησυχω", τωρα θα αρχισω να "ανησυχω" και για την κορη;;;
Ο γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία δημιουργεί δεδικασμένο…
Το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα 28χρονης ακτιβίστριας
να παντρευτεί το άλογό της δημιουργώντας δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε
γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του worldnewsdailyreport.
Η δικηγόρος στο επάγγελμα, επικεντρώθηκε σε ένα νομικό κενό
στους ευέλικτους νόμους της χώρας που αφορούν το sex. Eπικαλέστηκε ότι
η ίδια και ο «σύζυγός της» Thorgen, ήταν τα θύματα του σπισισμού, μιας
προκατάληψης παρόμοιας με το ρατσισμό ή το σεξισμό.
Το βασικό επιχείρημα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν ότι η ένταξη των ειδών
δεν έχει «ηθική σημασία».
«Οι διαφορές μεταξύ των ειδών μας, δεν μας καθιστούν εγγενώς διαφορετικούς.
Η αντιμετώπιση των ατόμων στηρίζεται στην ιδιότητα του μέλους της ομάδας
και όχι σε ηθικά άσχετες φυσικές διαφορές».
«Όταν η ζωοφιλία και η κτηνοβασία έχουν νομιμοποιηθεί σε μια χώρα, ανοίγει η πόρτα σε
όλα τα είδη των παρανοήσεων σχετικά με το νομικό καθεστώς των ζώων σε σχέση με τους
ανθρώπους υπό τους οποίους οι νομικές αρχές έχουν μικρό ή καθόλου έλεγχο», εξηγεί
ο παγκοσμίου φήμης ειδικός και νομικός σύμβουλος, James Cudwell.
«Η Δανία κατέστη η πρώτη χώρα που αναγνώρισε ως νόμιμο το γάμο ανθρώπων-ζώων,
μια θέση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα παρόμοια σωματεία στη χώρα»,
παραδέχεται ο Dan Jorgensen Υπουργός γεωργίας της Δανίας.
«Η χώρα μας έχει γίνει ένα hot-spot για τουρίστες που επιδιώκουν την κτηνοβασία
τα τελευταία χρόνια και έχει δει αύξηση σε οίκους ανοχής με ζώα, ενώ η
κτηνοβασία απαγορεύεται σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Πόσο καιρό θα
μπορούμε να επιτρέπουμε να αμαυρώνει τη διεθνή φήμη μας; »
ρώτησε το Κοινοβούλιο.
ereportaz.gr
giannik1977 έγραψε:Δεν ξερεις , μπορει να τον εστειλε τον ΗταΦι πριν πεσει μαρκαλο..![]()
Για να επανελθουμε στο θεμα μας , στο εξωτερικο τι παιζει με δικαιωματα ομοφυλων ζευγαριων οσον αφορα π.χ υιοθεσια;
Ειναι πιο βολικα απο εδω τα πραγματα σιγουρα, γινονται με διαφορους τροπους. Προφατα δεν ειχε βγει το νεο με δυο κλαμενους που ειχαν αγκαλια το μωρο "τους" μολις το γεννησε η παρενθετη μητερα?.
Θα μπορεσει και ο Κορτω να γινει μανουλα αν θελει.
Corto Maltese έγραψε:Δεν έχεις εκταταμένες επαφες με κουκουέδες για να καταλάβεις. Οι πιο φανατικοί είναι σε mode "Χριστιανός του 2ου μΧ αιώνα"
Εννοεις φανατισμο κουκουεδικο ή χριστιανικο ή και τα δυο? Εχω ζησει τετοια φαση.
Ηθελε και ο Γιωργακης να μας κανει Δανια του νοτου. Τελικα αντι για αλογο, μας γαμησε το βοδι ο Βενιζελος.
giannik1977 έγραψε:Δεν ξερεις , μπορει να τον εστειλε τον ΗταΦι πριν πεσει μαρκαλο..![]()
Τυχαια επεσα σε ενα θεμα οπου αναφερεται οτι στην Ιταλια καποιοι δημοι "εβγαλαν" απο τα επισημα εγγραφα τις λεξεις "πατερας, μητερα" και εβαλαν "γονεας 1, γονεας 2"

«Δεν είμαι “γονέας 1”, είμαι μαμά»: Θαρραλέα Ιταλίδα αντιρρησίας συνείδησης
Η Tempi.com, μια καθολική διαδικτυακή εφημερίδα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει μια πράξη δημόσιας ανυπακοής. Μια γυναίκα στο Μιλάνο, όταν της ζητήθηκε να συμπληρώσει ένα έντυπο για το σχολείο των παιδιών της, έκανε μια μικρή διόρθωση:
"Το όνομά της είναι Barbara Bianchi - είναι υπάλληλος του Δήμου - και η εφημερίδα λέει ότι δεν πίστευε ότι η χειρονομία της θα έβρισκε πολλούς υποστηρικτές. Μητέρα, ακριβώς πάνω από σαράντα οκτώ χρονών, με δίδυμα, δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. «Είμαι η μητέρα, όχι "γονέας. 1"» (Δήμαρχε του Μιλάνου) Giuliano Pisapia, το κατάλαβες;» Έγραψε δίπλα στην φωτογραφία με την υπογραφή της σχετικά με το έγγραφο της εγγραφής των παιδιών της στο σχολείο.
«Με μια μονοκονδυλιά διέγραψε την λέξη “γονέας 1” και την αντικατέστησε με τη λέξη «mamma». Η φωτογραφία συγκέντρωσε πολλά ‘likes’ και το μοιράστηκαν πολλοί.
Ο δήμος της Βενετίας έχει περάσει ένα νόμο που απαγορεύει τους όρους «μητέρα» και «πατέρας» σε έντυπα που πρέπει να συμπληρώσουν οι γονείς για να κερδίσουν μια θέση για τα παιδιά τους στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς.
Η πολιτική για τα «πολιτικά δικαιώματα και την καταπολέμηση των διακρίσεων» εισήχθη από την δημοτικό σύμβουλο Camilla Seibezzi, η οποία είπε ότι οι αλλαγές στη γλώσσα αποτελούν θεμελιώδη στόχο για την καταπολέμηση των «στερεοτύπων». «Η γλωσσική κατασκευή αποτελεί μια κατηγορία της σκέψης, μια καθημερινή πρακτική», είπε .
Η εφημερίδα, ‘Corriere del Veneto’, αναφέρει ότι οι όροι θα πρέπει να αντικατασταθούν από τους όρους "γονέας 1" και "γονέας 2". Η αλλαγή φαίνεται όμως ότι δεν έγινε δεκτή από τον κόσμο και η Seibezzi υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία ότι δέχτηκε λέει, απειλές, σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
η πηγη ειναι ενα μαλλον Ταλιμπανιστικο μπλογκ
http://redskywarning.blogspot.gr/
Δηλαδή δεν έχω θέμα με τους ομοφυλόφιλους, όσο αυτοί δεν γίνονται χειρότερο ρατσιστές με τον αντιρατσισμό τους, Ο διπλανός μου στο δημοτικό έφυγε στην Αθήνα, και τώρα ποστάρει στο FB φωτογραφίες από gay-pride σε όλη την υφήλιο. Και καλά κάνει. Ενοχλεί αφάνταστα όμως την οπισθοδρομική αισθητική μου, να βλέπω στο δρόμο να φιλιούνται 2 μουσάτοι. Χωρίς όμως να ξέρω γιατί, δε με πειράζει να βλέπω να χαμουρεύονται λεσβίες. Μπορεί σε αυτό να συμβάλλουν και οι ταινίες πορνό, που το λεσβιακό πήγαινε σύννεφο από παλιά. Άρα το συνήθισα σαν εικόνα. Anyway, δεν ξέρω γιατί.
Στο θέμα γάμος-παιδί-δικαιώματα(;), δεν μπαίνουν σε καλούπια. Ναι, θα μπορούσα να φανταστώ ζευγάρι ομοφυλόφιλων να μεγαλώνει σωστά ένα παιδί. Και ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων, να είναι για στείρωση. Σίγουρα όμως αυτός δεν είναι ο κανόνας.
Αλήθεια , κάποιοι εδώ συζητάτε για τα παιδάκια στα ορφανοτροφεία. Αυτό εξ αρχής δεν είναι ρατσιστικό; Δηλαδή γιατί οι ομοφυλόφιλοι να μην έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα παιδί φυσιολογικά;; Να σκεφτώ γιατί....
ΑΑΑΑ!!! Γιατί ΔΕΝ το προέβλεψε η φύση. Οπότε όλες αυτές οι μπαρούφες για τα δελφίνια και τα άλλα ζώα είναι άσχετες. Αν είναι έτσι ας μεγαλώσουν οι ομοφυλόφιλοι το παιδί τους, παρέα με τον Γουίλι. Και επίσης οι σύγκριση με τους ετεροφυλόφιλους γονείς είναι το ίδιο αστεία. Τι σχέση έχει η δυσλειτουργία ή ανικανότητα μια μητέρας να κάνει παιδί, με την παρά φύση θέληση ενός άντρα να γίνει μητέρα;
Για τις συνέπειες στην ψυχολογία ενός παιδιού που μεγαλώνει με ομοφυλόφιλο ζευγάρι, ας γράψουν οι ειδικοί. Σίγουρα παίζει ρόλο αν το ζευγάρι αυτό ζει στη Δανία, ή το Ιράν....
Το σίγουρο είναι ότι το παιδί μου ΔΕΝ θα ήθελα να είναι ομοφυλόφιλος. Και όποιος πει το αντίθετο, ας το σκεφτεί ξανά.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Θα το αγαπούσες λιγότερο δηλαδή επειδή θα ήταν ομοφυλόφιλος;
Αν ναι, σκέψου πως ίσως κι εσύ δεν είσαι κατάλληλος να γίνεις πατέρας...
Αν υπήρχε δυνατότητα να επιλέξεις όμως, τι θα διάλεγες;
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

kyr80 έγραψε:Η αγάπη του γονιού προς το παιδί του, είναι αδιαπραγματευτη. Δολοφόνος να γίνει, πάλι παιδί σου είναι.
Αν υπήρχε δυνατότητα να επιλέξεις όμως, τι θα διάλεγες;
Το καλύτερο για το παιδί μου και αυτό σημαίνει να είναι ευτυχισμένο. Ότι και αν είναι αυτό.
Από το Moto G.
Fiat Panda 7,6l/100km
manosky έγραψε:Όλοι οι ενημερωμένοι και απελευθερωμένοι φωνάζουν υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, πλην όμως κανένας δεν εξετάζει τις ψυχολογικές ανάγκες του ίδου του παιδιού, που θα πρέπει να έχει παρααστάσεις από μητέρα και από πατέρα, που το Οιδιπόδειό του ή το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας θα το βιώσει με έναν αφύσικο και μακροπρόθεσμα (?) τραυματικό τρόπο.
Συνεχίστε παρακαλώ.
Και με τα ορφανα ή τα παιδια των μονογονεϊκων οικογενειων (που δεν εχουν ενα γονιο του αντιθετου φυλου) ή σε αλλους πολιτισμους ( που ,για παραδειγμα, ο ρολος του πατερα ειναι εντελως δευτερευων) , τι γινεται δηλαδης ? Πως δομειται η προσωπικοτητα και πως διαμορφωνεται η εμφυλη ταυτοτητα αφου το σχημα γονεϊκο-ζευγαρι(αντρας-γυναικα)-παιδι ειναι τοσο θεμελειωδες ?
Για ρωτα τις ινσαϊντ ινφο σου και πες μας , παρακαλω.
Παντως , στην τραγωδια του Σοφοκλη , ο Οιδιποδας δεν επιδιωξε ποτε να πηδηξει τη μανα του . Το παλικαρι δεν ειχε ιδεα για το τι κανει. Αντιθετα η Ιοκαστη , απο καποιο σημειο και μετα, ξερει. Αν , λοιπον, πρεπει να οπωσδηποτε να ανακαλυψουμε καποιο συμπλεγμα , αυτο θα επρεπε να λεγεται συνδρομο Ιοκαστης . Τζαμπα το φορτωθηκε το παλικαρι.