Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#387417 Μου τη δίνει το σίδερο και δη το σιδέρωμα καλτσών.
Έχουμε κάνει συμφωνία με τη συγκάτοικο ο καθένας να σιδερώνει τα δικά του. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#387560 Σιδέρωμα καλτσών; :hmmm: 1η φορά το ακούω :oops:

Και για να είμαι εντός θέματος, μου αρέσει να ξαπλώνω αγκαλιά με τον 6μηνών γιόκα μου. Απίστευτη αίσθηση να νοιώθω την αναπνοή του δίπλα μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#387568 Μου αρέσει που ο γιός μου εδώ και μια εβδομάδα ανέλαβε εξ ολοκλήρου την συντήρηση μιας συλλογής ιστορικών αυτοκινήτων στον χώρο του συλλέκτη ο οποίος είναι εξοπλισμένος με αρκετά εργαλεία, ανυψωτικό, πλακάκια παντού, κουζίνα, WC, στερεοφωνικό, γραφείο, υπολογιστή, service manual, κλπ ευκολίες, Ευρώπη κατάσταση, ελεύθερο ωράριο που του επιτρέπει να δουλεύει και στο μαγαζί του τα δικά του, ΙΔ ασφάλεια κλπ.

Τα αμάξια είναι Γαλλικά, τα γνωστά Αμερικανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, κάπου 14 τον αριθμό, o μικρός έχει φτιάξει ένα μικρό ακόμα αλλά καλό όνομα στον χώρο των ιστορικών και είναι στο χέρι του με την τέχνη του, την τιμιότητα τις γνώσεις του στα ιστορικά και την εν γένει άψογη συμπεριφορά του να το κάνει μεγαλύτερο, του το εύχομαι και δεν τον φοβάμαι, αυτός είναι πιο ψείρας στα ξένα από ότι στα δικά του και σέβεται την ξένη περιουσία και τα λεφτά που πέρνει, καλή συνέχεια Στέφανε.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#387569 Πάντα επιτυχίες Παναγιώτη. :s_thumbsup
Αν τα παιδιά βρούν το δρόμο τους και προκόψουν, σιγά-σιγά και oι γονείς-"μπαρμπαδέλια" (sic) θα μπορέσουν να ζήσουν λίγο καλύτερα και πιό ξένοιαστα όση ζωή τους απομένει! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimitrisB έγραψε:Πάντα επιτυχίες Παναγιώτη. :s_thumbsup
Αν τα παιδιά βρούν το δρόμο τους και προκόψουν, σιγά-σιγά και oι γονείς-"μπαρμπαδέλια" (sic) θα μπορέσουν να ζήσουν λίγο καλύτερα και πιό ξένοιαστα όση ζωή τους απομένει! :s_yes

Ευχαριστώ και αντεύχομαι τα καλύτερα και σε σένα, οι γονείς δικαιώνονται όταν τους ξεπεράσουν τα παιδιά τους.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#387594 Συγχαρητήρια κύριε Παναγιώτη, να τον χαίρεστε, μόνο καλά θα πάει αφου είναι καλός, το αντικείμενο είναι σε μεγάλη ανάπτυξη

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
belgarion έγραψε:Συγχαρητήρια κύριε Παναγιώτη, να τον χαίρεστε, μόνο καλά θα πάει αφου είναι καλός, το αντικείμενο είναι σε μεγάλη ανάπτυξη

< >

Eυχαριστώ. Έχεις pm
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#387605 Κύριε Παναγιώτη δεν περιμένω κάτι λιγότερο από τον Στέφανο. Συγχαρητήρια και φυσικά να είστε σίγουρος πως θα έρθουν και τα ακόμα καλύτερα.

.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
makis_kanatselis έγραψε:Κύριε Παναγιώτη δεν περιμένω κάτι λιγότερο από τον Στέφανο. Συγχαρητήρια και φυσικά να είστε σίγουρος πως θα έρθουν και τα ακόμα καλύτερα.

.

Eυχαριστώ Μάκη, φιλιά στα μικρά και να τα δείς όπως επιθυμείς.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#387608 Συγχαρητήρια για τον γιό μαστρο Παναγιώτη!!
Είναι πολύ όμορφο "το μήλο να πέφτει κάτω από την μηλιά" στους ανθρώπους!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε:
Ευχαριστώ και αντεύχομαι τα καλύτερα και σε σένα, οι γονείς δικαιώνονται όταν τους ξεπεράσουν τα παιδιά τους.

ευχομαι τα καλυτερα Παναγιωτη! Σιγουρα ειχε καλο δασκαλο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#387614 Συγχαρητηρια κυριε Παναγιωτη, οποτε μπορεις βαλε και καμμια φωτο :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#387640 Ευχαριστώ όλους, φωτό ΟΚ εν καιρό γιατί ο μικρός δεν γουστάρει τις επιδείξεις, και ότι έχω ανεβάσει είναι με πρωτοβουλία μου και τα ψιλοακούω σαν παράπονα.

Είναι Κορβέτα, 911 αερόψυκτη, ένας βάτραχος που ξέμεινε από την οικογένεια, ένα αλογάκι, και άλλα που δεν είδα, αυτά από ότι είδα σε μια φωτό φευγαλέα, τη δευτέρα όμως που θα τον δώ θα ζητήσω φωτό και μοντέλα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#387799 Τις καλυτερες ευχες μου Παναγιωτη, και ευχομαι να αυξησει αυτες τις συνεργασιες.... αλλωστε πρεπει νεοι ανθρωποι να μαθαινουν τα μυστικα των παλαιων οχηματων μιας και η παλια φρουρα σιγα σιγα παυει να ασχολειται και οι νεοι μηχανικοι δεν εκπαιδευονται για τα παλια μοντελλα παρα μονο για ψηφιακα οχηματα, που δεν αφηνουν περιθορια να δουλευει το μυαλο με φαντασια...