Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Scotch έγραψε:Επειδή λέω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το ποδήλατο για τις κοντινές δουλίτσες (φούρνος, τράπεζα, κλπ), τι μέτρα αντι-κλόπινγκ λαμβάνουμε;

με πεταλο kryptonite τα τελευταια χρονια ειμαι μια χαρα. βεβαια βρισκω σημαντικο αρνητικο το βαρος της.
δεν ξερω τι παιζει με τις αναδιπλουμενες, δηλαδη κατα ποσο ευκολα σπανε.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
bujinkan έγραψε:Μου έγινε και μια άλλη πρόταση αλλά εκεί ξεχνάω εντελώς το χώμα
Isaac graviton που είναι σε προσφορά από 1400 στα 900 ευρώ και θα μου αλλάξει το τιμόνι με ισιο τρεκινκ
Μιλάμε για 10 κιλα πλέον βάρος
Υπό σκέψη και αυτό ...Και είναι και κουκλί
Εικόνα

< >

Και το χώμα ξεχνάς και την όποια άνεση στην άσφαλτο και πιο απαιτητική θέση οδήγησης έχει.
Μη δώσεις πολλά λεφτά, πάρε με πέντε κατοστάρικα ένα fitness και θα είσαι πρώτος.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
egobrain έγραψε:
Scotch έγραψε:Επειδή λέω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το ποδήλατο για τις κοντινές δουλίτσες (φούρνος, τράπεζα, κλπ), τι μέτρα αντι-κλόπινγκ λαμβάνουμε;

με πεταλο kryptonite τα τελευταια χρονια ειμαι μια χαρα. βεβαια βρισκω σημαντικο αρνητικο το βαρος της.
δεν ξερω τι παιζει με τις αναδιπλουμενες, δηλαδη κατα ποσο ευκολα σπανε.

Πάντως ένα 50ρικάκι απ' ό,τι βλέπω το θέλουμε για να έχουμε μια υποτυπώδη ασφάλεια. Περίμενα να τη βγάλω καθαρή με max 15 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#387186 Εγώ πάντως και δρόμο και χώμα με mtb είμαι. Εχω πουλήσει εδώ και καιρό την κούρσα και είμαι με full suspension και ένα hardtail (πρόσφατο). Μέχρι να πάρω το hardtail πήγαινα παντού με το fs. :metalo: Oύτε λακκούβες με ενοιαζαν ούτε τίποτα. :metalo: Τώρα τον ρόλο αυτού πήρε το Trek σειρά του Gary Fisher με 2.2 λάστιχο οff Continental. Μαμάει και σπέρνει σε άνεση. Κάνεις λίιιιγο παραπάνω πετάλι αλλά το ευχαριστιέμαι σε πεζοδρόμια, τάφρους, λαγούμια χωρίς άγχος! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Cosmonaut21 έγραψε:Mountain Hardtail 26'' μέχρι 350 ευρώ τί προτείνετε;

Μήπως θες το δικό μου ? Το πουλάω

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
bujinkan έγραψε:Μου έγινε και μια άλλη πρόταση αλλά εκεί ξεχνάω εντελώς το χώμα
Isaac graviton που είναι σε προσφορά από 1400 στα 900 ευρώ και θα μου αλλάξει το τιμόνι με ισιο τρεκινκ
Μιλάμε για 10 κιλα πλέον βάρος
Υπό σκέψη και αυτό ...Και είναι και κουκλί
Εικόνα

< >

Βασικα συμφωνω με τον dimsaba ,τον επισημο ποδηλατολογο του φορουμ.. :s_yes

Αυτα σου αρεσουν; αλλα ειναι με v brakes ,αλλα με υδραυλ δισκοφρενα..

https://www.skroutz.gr/s/10887001/Cube- ... -2017.html

https://www.tsirikosbikes.gr/mobile/bik ... -2016.html

Κατ εμε ο βασιληας των ποδηλατων οσον αφορα την μαρκα
http://www.skroutz.gr/s/430874/Giant-Rapid-3.html

Δεν ξερω αν συζητησατε για IDEAL αλλα μια χαρα ποδηλατα ειναι κ αυτα..
Βασικα ειναι να παρεις αυτο το οποιο θες για τον σκοπο που το θες..
Η προτροπη τοτε του dimsaba να παρω fitness με καλυψε απολυτα...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#387330 Δηλ δεν είναι άνετο το κουρσιδι επάνω με ίσιο τιμόνι αλλά είναι οκ το 2ο και 3ο που έβαλε ο γιανικ;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#387333 Κοιτα το τι ειναι ανετο ειναι σχετικο για τον καθενα..
Εγω θελω με το ποδηλατο να δινω πεταλι κ να φευγει σφαιρα..οποτε το fitnessηταν μονοδρομος.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#387338 Εγώ δεν το θέλω όμως για να πιάνω ταχύτητες και να πηγαίνω σφαίρα

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
bujinkan έγραψε:Εγώ δεν το θέλω όμως για να πιάνω ταχύτητες και να πηγαίνω σφαίρα

< >

Και πας κ Σκλαβενιτη για τα ψιλα... :s_cool :s_tongue

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#387363 ειδα και αλλα 2 εντωμεταξυ το rapid 3 kai to cube sl road αλλα κια τα δυο φορανε shimano claris που διαβασα οτι ειναι πολυ απλα και στο χρονο μπορει να εχουν θεμα
Άβαταρ μέλους
By gianik
elteo έγραψε:Ναι γιατί το φιτνες μυρίζει βαρβατιλα :lol:

Σε παρακαλω.,,, :s_mad
Ολα κ ολα ,το δικο μου που ειναι κ ολομαυρο απο ακρη σε ακρη σαν μελος των hells angels φαινομαι απο μακρυα.. :s_devil