Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#386210 Διπλά περαστικά Γιώργο!

Μ' αρέσει που στο πορτ μπαγκαζ μου επικρατεί πλέον μια κάποια τάξη διότι στην πρότερη κατάσταση του οι αλυσίδες μαζί με ψαθες και τον πυροσβεστηρα και όχι μόνο αυτά έκοβαν βόλτες εκεί μέσα.
Ούτε 450 λίτρα δεν μου έφταναν...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#386216 μου αρεσει που ημουν χωρις ιντερνετ 5 μερες.
δεν μου αρεσει που αυριο πρεπει να παω για δουλεια. :(
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#386231 Μου αρέσει που σήμερα ξεκίνησα την κατασκευή ενός surface grinder που θα υποστηρίξει την ευθυγράμμιση της κατασκευής του πλαισίου του CNC, χωρίς αυτό το μηχάνημα δεν γίνεται να κατασκευαστεί CNC με ελάχιστες έως καθόλου ανοχές και η δουλειά αυτή έξω θα κόστιζε τουλάχιστον 2.000€ πλέον κουβάλημα με γερανό κλπ.

Εδώ θα γίνει κομμάτι - κομμάτι και χαλάλι τα 600-700€ των υλικών και τον κόπο, γιατί είναι ένα μηχάνημα που πρέπει να υπάρχει σαν υποστήριξη σε ένα μηχανουργείο.

Άντε, καλό μου κουράγιο.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
224v έγραψε:Κανόνισέ να το γιορτάσουμε όταν το ολοκληρώσεις Παναγιωτη, στη γιάφκα σου.....

Θα γίνει μεγάλη μάζωξη όταν με το καλό κλπ.
Δεν έχω άλλο δρόμο να ακολουθήσω για το μέλλον μου / μας σαν οικογένεια, οπότε είναι στοίχημα ζωής και όχι καπρίτσιο ή επίδειξη ή ότι άλλο, μόνο η αύξηση της παραγωγικότητας και η ακρίβεια των κατασκευών θα φέρει την απαραίτητη εξωστρέφεια και αφού δεν υπάρχουν τα πολλά φράγκα για μια τέτοια επένδυση σε κάτι έτοιμο, κάνω την ανάγκη φιλοτιμία προσπαθώντας για μια ακόμα φορά να ξεπεράσω τον εαυτό μου ελπίζοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα με πολύ πείσμα, με ελεγχόμενο ρίσκο και πολύ διάβασμα παράλληλα με την καθημερινή δουλειά γιαυτό και η αργή πρόοδος, άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως καλά γνωρίζεις.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#386402 Ευχαριστώ, σε λίγες ημέρες θα ανεβάσω μια - δύο φωτό και λίγα λόγια στο άλλο τοπικό που έχω για το cnc αφού ουσιαστικά είναι αλληλένδετα, και θα εξηγώ γιατί πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο μηχάνημα σε ένα μηχανουργείο.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
makis_kanatselis έγραψε:Όταν ολοκληρωθεί το project να κανονησουμε κοψίδια. ...βάζω τα κρέατα.

.

Χαλάρωσε εσύ, να φέρεις μαζί και τα μικρά να τα γνωρίσουμε, για τα κρέατα το σημειώνω να μην ξεχαστεί η προσφορά, σιγά μη φέρεις και την κατίνα του Μίλια. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#386530 Δε μου αρέσει που το έστρωσε και έχουμε αλλάξει όλοι σε θερινά ελαστικά. Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη τώρα που πρεπει να γυρίσω σπίτι, ευτυχώς που είναι κοντά, ελπίζω μη μου την καρφώσει κάνεις
Άβαταρ μέλους
By g8777
#386534 Τι εννοείς το έστρωσε; Εγώ σήμερα βαριομουν να το τραβήξω μετά τη 1, πήρα αγκαζε koubeast και πήγαμε για τσίπουρα με θέα τις φίλες του που κολυμπουσαν στην Παμβωτιδα.
Milkshake - - - - - - - - >Drunk it.