Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#385935 Να σας ζήσει!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#385958 Ωρε γεννητουρια !!!!!Να σας ζησει theo!!!

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
gianik έγραψε::lol: :lol:
Οχι ρε συ ,οικογενειαρχης πραγμα ο Kilo ...
Απλα μου εκανε εντυπωσε που ειναι χαμηλο το φυτο.

τουλιπα κοκκινη :-)
Για τα αλλα επιφυλασσομαι :lol:
Άβαταρ μέλους
By theo13
#385964 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!!! :thumbsup:
Ότι καλύτερο και για εσάς και τις οικογένειές σας! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By DAP
theo13 έγραψε:Γεννήσαμε! Απ τις 2/4 ρίχνω το πιο ωραίο τρέξιμο - ξενύχτι της ζωής μου! Κάθε μέρα που περνάει δένομαι περισσότερο μαζί του και η γυναίκα μου μάλλον ερωτεύτηκε ξανά λες και είναι γυμνασιόπαιδο! Λέτε να φταίει ότι είναι το πρώτο μας; :lol: :lol: :yahoo: :yahoo:

Μωρε ξετρελεμενε αγορι ειναι η κοριτσι; :lol:

Παντως ο,τι και να'ναι (για αγορι μαλλον δειχνει) να σας ζησει και παντα ευτυχισμενοι.....
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#386098 Να σας ζήσει!

Να ρωτήσω τους έμ-πυρους.

Η ιστορία με τα βλαστοκύτταρα που κρατάνε είναι όσο τρελλή μούφα μου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
KWSN-Men έγραψε:Να σας ζήσει!

Να ρωτήσω τους έμ-πυρους.

Η ιστορία με τα βλαστοκύτταρα που κρατάνε είναι όσο τρελλή μούφα μου φαίνεται;

πολλοί το κάνουν για ψυχολογικούς κυρίως λόγους... οι τεχνικές εφαρμογής τους είναι περιορισμένες... θέλει κ να ξέρει ο γιατρός τί να κάνει, να προστατέψει τον ομφάλιο λώρο κτλ...
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#386115 Εσύ PeterPan που είσαι γιατρός θα το έκανες?? (ή το έχεις κάνει??)
Η γνώμη ενός γιατρού μετράει παραπάνω για εμένα....

Προσωπικά δεν μπορέσαμε γιατί η μικρή γεννήθηκε στον 7ο μήνα κύησης αλλά και πάλι είχαμε μεγάλο δίλημμα και μάλλον προς το όχι κλείναμε
Άβαταρ μέλους
By xenos
#386159 Να σας ζήσει το μικρούλι σας! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#386161 δεν είμαι ο καταλληλότερος για να μιλήσω για αυτό το θέμα, μιας κ οι εξελίξεις πάνω στον τομέα μέρα με τη μέρα αλλάζουν. κυρίως οι αιματολόγοι-ογκολόγοι είναι αρμόδιοι...
παρόλα αυτά μπορώ να πω πως σε καθαρά κλινικό στάδιο, λίγες σχετικά εφαρμογές έχουν προς το παρόν. πρόκειται για τα stem cells από τον ομφάλιο λώρο κ τον πλακούντα, στην ουσία για το αίμα που υπάρχει κ έχει μείνει εκεί... οι κλινικές εφαρμογές των κυττάρων αυτών είναι κυρίως στον τομέα της αιματολογίας, δλδ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λευχαιμίες, μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα κ σε πολύ λίγες άλλες παθήσεις. Αλλά σε περίπτωση λευχαιμίας καλύτερο είναι να χρησιμοποιηθούν κύτταρα από άλλο δότη, δλδ από άλλο παιδί. με άλλα λόγια κυρίως πρόκειται πέρα από τη θεραπεία 2-3 παθήσεων του ίδιου του παιδιού, για θεραπεία για τα αδερφάκια του.

το αίμα με τα πολυδύναμα κύτταρά του προσπαθούν να το αναρροφήσουν με σύριγγες κτλ. πολλές φορές δεν παίρνουν πολύ δείγμα, θέλει κάποια εμπειρία κτλ.

εμείς αποφασίσαμε να το κάνουμε. υπάρχουν πακέτα, δλδ τόσα € για 2 χρόνια, για 5 χρόνια, 10 χρόνια κτλ... ξέρω πολλούς που δεν το έχουν κάνει, πολλοί από αυτούς γιατροί... μακάρι να μη χρειαστούν όλα αυτά και να είναι τα πιο πεταμμένα μας λεφτά αυτά...

υπάρχουν άπειρες πληροφορίες στο διαδίκτυο, πχ http://www.eurostemcell.org/types-stem- ... their-uses