Θέλω ένα προϊόν -έχει πάρει το μάτι μου στο praktiker για παράδειγμα- τύπου αλοιφής(?) για να ξεθαμπώσω τα φανάρια στο Doblo.
Και πιθανόν να το δοκιμάσω και στην Alfa.
Cosmonaut21 έγραψε:Τίποτα από τα 2.Απλά κοντεύει να συμπληρώσει δεκαετία στο δρόμο λόγω έλλειψης πάρκινγκ.
Δεν μπορεί να φταίει αυτό!!!
Μένεις/παρκάρεις σε σημείο με πολύ υγρασία; έκανες πρόσφατα βιολογικό με ατμό ή κάτι άλλο;
Αν είναι δυνατόν στα 10 χρόνια να κρεμάει η ταπετσαρία του ουρανού.
rocsta έγραψε:Πρέπει να έχει στο praktiker κιτ ξεθαμπώματος, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα περιέχει και ντουκόχαρτα νερού. Μόνο με αλοιφή δεν θα κάνεις δουλειά. Επίσης για την αλοιφή να έχεις δράπανο και να μην τη δουλέψεις με το χέρι.
Πήρα ένα από το πράκτικερ, επώνυμο, νομίζω 3Μ. Είχε μέσα ψιλό γυαλόχαρτο σε σχήμα μαργαρίτας, αλοιφή γυαλίσματος και αλοιφή σφραγίσματος. Έκανε κάμποση δουλειά, αλλά δεν εξαφάνισε τη θαμπάδα. Μήπως να το πας σε συνεργείο/μάστορα;
Cosmonaut21 έγραψε:Τίποτα από τα 2.Απλά κοντεύει να συμπληρώσει δεκαετία στο δρόμο λόγω έλλειψης πάρκινγκ.
Το δικό μου κοντέυει τα 11 χρόνια, όχι σε σκεπασμένο χώρο, αλλά ο ουρανός είναι άψογος. Δες εδώ πως έγινε προ ημερών που το καθάρισε ένα φίλος επαγγελματίας του χώρου. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.
citastak έγραψε:Cosmonaut21 έγραψε:Τίποτα από τα 2.Απλά κοντεύει να συμπληρώσει δεκαετία στο δρόμο λόγω έλλειψης πάρκινγκ.
Δεν μπορεί να φταίει αυτό!!!
Μένεις/παρκάρεις σε σημείο με πολύ υγρασία; έκανες πρόσφατα βιολογικό με ατμό ή κάτι άλλο;
Αν είναι δυνατόν στα 10 χρόνια να κρεμάει η ταπετσαρία του ουρανού.
Στην 8ετία άκουσα για Audi Α4 που διαμένει στη Ρόδο και παρκάρει στον ήλιο το ίδιο πράγμα και μου έκανε αντίστοιχη εντύπωση.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Μου πρότειναν αυτό για Ceramic Coating για εξωτερικό και εσωτερικό αυτοκινήτου - αξίζει τα λεφτά; Το ποσό είναι κοντά στο τετραψήφιο και δεν ψήνομαι αν δεν είναι εξωφρενικά καταπληκτικό. Αν δεν μπορεί να παίξει το αμάξι στο San Andreas τρώει άκυρο απευθείας.
< >
g8777 έγραψε:Το Πολο στην δωδεκαετια κρεμασε ολοκληρος ο ουρανος, λες και αντι για οροφη ειχαν απλωσει πριμιουμ κουβερτα.
Ανάλογη κατάσταση σε πενβέ (μαύρη, παρκάρισμα κυρίως στο δρόμο) αλλά μετά από 20ετία.
Άλλα 180 ευρώ έτσι.