Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#386005 Πως κρέμασε; Το πέρασες με καμιά ηλεκτρική σκούπα; ή πότισε με νεράκι και πήρε υγρασία;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#386014 Παίδες δεν παρακολουθώ συχνά το τόπικ και πιθανόν να το έχετε συζητήσει και στο παρελθόν.
Θέλω ένα προϊόν -έχει πάρει το μάτι μου στο praktiker για παράδειγμα- τύπου αλοιφής(?) για να ξεθαμπώσω τα φανάρια στο Doblo.
Και πιθανόν να το δοκιμάσω και στην Alfa.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#386019 Πρέπει να έχει στο praktiker κιτ ξεθαμπώματος, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα περιέχει και ντουκόχαρτα νερού. Μόνο με αλοιφή δεν θα κάνεις δουλειά. Επίσης για την αλοιφή να έχεις δράπανο και να μην τη δουλέψεις με το χέρι.
Άβαταρ μέλους
By citastak
Cosmonaut21 έγραψε:Τίποτα από τα 2.Απλά κοντεύει να συμπληρώσει δεκαετία στο δρόμο λόγω έλλειψης πάρκινγκ.

Δεν μπορεί να φταίει αυτό!!!
Μένεις/παρκάρεις σε σημείο με πολύ υγρασία; έκανες πρόσφατα βιολογικό με ατμό ή κάτι άλλο;
Αν είναι δυνατόν στα 10 χρόνια να κρεμάει η ταπετσαρία του ουρανού.
Άβαταρ μέλους
By citastak
rocsta έγραψε:Πρέπει να έχει στο praktiker κιτ ξεθαμπώματος, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα περιέχει και ντουκόχαρτα νερού. Μόνο με αλοιφή δεν θα κάνεις δουλειά. Επίσης για την αλοιφή να έχεις δράπανο και να μην τη δουλέψεις με το χέρι.

Πήρα ένα από το πράκτικερ, επώνυμο, νομίζω 3Μ. Είχε μέσα ψιλό γυαλόχαρτο σε σχήμα μαργαρίτας, αλοιφή γυαλίσματος και αλοιφή σφραγίσματος. Έκανε κάμποση δουλειά, αλλά δεν εξαφάνισε τη θαμπάδα. Μήπως να το πας σε συνεργείο/μάστορα;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Cosmonaut21 έγραψε:Τίποτα από τα 2.Απλά κοντεύει να συμπληρώσει δεκαετία στο δρόμο λόγω έλλειψης πάρκινγκ.

Το δικό μου κοντέυει τα 11 χρόνια, όχι σε σκεπασμένο χώρο, αλλά ο ουρανός είναι άψογος. Δες εδώ πως έγινε προ ημερών που το καθάρισε ένα φίλος επαγγελματίας του χώρου. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#386072 Όλοι οι ουρανοί δεν είναι ίδιοι. Σε mercedes-benz πάντως πρώτη φορά ακούω και εγώ για πρόβλημα σε αυτοκίνητο κάτω της 10ετίας.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
citastak έγραψε:

Δεν μπορεί να φταίει αυτό!!!
Μένεις/παρκάρεις σε σημείο με πολύ υγρασία; έκανες πρόσφατα βιολογικό με ατμό ή κάτι άλλο;
Αν είναι δυνατόν στα 10 χρόνια να κρεμάει η ταπετσαρία του ουρανού.

Στην 8ετία άκουσα για Audi Α4 που διαμένει στη Ρόδο και παρκάρει στον ήλιο το ίδιο πράγμα και μου έκανε αντίστοιχη εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#386087 Το Πολο στην δωδεκαετια κρεμασε ολοκληρος ο ουρανος, λες και αντι για οροφη ειχαν απλωσει πριμιουμ κουβερτα.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#386091 http://www.horshamcarcentre.co.uk/stati ... lliams.pdf

Μου πρότειναν αυτό για Ceramic Coating για εξωτερικό και εσωτερικό αυτοκινήτου - αξίζει τα λεφτά; Το ποσό είναι κοντά στο τετραψήφιο και δεν ψήνομαι αν δεν είναι εξωφρενικά καταπληκτικό. Αν δεν μπορεί να παίξει το αμάξι στο San Andreas τρώει άκυρο απευθείας.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#386096 Το μικροκλιμα της Ροδου σε συνδυασμο με τις συχνες επισκεψεις της φλογερής Σπυροπουλου ειναι λογικο να δημιουργουν θεματα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Το Πολο στην δωδεκαετια κρεμασε ολοκληρος ο ουρανος, λες και αντι για οροφη ειχαν απλωσει πριμιουμ κουβερτα.

Ανάλογη κατάσταση σε πενβέ (μαύρη, παρκάρισμα κυρίως στο δρόμο) αλλά μετά από 20ετία.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#386111 Μπα ούτε βιολογικό έχω κάνει ούτε έχει δει νερό ο ουρανός.Απλή αστοχία πρίμιουμ γερμανικής ποιότητας.Μέχρι τώρα σε τόσο σύντομο διάστημα μόνο σε γκολφ το είχα δει να συμβαίνει.
Άλλα 180 ευρώ έτσι.