Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
cosneo έγραψε:Κουράγιο στους δύο από πάνω, βοήθεια σας στους πιο πάνω!

Μ' άρεσε η φετινή νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας. Δεν μου έλειψε καθόλου το κρέας και το τυρί παρόλο που παρέλασαν από μπροστά μου!
Σήμερα όμως (σε λίγο) φρέντο καπουτσινο γιατί με τους σκετους φραπεδες το στομάχι άρχισε να θυμωνει...
Μου αρέσει που ξανά δουλειά... με τα σχολεία!

To γάλα στον καφέ έχω την εντύπωση ότι τον κάνει χειρότερο για το στομάχι, πιο δύσπεπτο τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#385436 Έχει κάτι χρόνια που το έκοψα γιατί μετά από κάθε καφέ ένιωθα ότι έχω πέτρες στο στομάχι. Ακόμα και με τον cappuchino είχα θέμα, σε μικρότερο βαθμό βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#385501 Μου αρέσει που έπλυνα τις αντεριες..
Μου αρέσει που σε λίγο θα προετοιμαστεί το αρνί για το αυριανό σούβλισμα...
Μου αρέσει που θα έχω καλεσμένους τους g8777 & Cabala (τους έχω κοντοσούβλι λαχανικών κ σούπα βελουτε με τζίντζερ..)

.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#385734 Δεν μ αρέσει που ενώ όλο το πρωί ήμουν μία χαρά λίγο πριν το Πασχαλινό τραπέζι με πιάσε γαστρεντερίτιδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#385742 Περαστικά! Άσχημο πράγμα η γαστρεντερίτιδα, ειδικά τέτοιες μέρες.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#385793 Δε μου άρεσε που άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού 1 το βράδυ ,κάνοντας μάλιστα κάτι περίεργους ήχους .
Μέχρι να κάνω troubleshooting , να βρω που κόβεται το ρεύμα στο πίνακα, να ξεβιδωδω όλα τα καπάκια με σκάλα επειδή ειναι ψηλα και να τον απενεργοποησω βρίσκοντας πιο καλωδίο πάει που στη μπαταρία κτλ , παίζει να πέρασε κανα μισάωρο .
Και κουφάθηκα και έγινα αντικείμενο στη γειτονιά, είδα αρκετά φώτα ανάψανε και κανα δυο ήρθανε απέξω με φακούς να δούνε τι παίζει . Μας τσέκαρε και το polizei τηλεφωνικά φυσικά.... :(

Τωρα το πρωία θα έρθει ο μαστορας , αλλά τι να τον κάνω που εφαγα το πακέτο βραδιάτικα....
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#385981 Δε μου αρέσει που 2 μέρες άδεια που έκλεισα μάλλον θα συνοδευτούν από κακοκαιρία το ερχόμενο σ/κ. Πτοούμαστε; Θα δείξει :lol:

Μου άρεσε το σημερινό "όπως παλιά" αλώνισμα

Μου άρεσε η μυρωδιά του μαυρόπευκου, το πέρασμα από τη Σαμαρίνα, ο ΑΑΑΑ χωματόδρομος στο κομμάτι που ενώνει Σαμαρίνα και Δοτσικό - Επταχώρι που ήταν το απόλυτο playground, ακόμα και η βροχάρα σε όλο το κομμάτι από τα χωριουδάκια βόρεια των Γρεβενών. Καιρό είχα να...

Εικόνα

Την Πέμπτη με περιμένει επίσκεψη σε εκλεκτό μέλος του φόρουμ και την Παρασκευή ένα επικό Τρίκαλα Άρτα Τζουμέρκα Γιάννενα :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από JimClark και 17 Απρ 2017, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#385996 Και σα να μην έφτανε η γαστρεντερίτιδα, δε μ αρέσει που πριν λίγο έσκισα το μπρος δεξιά ελαστικό στο Fiesta, από έναν κρατήρα που δεν τον είδα ποτέ.

< >