Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#384963 Με γεια το εταιρικό ..

Καταρχήν το καλύτερο αυτοκίνητο είναι το εταιρικό αυτοκίνητο, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Τα πάντα τσάμπα.

Δεύτερον, έχουμε μια διαφορά δύο παιδιών με τον . οπότε καλά έκανε και πήρε το golf. Κι εγώ το ίδιο θα έπαιρνα.

Τρίτον, έτσι ξεκινάει να κάθεται στο γκαράζ η BMW. Και περνάει ο καιρός, και δεν έχεις χρόνο, και μετά έρχεται και το παιδί, και δεν το χρησιμοποιείς και μετά λες καλύτερα να φύγει τώρα που θα πιάσει χρήματα μήπως και αξιοποιησω τα λεφτά.

Σου εύχομαι λοιπόν να το κάνεις αργά ή γρήγορα και να πάρεις κάτι φρέσκο και διαφορετικό ή να τα αξιοποιησεις για κάτι άλλο.

Να ξέρεις ότι η BMW σου ήταν από τις μοναδικές στην Ελλάδα τότε με πακέτο καθρεπτων, ούτε ο πωλητής καλά καλά δε το γνώριζε (που πέφτει ο δεξης καθρέπτης στην όπισθεν και κάνουν και αναδιπλωση).

Καλοταξιδο και πάλι.

Έταιρικο ftw!

Το δικό μου σε δύο χρόνια που το αλλάζω σκέφτομαι σοβαρά για kodiaq. :shifty:

Και αν όλα πάνε καλά, σε δύο χρόνια σκέφτομαι και για παιχνίδι ΣΚ τώρα που μεγάλωσαν και τα παιδιά.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#384969 Δεν πληρωνετε φορους στην παροχη; Δωρεαν δεν ειναι πια.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:Δεν πληρωνετε φορους στην παροχη; Δωρεαν δεν ειναι πια.

Ανάλογα το αυτοκίνητο.

Για παράδειγμα κάτι 116 που έχουμε πληρώνουν 1500, κάτι Χ1 3500 (ευτυχώς που δε πήρα την 1 τότε).

Το octavia και το golf πληρώνει ένα 400αρι.

Αυτά είναι το χρόνο.

Οπότε θέλει προσοχή στην αντικατάσταση μετά αν και πιστεύω ότι σε δύο χρόνια θα αλλάξουν πάλι :shifty:

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#385102 Ωραία νέα .!

Είμαι σίγουρος πως μέρα με τη μέρα θα σου αρέσει περισσότερο, κ ας μην έχει την οδηγική ευχαρίστηση της BMW... Κάθετι έχει τα + κ τα - του .
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#385106 Πάντως τον ΉταΦι πάλι δεν τον λες και μέσο οδηγό.
Αφενός το σανιδώνει, αφετέρου τρώει κι αυτός τα κολληματάκια του και έχει τα δικά του γούστα.
Αλλιώς αν η άποψη του ήταν επικρατούσα στην αγορά, τότε οι κατασκευαστές θα έβγαζαν πισωκίνητα με νευρικό πίσω άξονα και θέση οδήγησης στο έδαφος.

Ευτυχώς που δεν συμβαίνει αυτό και υπάρχουν αυτοκίνητα τύπου Golf που είναι ολοκληρωμένα σε κάθε τομέα.
Η θέση οδήγησης είναι η ΣΩΣΤΗ, έχουν καταπληκτικά κρατήματα και δεν χρειάζεται να είσαι ο γιος του Γιος για να πας γρήγορα, έχουν άνεση στην καμπίνα και ορατότητα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:Πάντως τον ΉταΦι πάλι δεν τον λες και μέσο οδηγό.
Αφενός το σανιδώνει, αφετέρου τρώει κι αυτός τα κολληματάκια του και έχει τα δικά του γούστα.
Αλλιώς αν η άποψη του ήταν επικρατούσα στην αγορά, τότε οι κατασκευαστές θα έβγαζαν πισωκίνητα με νευρικό πίσω άξονα και θέση οδήγησης στο έδαφος.

Ευτυχώς που δεν συμβαίνει αυτό και υπάρχουν αυτοκίνητα τύπου Golf που είναι ολοκληρωμένα σε κάθε τομέα.
Η θέση οδήγησης είναι η ΣΩΣΤΗ, έχουν καταπληκτικά κρατήματα και δεν χρειάζεται να είσαι ο γιος του Γιος για να πας γρήγορα, έχουν άνεση στην καμπίνα και ορατότητα.

., πρέπει να βρούμε επειγόντως ποιος χακεύει τον λογαριασμό του μπούσου! :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#385115 Καρτ και όπελ μάντα , 3άρα παλαιάς κοπής που στρόφιζε για πλάκα και πάντες παντού ακόμα και στο παρκάρισμα, όχι παίζουμε :s_biggrin

Άβαταρ μέλους
By GTS
Giuseppe Busso έγραψε:

βαρετο σχημα και βαρετα στην οδηγηση. Τα Αουντι είναι λιγο ποιο ενδιαφεροντα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Giuseppe Busso έγραψε:Εμένα πάντως μετά την 147, όλα αυτά τα αυτοκίνητα βαρετά μου φαίνονται. :)

Πρεπει να περασεις στην πισωκινηση. Επηδει ειχα Jetta VR6 και 147 1.6 τον ιδιο καιρο σιγουρα το 147 ηταν ποιο σπορτιφ (εκπληξη ότι βασιζεται στο Τιπο που βγηκε το 1988). Αν οδηγήσεις ένα Πορσε βεβαια θα τα ξεχασεις όλα τα αλλα (βρίσκεις και Μποξστερ με λιγα χρηματα).
Άβαταρ μέλους
By elvet
GTS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Εμένα πάντως μετά την 147, όλα αυτά τα αυτοκίνητα βαρετά μου φαίνονται. :)

Πρεπει να περασεις στην πισωκινηση. Επηδει ειχα Jetta VR6 και 147 1.6 τον ιδιο καιρο σιγουρα το 147 ηταν ποιο σπορτιφ (εκπληξη ότι βασιζεται στο Τιπο που βγηκε το 1988). Αν οδηγήσεις ένα Πορσε βεβαια θα τα ξεχασεις όλα τα αλλα (βρίσκεις και Μποξστερ με λιγα χρηματα).

Πώς γίνεται να βασίζεται στο tipo όταν έχει διαφορετικό πάτωμα και αναρτήσεις; η 155 ναι, αλλά όχι η 147
Άβαταρ μέλους
By markvag
elvet έγραψε:
GTS έγραψε:

Πώς γίνεται να βασίζεται στο tipo όταν έχει διαφορετικό πάτωμα και αναρτήσεις; η 155 ναι, αλλά όχι η 147

Ήταν κάτι που αναφέρθηκε εκτενώς στον τύπο της εποχής αυτό... Το τελευταίο αμάξι που είχε μηχανικά μέρη από το δάπεδο του tipo ήταν η GT... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
elvet έγραψε:
GTS έγραψε:

Γιατι δεν εχει διαφορετικο πατωμα. Το ιδιο ειναι. Εχει αναλυθει εκτενως στην δημοσιογραφεια της εποχης. Βεβαια απο το 1988 εχει υποστει αρκετη επεξεργασια το πατωμα, επισης οι το αμαξωμα εχει συγκοληθει με τεχνικες 80ς αυτο ειναι προφανες.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#385228 Όχι ότι διαφωνώ κατ' ανάγκην, αλλά από πού είναι προφανές ότι η συγκόλληση έγινε με τεχνικές του 80;
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:Όχι ότι διαφωνώ κατ' ανάγκην, αλλά από πού είναι προφανές ότι η συγκόλληση έγινε με τεχνικές του 80;

Ειχαμε 1986 Lancia Prisma & 2002 147. Λαμαρινα και αισθηση αμαξωματος ακριβως η ιδια, επισης το βελουδο των καθισματων ακριβως το ιδιο. Απο εκει το συμπερανα. Συγκολληση εννοω την συναρμογη του αμαξωματος που κατα βαση συγκολληση και βιδες ειναι.