Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#385013 Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
mirage έγραψε:Εικόνα

Pantydropper! :shifty:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#385094 Με συγχωρείτε που θα κάνω ξανά σχόλιο αλλά το συγκεκριμένο αμάξι είναι τόσο σέξυ, τόσο σμιλεμένο, έχει τέτοια σιλουέτα και αναλογίες που θα την χαρακτήριζα την 8C Competizione της Mercedes Benz. Και αυτό είναι μεγάλη τιμή για την MB και ας με πείτε "ιερόσυλο".
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Giuseppe Busso έγραψε:Με συγχωρείτε που θα κάνω ξανά σχόλιο αλλά το συγκεκριμένο αμάξι είναι τόσο σέξυ, τόσο σμιλεμένο, έχει τέτοια σιλουέτα και αναλογίες που θα την χαρακτήριζα την 8C Competizione της Mercedes Benz. Και αυτό είναι μεγάλη τιμή για την MB και ας με πείτε "ιερόσυλο".

Ε ναι είναι μουναρα όντως....

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#385161 Κυκλοφορούν αρκετές και είναι πραγματικά εντυπωσιακές

< >
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#385202 Θα τις έπαιρνα και τις δυο και τις θεωρώ απίστευτες @@#$@ σε σχέση ακόμα και με ferrari κλπ. γιατί εμπνέουν κακία.

Η προηγούμενη και εμένα μου αρέσει ένα κλικ παραπάνω όμως.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#385204 Τα σπάνε αμφότερες.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#385372 Χθες βράδυ μία τέτοια στο κέντρο της Θεσ/νίκης με ξένες πινακίδες. Πολύ όμορφη πράγματι και φοβερός ήχος σε ρελαντί. Δεν το έδωσε να ακούσω παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By elvet
Chris έγραψε:Εικόνα

Με καφε δερματα. Κουκλαρα

< >

Πώς την παλεύει με τις 19αρες στην Ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
elvet έγραψε:
Chris έγραψε:Εικόνα

Με καφε δερματα. Κουκλαρα

< >

Πώς την παλεύει με τις 19αρες στην Ελλάδα...

Υπήρχε προς πώληση ένα τέτοιο πριν από 2-3 χρόνια από κάτοικο κηφισιας αν θυμάμαι καλά. ..η συγκεκριμένη αγγελία μόνο από εμένα παίζει να είχε πάνω από 300 views. Δεν μπορούσα να το φτάσω με τπτ και έτσι αρκέστηκα στο μάτι. ..

.