Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#385168 Όπως το είπες, πίσσα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#385194 @kovathe : Επειδή είμαστε "φτωχόπαιδα" :oops: και όχι large τύποι σαν τον mirage :shifty: ....
Σε νωπό (απο ζεστό νερό) πανί, ρίχνεις μερικές σταγόνες:
1/ Πετρέλαιο (και φωτιστικό) ή
2/ Βενζίνη (και καθαρή) ή
3/ 1,60 € :lol: και -αν το βρείς- απ΄το lidl το tar resin cleaner (W5 spray) που είχε μαζί με πολλά άλλα προϊόντα αυτοκινήτου την προηγούμενη βδομάδα.
Συνήθως "ξεμένουν" και τα κρατάνε για πώληση 1-2 βδομάδες ακόμα.
Οτι κι αν χρησιμοποιήσεις, οχι σε ζεστή-κάτω απο ήλιο λαμαρίνα και ξεπλένεις αμέσως μετά την επιφάνεια που καθάρισες, με μπόλικο (σαπουναδο)νερο.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#385197 Που τη βρήκα γμω το κέρατο μου, δεν πέρασα φρέσκο πουθενά αποσο θυμάμαι.
Μπορεί απο αυτά που σκαψανε να περάσουν καλώδια και τα στρώνουν από πάνω όπως να ναι, γι αυτό είναι απ τη μια πλευρα μάλλον...
Τεσπα ευχαριστώ για τις συμβουλες, @dimiyrisB και υπόλοιποι, υπάρχει περιπτωση να κάνω ζημιά με το τρίψιμο?
Θέλει άμεσα ή μπορεί να μεινει κι άλλο?

< >
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#385208 Το ταχύτερο, το καλύτερο.
Δεν τρίβεις με δύναμη, "σκουπίζεις" ελαφρά , όχι κυκλικά και με επαναλήψεις.
Το βρέξιμο με ζεστό (όχι καυτό) νερό ενδιάμεσα, βοηθάει.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#385272 Thanks παιδιά θα το κάνω μάλλον αύριο.
Αλλιως απο τρίτη που θα ανοίξουν τα μαγαζιά.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#385293 Μόλις τελείωσα το πέρασμα με κρέμα της Sonax όλων των δερμάτινων μέρων στην 320, καθίσματα, πόρτες, τιμόνι και λεβιεδες. Πάω ολοταχώς για λουμπαγκο αύριο αλλά σε συνδυασμό με την αλλαγή όλων των εσωτερικών λαμπτήρων με led έδειξε τρελά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#385711 Έχετε να μου προτείνεται κάποιο blower για να διώχνω τη σκόνη από το πατάκια και να κάνω τον κινητήρα όταν έχουν μαζευτεί φύλλα κτλ σε διάφορα σημεία;
Άβαταρ μέλους
By citastak
Cosmonaut21 έγραψε:Έχετε να μου προτείνεται κάποιο blower για να διώχνω τη σκόνη από το πατάκια και να κάνω τον κινητήρα όταν έχουν μαζευτεί φύλλα κτλ σε διάφορα σημεία;

Το πιο φτηνό των 15 ευρώ αν δεν ψήνεσαι για κομπρεσέρ

.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#385999 Και κάτι ακόμη.Είδα σήμερα ότι άρχισε να κρεμάει ο ουρανός κοντά στην πλαφονιέρα. Προλαβαίνω να το σώσω με κάποιο τρόπο ή πάμε σε ταπετσέρη; ( C-Class W204)