Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#384246 Κατευθειαν συμβουλη παπα επρεπε να ζητησω μαλλον :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Κατευθειαν συμβουλη παπα επρεπε να ζητησω μαλλον :lol:

< >

Κάτσε να φωνάξω τον funky! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bibendum

< >

απλα βαδιζεις στα χναρια του μπαμπα που πηρε 2... θα ειναι περηφανος για σενα :D
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
markvag έγραψε:

Κάτσε να φωνάξω τον funky! :rtfm:

Έφτασε...είναι αρκετά μικρό το Q2, όμως αναλογικά καλύτερη εντύπωση από το Q3 μου έκανε.

Έχω ένα κόλλημα με ρετρό πινελιές και το Q2 μου φέρνει λίγο από το παλιό quattro, οπότε συνολικά μου αρέσει. Σαν φθηνό όμως αυτοκίνητο, όχι σαν 40-50Κ.

Πολύ δύσκολη επιλογή το υπερυψωμένο C-Segment να ξέρετε...ειδικά αν ψάχνεις και αυτόματο όπως εγώ. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
Chris έγραψε:Ειδα ενα q2 και μου αρεσε πολυ. Θα ζησω γιατρε;

< >

Live ειναι καλύτερο από τις φωτο νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#384318 Επιτελους το πρωτο audi μετα απο ΠΟΛΛΑ χρονια που παιρνει καποια ρισκα σχεδιαστικα, και ξεφευγει λιγο απο την αουντιλα, και ισως δειχνει λιγο τις γραμμες που θα υιοθετηθουν στις επομενες γενιες των μεγαλυτερων της μοντελων, αν φυσικα υπαρξει θετικη ανταποκριση για αυτο

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
funkyreverend έγραψε:
Πολύ δύσκολη επιλογή το υπερυψωμένο C-Segment να ξέρετε...ειδικά αν ψάχνεις και αυτόματο όπως εγώ. :ninja:

Έχεις αλλοτριωθεί εκεί στα ξένα, στις χώρες που τα κουνούπια δεν πάνε γιατί έχει πολύ υγρασία... :protest: :omg: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#384446 Για το αυτόματο ήμουν αλλοτριωμένος από όταν ήμουν στην Ελλάδα ακόμα, τώρα απλώς παράγινε το κακό.

Δε φταίω εγώ κυρ ΔΙΚΑΤΣΑ (πλέον ΔΟΑΤΑΠ), η άτιμη η οδική συνθήκη εδώ στις Κάτω Χώρες φταίει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#384494 To q2 είναι πολύ ενδιαφέρον, το q3 το είχα για ένα σ/κ κι έχω ξεχάσει καθετί γι'αυτό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#384496 Εθεάθη τελευταίας γενιάς C63 AMG μαύρη ματ με πινακίδα 6363. Πολύ σοβαρό τούμπανο.

Την πέτυχα πέριξ του ΟΑΚΑ οπότε έχει καλές πιθανότητες να ανήκει σε παίχτη του ζέλα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#384722 Busso
ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#384725 Ναι. Λεφτα υπαρχουν

< >