Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:corolla σαν του Νικου Παππα,με παπαγαλο μεγαλο, ελευθερο μεσα στο αυτοκινητο χθες στην Καρδιτσα . :lol:

Κοιτα να δεις πως με μια μικρη "παρεμβαση" το πιο κοινο αυτοκινητο γινεται σπανιο πουλι! :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#383823 Θεσσαλονίκη σήμερα... ΕικόναΕικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#383922 Βόλτα κέντρο πριν λίγο για 40 λεπτά. 4 καγιέν 4 με 5 911 κ καιμαν , bmw κ merc πολλές. Δεν το λες κ κρίση.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#383942 Λεφτα υπαρχουν πλεον.

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#383947 Ένας γνωστός στην απαγορευμένη Θεσ/νίκη αγόρασε την Cayenne Hybrid και έχουν πέσει όλοι να τον φάνε από τον φθόνο τους... :omg:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#383957 Επίσης υβριδική Cayenne έχει και διάσημος νεκροθαυτης εδώ πέρα. Μαζί με ένα τεραστιο Cadillac pick-up τα βλέπω τακτικά στο σπίτι του στα Πυλαιωτικα.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
mirage έγραψε:Λεφτα υπαρχουν πλεον.

< >

Πολλά όπως κ γκρίνια κ κλάψα μπόλικη.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Kon5 έγραψε:Βόλτα κέντρο πριν λίγο για 40 λεπτά. 4 καγιέν 4 με 5 911 κ καιμαν , bmw κ merc πολλές. Δεν το λες κ κρίση.

Ε, καλά... επιχείρημα είναι αυτό;;; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#383989 Αυτά είναι το κερασάκι στην τούρτα. Από κάτω είναι τα άπειρα πρίμιουμ που βλέπω κάθε μέρα στους δρόμους και πολλά άλλα που θέλουν πολλές σειρές αράδιασμα. Πολύ γκρίνια κ κλάψα που δεν δικαιολογείται με αυτά που βλέπω. Αν τα δίνουν πουθενά δωρεάν τα πρίμιουμ πες μου να πάω να πιάσω κ γω σειρά μιας που θέλω να πάρω και οικογενειακό :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#384006 Πάντα κάποιοι θα έχουν λεφτά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κρίση. Ειδάλλως δε θα δούλευε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων για 400 κ 500ε μαυρα όπως επίσης δε θα κλειναν και τόσες πολλές επιχειρήσεις.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By DAP
#384021 Λεφτα υπαρχουν οχι για ολους οπως και κριση υπαρχει και παλι οχι για ολους.....Γουιλιαμ Σεξπηρ :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε:
Kon5 έγραψε:Βόλτα κέντρο πριν λίγο για 40 λεπτά. 4 καγιέν 4 με 5 911 κ καιμαν , bmw κ merc πολλές. Δεν το λες κ κρίση.

Ε, καλά... επιχείρημα είναι αυτό;;; :dizzy:

οι καφετεριες γεματες λεμε.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#384169 Γεγονός είναι πως το χούι δεν φεύγει με την καμία.
Όπου χούι, βάλτε την κάθε είδους "επίδειξη" που μας έχει μάθει να κάνουμε η (υπο)κουλτούρα που μας περιβάλει και στην οποία έχουμε μεγαλώσει και γαλουχηθεί.
Δεν χρειάζεται φυσικά να το παραλληλίσω σ' αυτό το τοπικό τι εννοώ. Ο καθένας έχει τα παραδείγματα και τις παραστάσεις του.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#384205 Ειδα ενα q2 και μου αρεσε πολυ. Θα ζησω γιατρε;

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Ειδα ενα q2 και μου αρεσε πολυ. Θα ζησω γιατρε;

< >

:omg:

Οριακά σε βλέπω! :hmmm:

Γι' αρχή πάρε μία πρώτη δόση κάτι light και αν δεν δεις βελτίωση θα πρέπει να προχωρήσουμε σε δυνατή θεραπεία, αλλά θα πρέπει ν' αναλάβει ο μπούσσος! :rtfm: