Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
junior gt έγραψε:
DAP έγραψε:Πασχα ερχεται και κατοπιν εντολης πηγα στο βαφτιστηρι του γιου μου τα καθιερωμενα Πασχαλιτικα δωρα....
Λαμπαδα,ρουχαλακια,παιχνιδι.....Κατα τυχη βρεθηκαμε εκει δυο οριτζιναλ νονοι για τα αλλα παιδια της οικογενειας και ενας γιαλαντζι,εγω.....Και τοτε φανηκε η τελεια αμορφωσια μου ...Τα πιτσιρικια πεσανε με τα μουτρα σε κατι δρακους,εξωγηινους και παρεμφερη κουκλακια και στα ουμπαλα τους τα ρουχα και το παζλ .....

:hmmm: Χρειαζομαι μεταπτυχιακα.....

Δυστυχώς οι γονείς χρειάζονται εντατικά μαθήματα και οχι εσύ μεταπτυχιακό.
Τα παρκάρουν στην τηλεόραση και στα τάμπλετ να μην ασχολούνται και να είναι ήσυχα, βλέπουν ό,τι παιδικό σκουπίδι υπάρχει, βλέπουν και τις διαφημίσεις και ζητάνε αυτά τα τελείως αντιαισθητικά και τρομακτικά πλάσματα που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως.
Τη νέα μόδα στο μεταξύ μου την είπε φιλη μου δασκάλα και είναι το survivor. Ναι τα παιδιά βλέπουν survivor, μερικά πάνε και ξενυχτισμένα σχολείο και στα διαλλείματα παίζουν παιχνίδια σχετικά με το survivor. :metalo:
Επίσης ένα άλλο που με τρελλαίνει και πραγματικά απορώ είναι κάτι που έχω δει στην προπόνηση, στο ποδόσφαιρο : Τελειώνει η προπόνηση και αντί να δώσουν στα παιδιά τους καμμιά μπανάνα, κάνα μήλο αγοράζουν από το κυλικείο δρακουλίνια και κρουασάν. :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Και μιλαμε για γονείς όχι παπούδες και γιαγιάδες.

Με το survivor υπάρχει και άλλο πρόβλημα.Τα παιδάκια που δεν βλέπουν survivor και είναι προφανώς μειοψηφία, απομονώνονται κοινωνικά και δεν τα παίζει η πλειοψηφία.Μου έλεγε μια μαία στην δουλειά ότι στο Δημοτικό που πάνε τα παιδιά της έχουν μεγάλο πρόβλημα με αυτό το ζήτημα. Εγώ παιδιά δεν έχω, αλλά μου φαίνεται τραγικό παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας να βλέπουν ανεξέλεγκτα τηλεόραση στις 10 και 11 το βράδυ
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#384116 Nα παιζουν "survivor" κακο δεν κανει. Ισα ισα τα γυμναζει αφου τρεχουν συνεχως.
Να δουν την εκπομπη, αυτο ειναι θεμα γονιου.
Ο δικος μου ζητησε πολλες φορες να την δει, επειδη ειναι πεισματαρης δεν του ειπαμε οχι, ειδε μιση ωρα, 3 τεταρτα εκπομπης και στις 10 παρα πηγε για υπνο. :lol: Την ωρα που θα πηγαινε ουτως η αλλως δηλαδη. :lol:

Αν θελετε να γλυτωσετε κουραστε τα παιδια σας. Καλα τα αγγλικα και το πιανο, :shifty: αλλα τα παιδια θελουν κινηση, ασχολιες αθλητικες, να κουραζονται, να τους βγαινει η τοση ενεργεια που εχουν. Μετα ισα που προλαβαινουν να κανουν μπανιο, να φανε κατι και κουτουλανε σαν τα κοτοπουλα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#384120 Ρε συ αυτός ο ανταγωνισμός, οι κλίκες, τα κουτσομπολιά και οι ίντριγκες κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στα παιδιά.
Και σιγά τα αθλήμτα που θα κάνουν. Ας παίξουν κυνηγητό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Τη νέα μόδα στο μεταξύ μου την είπε φιλη μου δασκάλα και είναι το survivor. Ναι τα παιδιά βλέπουν survivor, μερικά πάνε και ξενυχτισμένα σχολείο και στα διαλλείματα παίζουν παιχνίδια σχετικά με το survivor.

Παιδικη χαρα χθες: ΟΛΑ τα παιδακια στησανε καφασια (που διαολο τα βρηκανε) , αδεια μπουκαλια νερων για κωνους και μιμουνταν τα αγωνισματα του Survivor :help: :help: :help:

Ξεχωρα απο αυτο που γραφει ο καλος μου συναδελφος Belgarion. :dizzy:
Να εισαι κοντα μια δεκαετια μεσα στα σκατα, και με την παραμικρη υποψια ξανακυλας σε συμπεριφορες προ εικοσαετιας.
Αρα; Αρα δεν εμαθες τιποτα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
junior gt έγραψε:Ρε συ αυτός ο ανταγωνισμός, οι κλίκες, τα κουτσομπολιά και οι ίντριγκες κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στα παιδιά.
Και σιγά τα αθλήμτα που θα κάνουν. Ας παίξουν κυνηγητό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ.

Σε πληροφορω οτι υπαρχουν αρκετα παιδια που δεν γουσταρουν να κανουν γυμναστικη! Με αυτο τον τροπο ο γυμναστης βρισκει το κολπο να τα κανει να κουνηθουν, και το διασκεδαζουν κιολας.
Τρεχουν, κουβαλουν μπαλακια και προσεχουν μην τους πεσουν, ακολουθουν μια διαδρομη με "εμποδια" τρεχοντας κτλ. Πλακα εχει. Ο γιος μου λεει οτι απο εκει που οταν ειχαν γυμναστικη καποια παιδια εψαχνα αφορμη να μην κανουν, τωρα τρεχουν ολα μαζι να παιξουν.

Για τις ιντριγκες κτλ, εχεις δικιο. Γι'αυτο και δεν τον αφηνω να δει περισσοτερο. Σημερα ας πουμε επαιξε 3 ωρες στην παιδικη χαρα, το απογευμα εχει προπονηση και το βραδυ θα κοιμηθει κανονικα στην ωρα του.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#384137 Νίκο, άλλο η γυμναστική και το παιχνίδι και άλλο τα υπόλοιπα που ακολουθούν μια τέτοια εκπομπή.Κατά τα λοιπά, όπως λέει και ο g, μπορεί κανείς να μην ενδιαφέρεται για την αξιολόγηση και τα μέτρα, αλλά προς Θεού, μην κερδίσει το survivor ο Τσανγκ, παίζει και να καεί η Αθήνα από τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#384139 Μα δεν διαφωνώ με αυτά.

Όσο για τα υπόλοιπα, είναι όπως και στην πραγματική ζωή, ίντριγκα, πισώπλατα μαχαιρώματα, υποκρισία κτλ.
Συμφωνώ βέβαια πως είναι νωρίς για τα παιδιά να δουν πόσο βρώμικος είναι ο κόσμος, έχουν καιρό για αυτό!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By dimik
#384142 Πάλι καλά που μεγαλώσαμε με της Ελλάδος τα Παιδιά, Απαράδεκτους και Μεν και Δεν δηλαδή :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:Πάλι καλά που μεγαλώσαμε με της Ελλάδος τα Παιδιά, Απαράδεκτους και Μεν και Δεν δηλαδή

Μπα. Μπολεκ και Λολεκ, μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μποναντσα.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By dimik
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimik έγραψε:Πάλι καλά που μεγαλώσαμε με της Ελλάδος τα Παιδιά, Απαράδεκτους και Μεν και Δεν δηλαδή

Μπα. Μπολεκ και Λολεκ, μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μποναντσα.

Από το Redmi Note 4

Μικρό σπίτι στο λιβάδι ναι, τα υπόλοιπα τα κομμουνιστικά δεν τα ξέρω :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#384146 Θα σε αφήσω στην οργή του g ! Άκου δεν ξέρει τους Μπολεκ και Λολεκ !
Πιτσιρικά ελιτιστη!!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By dimik
Νίκος Παππάς έγραψε:Θα σε αφήσω στην οργή του g ! Άκου δεν ξέρει τους Μπολεκ και Λολεκ !
Πιτσιρικά ελιτιστη!!

Από το Redmi Note 4

Όταν έβλεπα καρτουν ανατολικού μπλοκ στην ΕΤ3 ο g έψαχνε στα σκουπίδια για καπάκια από κονσέρβες :rtfm:

http://www.newsbeast.gr/media/arthro/54 ... latrepsame πολλές αναμνήσεις μέσα :oops:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
junior gt έγραψε:
DAP έγραψε:Πασχα ερχεται και κατοπιν εντολης πηγα στο βαφτιστηρι του γιου μου τα καθιερωμενα Πασχαλιτικα δωρα....
Λαμπαδα,ρουχαλακια,παιχνιδι.....Κατα τυχη βρεθηκαμε εκει δυο οριτζιναλ νονοι για τα αλλα παιδια της οικογενειας και ενας γιαλαντζι,εγω.....Και τοτε φανηκε η τελεια αμορφωσια μου ...Τα πιτσιρικια πεσανε με τα μουτρα σε κατι δρακους,εξωγηινους και παρεμφερη κουκλακια και στα ουμπαλα τους τα ρουχα και το παζλ .....

:hmmm: Χρειαζομαι μεταπτυχιακα.....

Δυστυχώς οι γονείς χρειάζονται εντατικά μαθήματα και οχι εσύ μεταπτυχιακό.
Τα παρκάρουν στην τηλεόραση και στα τάμπλετ να μην ασχολούνται και να είναι ήσυχα, βλέπουν ό,τι παιδικό σκουπίδι υπάρχει, βλέπουν και τις διαφημίσεις και ζητάνε αυτά τα τελείως αντιαισθητικά και τρομακτικά πλάσματα που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως.
Τη νέα μόδα στο μεταξύ μου την είπε φιλη μου δασκάλα και είναι το survivor. Ναι τα παιδιά βλέπουν survivor, μερικά πάνε και ξενυχτισμένα σχολείο και στα διαλλείματα παίζουν παιχνίδια σχετικά με το survivor. :metalo:
Επίσης ένα άλλο που με τρελλαίνει και πραγματικά απορώ είναι κάτι που έχω δει στην προπόνηση, στο ποδόσφαιρο : Τελειώνει η προπόνηση και αντί να δώσουν στα παιδιά τους καμμιά μπανάνα, κάνα μήλο αγοράζουν από το κυλικείο δρακουλίνια και κρουασάν. :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Και μιλαμε για γονείς όχι παπούδες και γιαγιάδες.

Εμένα πάντως μια χαρά μου άρεσαν, και ακόμα μου αρέσουν, τα παζλ παρόλο που όλα τα κινούμενα που έβλεπα ήταν με αντιαισθητικά και τρομακτικά πλάσματα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#384151 Πωωωω τι μου θύμισες!!
Αν και κάποια δεν τα πολύ έβλεπα αφού ήμουν μεγάλο παιδί, όλα μετά το "82 δηλαδή, τα έβλεπε η αδελφή μου όμως και κάτι είδα και εγώ.

Από το Redmi Note 4