Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#383905 :lol: η πρωταπριλιά πέρασε, με το συμπάθιο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#383907 Πέρασε, αλλά σε τι αναφέρεσαι ?

REALZEUS έγραψε:Ξέρω καλά τι λες Νίκο, απλά δεν το ασπάζομαι.

Απόλαυση BMW δεν είναι ένα 116d. Δεν έχει τίποτα παραπάνω από ένα Leon 1.6 Tdi. Απλά ένα διαφημιστικό μοτο είναι. :iconcool:

Τι σημαίνει απόλαυση BMW?

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#383908 Στο ότι μια 1-series είναι το ίδιο με ένα leon.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#383909 Δεν είναι, αλλά ανάμεσα σε ενα leon 1,8 tsi 160 fr στα 19450€ και μια 116 στα 24-25 ξέρω τι θα προτιμούσα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#383910 Μπράβο, αλλά έτερον εκάτερον.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#383912 Α καλά προφανώς καμία σχέση δεν έχει με ένα Leon.

< >
Άβαταρ μέλους
By Kon5
dimik έγραψε:Σε BMW αλλά έχω βάλει ταμπλό από Τουότα για να μην τραβάει το μάτι

hahaiv: hahaiv: hahaiv:
Θεός :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
nomarxis έγραψε:Χρωστάω μερικές! Νομίζω ο kon5 είχε ζητήσει φωτογραφίες.... Από το χθεσινό πλύσιμο. :s_howdy

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Στη 1η φαίνεται μαύρο, στη 2η φωτο φαίνεται καλύτερα το ¨γνήσιο αφρώδες καφέ¨.
Εσωτερικό που κρατά (ακόμα) ισορροπία ανάμεσα σε οθόνες και κουμπάκια! Το idrive απίστευτα γρήγορο αλλά....1) Στο Split Screen δε μπορείς να ορίσεις ότι θέλεις, παρά μόνο από 6-7 επιλογές. 2) Μόνο ένας μερικός χιλιομετρητής :hmmm: ( στο jazz είχε δύο ) 3) Επιβεβαιώνω τους προηγούμενους, με το Navi+ που έχω, για υπολογιστή ταξιδιού και ενδείξεις.

Σχετικά με réservoir : Παίρνει 61 λίτρα ( δε γνωρίζω αν σε αυτά μετράν και τη ρεζέρβα, ). Πριν το γέμισμα είχα ένδειξη για εναπομείναντα 50κάτι km και είχε ανάψει λαμπάκι περίπου από τα 90 . Γεμίζω και παίρνει 60 λίτρα :omg: ...δηλαδή είχα όντως ακόμα 50κάτι χιλιόμετρα και μετά?....... :s_bye ...
Στο jazz έφτανε 0 km ( στην ένδειξη ) και μετά είχα περίπου ακόμα 50-60 km ...

Nomarxis πολύ ωραίο το αμάξι :thumbsup:

Άλλαξε τα τάσια με άλλα της BMW (αν κ ξέρω ότι είναι ακριβά, αλλά ψάξε κανένα ebay) γιατί με αυτό νομίζεις ότι είναι hybrid... δεν το κολακεύει...
Στα πολλά συν το χρώμα του εσωτερικού, μακράν το καλύτερο... "Φωτίζει" το σαλόνι κ δε λερώνει όσο το μπεζ...

Όσον αφορά αυτό με τις ζάντες αλουμινίου τον χειμώνα, υπάρχουν νομίζω ειδικές αλουμινίου για χειμώνα που αντέχουν στα αλάτια. Αλλά εμπειρικά από τις απλές αλουμινίου BMW που φορώ τον χειμώνα, εδώ κ 8 χρόνια κανένα πρόβλημα. Ούτε ξεφλούδισαν ούτε τίποτα... Έχω δει ξεφλουδισμένες ζάντες σε χειμερινά σετ, αλλά ήταν After market...
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε: Από την άλλη ποτέ δεν θα άφηνα αυτοκίνητο που μου αρέσει επειδή ο πωλητής είναι |λογοκρισία|. Το πολύ πολύ να πήγαινα σε άλλη αντιπροσωπεία.

Eγώ ανετότατα. Και το έχω κάνει δις! :rtfm: :twisted: Και θα το ξανακάνω αν πετύχω τέτοια διαμάντια... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#383969 σορρυ Ζους αλλά τώρα που πήγε η πολιτική σου ορθότητα;

γιατί δηλαδή λες ότι ο πωλητής είναι |λογοκρισία| επειδή δεν σε εξυπηρέτησε όπως ονειρευόσουν; αποκλείεται να μην είχε πιει καφέ, να ήταν καμμένη η μπουγάτσα, να τού ζήτησε πρωινό σεξάκι η γυναίκα του;

κατευθείαν να βάλουμε ταμπελάκια...

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By Kon5
REALZEUS έγραψε:Από την άλλη ποτέ δεν θα άφηνα αυτοκίνητο που μου αρέσει επειδή ο πωλητής είναι |λογοκρισία|. Το πολύ πολύ να πήγαινα σε άλλη αντιπροσωπεία.

Καλά εννοείται αυτό. Υποτίθεται ότι έχεις καταλήξει κάπου ήδη δεν περιμένεις να δεις ποιος θα στο παρουσιάσει live για να αποφασίσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#384002 Φίλος κομμωτής μου έλεγε πριν μια εβδομάδα ότι πήρε σβάρνα τις αντιπροσωπειες για αγορά SUV, στην BMW του πέταξαν τα φυλλάδια στην μούρη ενώ στην Rover έκανε απανωτά test drive. Τελικά πήρε το evoque.

Εγώ πάλι πήγα στην BMW με το κοστουμι και με ζάλισαν στα follow ups

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimik έγραψε:....κομμωτής ...

Αυτά είναι επαγγέλματα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Scotch έγραψε:
dimik έγραψε:....κομμωτής ...

Αυτά είναι επαγγέλματα.

χαλαρά και άκοπα τα 40.000 για το Evogue, όταν του είπα γιατί δεν πήρες μτχ μου απάντησε "απαπαπαπα" :lol: