η πρωταπριλιά πέρασε, με το συμπάθιο.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
η πρωταπριλιά πέρασε, με το συμπάθιο.
REALZEUS έγραψε:Ξέρω καλά τι λες Νίκο, απλά δεν το ασπάζομαι.
Απόλαυση BMW δεν είναι ένα 116d. Δεν έχει τίποτα παραπάνω από ένα Leon 1.6 Tdi. Απλά ένα διαφημιστικό μοτο είναι.
dimik έγραψε:Σε BMW αλλά έχω βάλει ταμπλό από Τουότα για να μην τραβάει το μάτι
nomarxis έγραψε:Χρωστάω μερικές! Νομίζω ο kon5 είχε ζητήσει φωτογραφίες.... Από το χθεσινό πλύσιμο.![]()
Στη 1η φαίνεται μαύρο, στη 2η φωτο φαίνεται καλύτερα το ¨γνήσιο αφρώδες καφέ¨.
Εσωτερικό που κρατά (ακόμα) ισορροπία ανάμεσα σε οθόνες και κουμπάκια! Το idrive απίστευτα γρήγορο αλλά....1) Στο Split Screen δε μπορείς να ορίσεις ότι θέλεις, παρά μόνο από 6-7 επιλογές. 2) Μόνο ένας μερικός χιλιομετρητής( στο jazz είχε δύο ) 3) Επιβεβαιώνω τους προηγούμενους, με το Navi+ που έχω, για υπολογιστή ταξιδιού και ενδείξεις.
Σχετικά με réservoir : Παίρνει 61 λίτρα ( δε γνωρίζω αν σε αυτά μετράν και τη ρεζέρβα, ). Πριν το γέμισμα είχα ένδειξη για εναπομείναντα 50κάτι km και είχε ανάψει λαμπάκι περίπου από τα 90 . Γεμίζω και παίρνει 60 λίτρα...δηλαδή είχα όντως ακόμα 50κάτι χιλιόμετρα και μετά?.......
...
Στο jazz έφτανε 0 km ( στην ένδειξη ) και μετά είχα περίπου ακόμα 50-60 km ...
REALZEUS έγραψε: Από την άλλη ποτέ δεν θα άφηνα αυτοκίνητο που μου αρέσει επειδή ο πωλητής είναι |λογοκρισία|. Το πολύ πολύ να πήγαινα σε άλλη αντιπροσωπεία.
Και θα το ξανακάνω αν πετύχω τέτοια διαμάντια...

REALZEUS έγραψε:Από την άλλη ποτέ δεν θα άφηνα αυτοκίνητο που μου αρέσει επειδή ο πωλητής είναι |λογοκρισία|. Το πολύ πολύ να πήγαινα σε άλλη αντιπροσωπεία.
Scotch έγραψε:dimik έγραψε:....κομμωτής ...
Αυτά είναι επαγγέλματα.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]