Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#383858 Σεβασμός στα πορτοφόλια και στους μετόχους μόνο, όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό γελιέται.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#383861 Δια, η έννοια της απόλαυσης είναι σχετική για όλους και δεν είναι πάντα πλαγιολισθησεις από πλατείες με καπνισμενα πίσω λάστιχα.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:Σεβασμός στα πορτοφόλια και στους μετόχους μόνο, όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό γελιέται.

Ναι, ΟΚ. Εμείς όμως ως petrolheads έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε. Νομίζω; (Που θα έλεγε και ο Φέρμας :lol: ).

@Nikos: Μίλησα εγώ για παντιλίκια σε πλατείες; Στην τελική αυτά τα κάνεις με 1η και με 116...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#383868 Όσο σχετική και να είναι, μην το...τερματίσουμε κιόλας! Δεν βλέπω τι απόλαυση μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πέρα από μια άνετη μετακίνηση χάρη κυρίως στο καταπληκτικό αυτόματο που μπορεί να κρύψει την αηδία του diesel μοτέρ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#383869 ρε σεις θα με κάνετε να πάω να ψάξω για τεστ :hmmm:

να πάω λέτε με το S ή με το ψικασσό; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#383871 Άνετο, οικονομικό, ποιοτικό, στιβαρό και ευχαριστο λόγω όλων αυτών στη καθημερινότητα.

Αυτό για κάποιους μπορεί να είναι απόλαυση.

Αν και πρόκειται για διαφημιστικό της εταιρείας και η λέξη "απόλαυση" είναι στο moto τους.

Μη κρίνουμε εξ'ιδιων, δεν έχουν όλοι ίδιες προτεραιότητες και συνεπώς ίδιο definition της λέξης "απόλαυση".

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:Άνετο, οικονομικό, ποιοτικό, στιβαρό και ευχαριστο λόγω όλων αυτών στη καθημερινότητα.

Αν και πρόκειται για διαφημιστικό της εταιρείας και η λέξη "απόλαυση" είναι στο moto τους.

Μη κρίνουμε εξ'ιδιων, δεν έχουν όλοι ίδιες προτεραιότητες και συνεπώς ίδιο definition της λέξης "απόλαυση".

< >

Βγάλε το εταιρικό σου καπέλο και φόρα το BMW-δίσιο σου! :lol:
Η μόνη απόλαυση που έχει μια 116d είναι όταν σβήνει στα φανάρια και γλιτώνεις από τον ήχο του ταρίφα. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:
Nikos! έγραψε:Άνετο, οικονομικό, ποιοτικό, στιβαρό και ευχαριστο λόγω όλων αυτών στη καθημερινότητα.

< >

Βγάλε το εταιρικό σου καπέλο και φόρα το BMW-δίσιο σου!
Η μόνη απόλαυση που έχει μια 116d είναι όταν σβήνει στα φανάρια και γλιτώνεις από τον ήχο του ταρίφα. :innocent:

Καλά, πιο πολύ απολαμβάνω το εταιρικό μου από το προηγούμενο που το είχα μόνο για μένα για ένα σαββατοκύριακο.

Η απόλαυση είναι στις καθημερινές στιγμές.

(υγ αν δε θες να σβήνει το απενεργοποιεις :shifty: )

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
JBT έγραψε:ρε σεις θα με κάνετε να πάω να ψάξω για τεστ :hmmm:

να πάω λέτε με το S ή με το ψικασσό;

Με αμάξι όποιο θες. Με φόρμες μη πας γιατί ούτε καλημέρα θα σου πουν, μπορεί να σου δώσουν και καμιά σκούπα να καθαρίσεις την είσοδο. Το βιωσα στον Τρικαλίωτη όταν μου είπαν ότι δεν έχουν 4αρα σε td.

Μετά το σχόλιο μου στο fb τους... στο σπίτι μου μόνο που δεν έφεραν όλη την γκάμα τους...

Και όπως βλέπεις και στην φωτογραφία εκείνη την μέρα ... ΔΕΝ υπήρχε 4αρα ... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:Γεράματα ε;

:s_roses

Μπα, έχω το άλλο να ξεσπαω. Απλά έχω αλλάξει απόψεις για πολλά πράγματα αν και σχεδιάζω κάτι καλό για το μέλλον, για μένα. :shifty:

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#383887 Υπάρχουν πάμπολλες ιστορίες τέτοιες που αντιπροσωπίες έχασαν ΚΑΛΟΥΣ πελάτες απλά και μόνο επειδή σνόμπαραν τέτοιες ενδυμασίες.

1 στις 10 από τις ιστορίες αυτές να είναι αληθινή, πάλι είναι εντυπωσιακό (πόσο... επαγγελματίες είμαστε γενικότερα).

Πρέπει να γράψω στο αντίστοιχο τοπικό ρε παιδιά, ξεχνάω και πολλά, αλλά είναι τόσα πολλά μαζεμένα εδώ και λίγους μήνες που πλέον είναι κάπως αδύνατο να τα συμμαζέψω :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:

Μπα, έχω το άλλο να ξεσπαω. Απλά έχω αλλάξει απόψεις για πολλά πράγματα αν και σχεδιάζω κάτι καλό για το μέλλον, για μένα. :shifty:

< >

Να το κάνεις. Καλό το καρτ, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αυτό που λένε ότι όταν φεύγεις από την πίστα γυρνάς πίσω χαλαρά, ποτέ μου δεν το ένιωσα, ούτε με καρτ, ούτε με αυτοκίνητο. Καυλωμένος έμπαινα, καυλωμένος έβγαινα. :lol:

JBT έγραψε:Υπάρχουν πάμπολλες ιστορίες τέτοιες που αντιπροσωπίες έχασαν ΚΑΛΟΥΣ πελάτες απλά και μόνο επειδή σνόμπαραν τέτοιες ενδυμασίες.

Ισχύει. Από την άλλη ποτέ δεν θα άφηνα αυτοκίνητο που μου αρέσει επειδή ο πωλητής είναι |λογοκρισία|. Το πολύ πολύ να πήγαινα σε άλλη αντιπροσωπεία.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Να το κάνεις. Καλό το καρτ, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αυτό που λένε ότι όταν φεύγεις από την πίστα γυρνάς πίσω χαλαρά, ποτέ μου δεν το ένιωσα, ούτε με καρτ, ούτε με αυτοκίνητο. Καυλωμένος έμπαινα, καυλωμένος έβγαινα.

Είναι διαφορετικό και αρκετά πιο πλήρες, για μένα. Ίσως να μη το ενιωσες γιατί δε σε κάλυψε στο 100% αυτό που οδηγησες και νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο γιατί νομίζω ότι δεν έχεις οδηγήσει αυτό που οδηγώ.

Φεύγω κάτι παραπάνω από γεμάτος και ξέρω ότι το κάνω σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον και ανταγωνιστικο. Άσε που σε πίστα μπορεί και να είναι πιο γρήγορο κι από supercar.

Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να σου εξηγήσω είναι πως η απόλαυση είναι κάτι σχετικό και διαφορετικό για τον καθένα, οπότε καλά κάνει και το χρησιμοποιεί ως moto η BMW.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#383903 Ξέρω καλά τι λες Νίκο, απλά δεν το ασπάζομαι.

Απόλαυση BMW δεν είναι ένα 116d. Δεν έχει τίποτα παραπάνω από ένα Leon 1.6 Tdi. Απλά ένα διαφημιστικό μοτο είναι. :iconcool: