.
.
21 quadra έγραψε:Η έδρα της βαλβίδας δεν είναι κάτι απλό ειδικά όταν την επανατοποθετείς σαν καινούργια.
....
Ρεκτιφιέ με μηχανήματα 30 - 40 χρόνων που έχουν χάσει τις ακρίβειες τους δεν μπορούν να προσφέρουν ποιότητα σε σύγχρονους κινητήρες που οι ανοχές τους είναι πολύ μικρές, άρα ένα σύγχρονο ρεκτιφιέ πρέπει να έχει και σύγχρονα μηχανήματα με ψηφιακό έλεγχο.
21 quadra έγραψε:Έχω καλό φίλο μηχανικό με συνεργείο Ιταλικών ο οποίος λέει επί λέξει, εμείς οι μηχανικοί των συνεργείων όταν πεθάνουμε δεν λιώνουμε από τις κατάρες των πελατών μας.
Προσωπικά τον θεωρώ τον εντιμότερο που έχω συναντήσει στον χώρο γιατί δεν δέχεται να τον προσβάλει κανείς οπότε δεν αφήνει περιθώρια στη δουλειά του να δημιουργηθούν προβλήματα.
Έχω και άλλον γνωστό πάλι με Ιταλικά, που σε 5 χρόνια από το ενοίκο, αγόρασε οικόπεδο και έχτισε 2όροφο συνεργείο, αυτός σε φίλο του με Lancia το άλλαξε μέσα σε 4 μήνες 2 φορές την ECU με κόστος τότε 450.000 ΄΄εκαστη γιατί είχε πρόβλημα στο ρελαντί, και τον έστειλα στον άλλο φίλο, το έντιμο, και με ένα κατσαβιδάκι του πείραξε μια βαλβίδα ρυθμιστική στην υποπίεση και όλα μία χαρά και δεν του πήρε ούτε δραχμή.
Ο ίδιος άλλαξε εμπρός μου μια ασφάλεια αξίας 0.10 € στην ντίζα ενός Seicento που είχε ξεκουμπώσει και το έφερε με γερανό μια κυρία και της πήρε 100€ για βλάβη στο σαζμάν όταν ήρθε το μεσημέρι να το πάρει.
Άλλος φίλος πήγαινε την 146 της γυναίκας του επί 1.5 χρόνο στη συνεργείο του Μοσχού ( ήταν εκεί που είναι τώρα Renault στη Μεταμόρφωση ) γιατί ξεφορτωνότανε η μπαταρία κάθε λίγο και λύση δεν εύρισκε και μπαταρίες πολλές είχε άλλαξει, τον έστειλα και αυτόν στον καλό φίλο και βρήκε αμέσως τη διαρροή ρεύματος από τριμμένο καλώδιο και ηρέμησε ο άνθρωπος.
Καθημερινές ιστορίες τρέλας αδιαφορίας και απάτης.
theo13 έγραψε: Αλλά στην Ελλάδα ζούμε όπου ο μέσος πελάτης ξέρει καλύτερα τη δουλειά απ ον ίδιο το μηχανικό

Αντι για νευρο το ειχε ακουμπησει κατω απ το πατωμα της θεσης του οδηγου με αποτελεσμα να την βουλιαξει!
mousatos έγραψε:Πολλές ζημιές γίνονται από ζήλια και κακία.
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]