- 08 Απρ 2017, 17:52
Τις πομπώδεις χαζομάρες σε ότι αφορά τα μνημόνjα και το ΔΝΤ τις επιστρέφω υπόθετο όσο περνάει ο καιρός και επιβεβαιώνεται ποιος έλεγε πράγματα 'από το κεφάλι του' και ποιος παπαγάλιζε δελτία τύπου ή γαβριλησμούς.
Δεν είναι θέμα γνώσεων ή κριτικής ικανότητας (λολ), απλά εγώ δεν αναπαράγω κομματική προπαγάνδα όπως πολλοί χρήστες εδώ μέσα που συνεχίζουν να εκτίθενται με κτηνώδη απάθεια.
Για το προσβολές έχεις δίκιο και έχω ζητήσει συγνώμη, απλά όταν μπαίνουν στο πληκτρολόγιο μου απόψεις τύπου 'βγάζω λάδι τη ΧΑ' ή ότι 'θέλω να πεθάνουν οι συνταξιούχοι' καταλαβαίνεις ότι η υπομονή ξεπερνά τα όρια της.
Στο θέμα της ηλεκτρικής ενέργειας η άποψη μου είναι ότι η ΔΕΗ χρησιμοποιήθηκε επί δεκαετίες ως premium μαγαζάκι για τα κομματόσκυλα της εκάστοτε κυβέρνησης.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνουν όσα έπρεπε και τώρα να φτάνουμε σε καταστάσεις απείρου κάλλους.
Η προσέγγιση 'φταίει ο Φωτόπουλος' είναι παιδιάστικη και δεν αφορά εμένα.
Αυτό που λέω είναι πολύ σαφές και η θέση του εκάστοτε τρωκτικού σε αυτή είναι επίσης συγκεκριμένη.
Από πλευράς σου πάντως δεν είδα παρόμοια αντανακλαστικά όταν υποστηρίζονται απόψεις επιπέδου:
- manatzareus
- κατάργηση πλαφόν 'για να προσελκύσουμε ικανά στελέχη της αγοράς' (και πάντα προσλαμβάνουν τα κομματόσκυλα τους)
Οι απόψεις αυτές είναι κομματική ατζέντα που παπαγαλίζουν κομματόσκυλα.
Ελπίζω στο μέλλον να δείξεις την ίδια ευαισθησία και σε τέτοιου είδους χυδαιότητες.
"I've seen things you people wouldn't believe; Attack ships on fire, off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tannhauser gate. All those moments will be lost, in time. Like.. Tears... In rain"