Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Corto Maltese έγραψε:Το εγραψα και σχετικά με τη Μερκ. Η ομάδα που είναι στα πάνω και έχει σκάσει το χοντρό πακέτο ΔΥΣΤΥΧΩΣ παίρνει και αβέρτα σφυρίγματα. Kαι η Φερράρι ήθελε τα μαλαισιανά badgeboards και την αλλαγή στη σχεδίαση των Μισλέν για να πάρει τους πρώτους τίτλους.

Είχα καιρό να μπω σε αυτό το τοπικό και ξαφνιάζομαι που πέτυχα τα περίεργα του Corto :lol:
Εκτός από ένα (χοντρό αλλά με περίεργο τρόπο και σε εποχές που μάλλον θέλαμε να σπάσει η παντοδυναμία της RBR) πια είναι ακριβώς τα αβέρτα σφυρίγματα; Και μην πεις τους V6 γιατί είναι κρίμα για τα παιδιά της Ρενό (που ήθελαν μικρότερους κινητήρες) και ειδικά για τα παιδιά της Φεράρι που πίστευαν ότι στο θέμα των κινητήρων θα έχουν το πάνω χέρι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#37508 Παναθεμά με αν καταλαβες σε τι και γιατί απαντάς
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
castigamatti έγραψε:το 2005 o Alo προ md 109 βαθμούς και ο Rai 86.....Μετά md 24 βαθμούς ο Αlo....και ο Rai 26....
το 2006 ο Αlo με md 98 βαθμούς και ο MS 89......Μετά md 34 βαθμούς ο Alo ....και ο ΜS 32....
Συμπέρασμα ο Alo κέρδιζε ελέω παράνομου md.....το οποίο βέβαια το 06 χρησιμοποιούσαν και άλλες ομάδες :s_rofl

Το 2006 και η ferrari χρησιμοποιουσε md

wiki: 2006 German Grand Prix έγραψε:The Grand Prix weekend got off to a controversial start when the mass damper system fitted by Renault was deemed legal by the FIA appointed stewards, despite the FIA banning the use of these devices. The FIA appealed against the steward's decision, but Renault then withdrew the system after Friday practice to avoid further sanctions.

Επομενως το mass damper δε χρησιμοποιηθηκε στο Γερμανικο αγωνα. :thumbsup:

Μεχρι το Γαλλικο λοιπον ο Αλονσο ειχε 96 βαθμους και ο Σουμι 79...

Στους υπολοιπους αγωνες ο Αλονσο ειχε 38 και ο Σουμι 42.
Σε αυτο το διαστημα να πουμε οτι ο Αλο ειχε δυο εγκαταλειψεις, αλλα ο Σουμι τερματισε 8ος οριακα στην Ουγγαρια (μονο ενας βαθμος μετα απο προβληματα και συγκρουση), εγκατελειψε απο την πρωτη θεση στη Σουζουκα, ενω στη Μπραζιλ ειχε προβλημα στα δοκιμαστικα και στον αγωνα εμεινε τελευταιος μετα το σκισιμο του ελαστικου για να βγει τελικα 4ος. Με τις Φερραρι σε σουπερ ρυθμο εκεινη τη μερα δεν ειναι καθολου παραλογο να υποθεσουμε οτι χωρις προβληματα θα εβγαινε πρωτος. Οποτε οι βαθμοι δε λενε ολη την αληθεια γιατι η Φερραρι εδειχνε πιο ανταγωνιστικη μετα την απαγορευση.
Προσθηκη: Εκανε και δυο νικες ο Μασσα...

Δεν λεω πως απαραιτητα σημαινει κατι αυτο για το ποσο επηρεαζε την αποδοση της Renault, αλλα ας τα γραφουμε ολα για να ειμαστε πιο κοντα στην αληθεια...
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Corto Maltese έγραψε:Παναθεμά με αν καταλαβες σε τι και γιατί απαντάς

Παρακαλώ, διαφώτισέ με.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#37775 Παίδες η φάση έχει ως εξής για το 2015

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Silberpfeil έγραψε:

Παρακαλώ, διαφώτισέ με.

Δεν μπορώ τώρα να ψάχνω, αλλά όταν κάποιοι θεωρούν ότι θα αλλάξουν με το έτσι θέλω οι κανονισμοί εναντίον της Μερκ το 2015, τους θύμισα ότι μάλλον δε θα συμβεί γιατί το στυλ "έκανα μία μεγάλη επένδυση και θέλω να πάρω τους τίτλους που μου αναλογούν" πάντα είχε πέραση στη Φ1. Δεν εχω γραψει κατι εναντίον της Μερκ
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
mikeerfol έγραψε:Παίδες η φάση έχει ως εξής για το 2015

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
mikeerfol έγραψε:Παίδες η φάση έχει ως εξής για το 2015

Εικόνα

O Τομπάζης ειν' αυτός δεξιά; :help:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#37866 Ναι, (τους τα) τρωει καλα στη Φερραρι... :shifty:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
kantoniou έγραψε:Ναι, (τους τα) τρωει καλα στη Φερραρι... :shifty:

Εικόνα

Όντως είναι και παραείναι - thx Kantoniou :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#37988 Επιτελους βρηκε καλο front end...

:s_yes :superman: :thumbsup: :s_drinks :metalo: :s_omg :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Corto Maltese έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:

Παρακαλώ, διαφώτισέ με.

Δεν μπορώ τώρα να ψάχνω, αλλά όταν κάποιοι θεωρούν ότι θα αλλάξουν με το έτσι θέλω οι κανονισμοί εναντίον της Μερκ το 2015, τους θύμισα ότι μάλλον δε θα συμβεί γιατί το στυλ "έκανα μία μεγάλη επένδυση και θέλω να πάρω τους τίτλους που μου αναλογούν" πάντα είχε πέραση στη Φ1. Δεν εχω γραψει κατι εναντίον της Μερκ

Το κατάλαβα. Λάθος μου. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Yugo_para_siempre έγραψε:Επιτελους βρηκε καλο front end...

:metalo: :metalo: :metalo:
Πραγματικά απολαυστικός με τα paddles που είναι σταθερά! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Silberpfeil έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Επιτελους βρηκε καλο front end...

:metalo: :metalo: :metalo:
Πραγματικά απολαυστικός με τα paddles που είναι σταθερά! :metalo:

Σαν το V12, ατμοσφαιρα, με 730 bhp / 8250 rpm και κοφτη στις 8700 δεν εχει. Ειναι ονειρο αυτο το μοτερ, τι ηχος... :dizzy:

:offtopic:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#40192 Marchionne furioso.........ποιος είναι ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου; .......... :shifty:

κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι ο Mattiacci μετράει μέρες