Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Μπουζί, the new τακάκια?

φτασανε τα μπουζα να αλλαζονται γρηγοροτερα από τα λαδια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#382476 Δεν πληρωσα εγω τπτ, ειναι στην προσφορα για τα σερβις αλλα δεν καταλαβα ακομα γιατι τα αλλαξαν. Στο mazda ηθελε στα 100κ, εδω πως εγινε αυτο;;;
Άβαταρ μέλους
By xenos
Nikos! έγραψε:Έγραφε το bc για αλλαγή μπουζί?

< >

Οχι δεν ελεγε τπτ.

rx8_drifter έγραψε:Μπουζί, the new τακάκια?

Τακακια λεει σε 47κ χλμ. Καλα ειναι.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#382478 Αφού τα πληρώνει άλλος... και εσύ ευχαριστημένος και αυτοί που κερδίζουν....
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#382618 Χρωστάω μερικές! Νομίζω ο kon5 είχε ζητήσει φωτογραφίες.... Από το χθεσινό πλύσιμο. :s_howdy

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Στη 1η φαίνεται μαύρο, στη 2η φωτο φαίνεται καλύτερα το ¨γνήσιο αφρώδες καφέ¨.
Εσωτερικό που κρατά (ακόμα) ισορροπία ανάμεσα σε οθόνες και κουμπάκια! Το idrive απίστευτα γρήγορο αλλά....1) Στο Split Screen δε μπορείς να ορίσεις ότι θέλεις, παρά μόνο από 6-7 επιλογές. 2) Μόνο ένας μερικός χιλιομετρητής :hmmm: ( στο jazz είχε δύο ) 3) Επιβεβαιώνω τους προηγούμενους, με το Navi+ που έχω, για υπολογιστή ταξιδιού και ενδείξεις.

Σχετικά με réservoir : Παίρνει 61 λίτρα ( δε γνωρίζω αν σε αυτά μετράν και τη ρεζέρβα, ). Πριν το γέμισμα είχα ένδειξη για εναπομείναντα 50κάτι km και είχε ανάψει λαμπάκι περίπου από τα 90 . Γεμίζω και παίρνει 60 λίτρα :omg: ...δηλαδή είχα όντως ακόμα 50κάτι χιλιόμετρα και μετά?....... :s_bye ...
Στο jazz έφτανε 0 km ( στην ένδειξη ) και μετά είχα περίπου ακόμα 50-60 km ...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#382622 Ωραίο το χρώμα του εσωτερικού.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#382624 Μου αρέσει τόσο που όταν έρθει η ώρα να ξεφορτωθώ το Golf θα κοιτάξω προς τα εκεί για την σύζυγο.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#382625 Προς τι τα τάσια? Χειμερινό σετ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#382628 Γηπεδάκι και το πορτ-μπαγκάζ :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
Νίκος Παππάς έγραψε:Ωραιο χρωμα εσωτερικου και εξωτερικου! Μελιτζανιζει λιγο η ιδεα μου ειναι;

drdino έγραψε:Ωραίο το χρώμα του εσωτερικού.

Ευχαριστώ! :s_yes Μελιτζανίζει αρκετά στον ήλιο. Το βράδυ είναι κανονικό μαύρο!

Deleted User 1 έγραψε:Προς τι τα τάσια? Χειμερινό σετ? :hmmm:

Ακριβώς. Θα επανέλθω με τις ¨καλοκαιρινές¨ ζάντες. Ο μάστορας πρότεινε πως το χειμερινό σετ είναι καλύτερα σε σιδερένιες ζάντες αντί αλουμινίου.. Μεγαλύτερη αντοχή σε αλάτια και παγωνιές, ανέφερε ! Η διαφορά στη τιμή ( σιδερένιες+τάσια αντί αλουμινίου απλή, όχι κάτι τέλειο οπτικά ) δεν ήταν εξωφρενική. Τον άκουσα και βλέπουμε!!
Άβαταρ μέλους
By dimik
#382711 Τι να λέμε τώρα, χρώμα, ήχος....

Η φώτο είναι χάλια γιατί ίσα που πρόλαβα να την βγάλω πριν εξαφανιστεί, Μ5 το μωρό. Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#382720 σε τι αυτοκινητο εισαι? το ταμπλω φαινεται πολύ φθηνιαρικο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#382726 Σε BMW αλλά έχω βάλει ταμπλό από Τουότα για να μην τραβάει το μάτι