Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
#382306 ΙΚΕΑ Λευκωσία

Εικόνα

γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί :slap: :slap: :slap: :slap:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#382316 Γιατί μπορεί! :rtfm: :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By dimik
#382319 Αν το οδηγάει κανένα τέτοιο, το επιτρέπω :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Mή σου βγει καμια τσουλια αλεξανδράτου μόνο :s_biggrin

Από την μακρά μου εμπειρία σίγουρα είναι περίπτωσης εξ ανατολών μιλφοπιπινακίου που δαγκώνει γκαφρά από ροζομάγουλο δίποδο με επίθετο που λήγει σε ίν.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#382368 Mου έλεγε φίλος που εχει μετακομίσει στην μαρτυρική μεγαλόνησον ότι τα διαζύγια μπαρμπαδελίων και τα παντρολογήματα με ρωσσίδια πάνε σύννεφο :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Mου έλεγε φίλος που εχει μετακομίσει στην μαρτυρική μεγαλόνησον ότι τα διαζύγια μπαρμπαδελίων και τα παντρολογήματα με ρωσσίδια πάνε σύννεφο :s_biggrin

Δεν χρειάζεται καν να είσαι μπαρμπαδέλι, έρχονται εδώ για δουλειά με Pink slip για 3-4 χρόνια σε ρωσικές εταιρείες και ψάχνουν διακαώς γαμπρό για να μείνουν μόνιμα.

Για να είμαστε και on topic η BMW εδώ πουλάει σαν τρελή γιατί όλες θέλουν και από μια σειρά 1 αρχικά και μετά αναβαθμίζονται σε 3αρες coupe.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#382400 Ηρθα στον Σπανο για σερβις και γινεται Ο χαμος! Οι δουλειες πανε οχι απλα καλα απ οτι βλεπω.
Επισης να πω οτι εκλεισα ραντεβου 2 εβδομαδες πριν.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#382402 Κι ο πατέρας μου που πήρε τηλέφωνο χθες για service του είπαν για μετά το Πάσχα. Κανόνισε όμως στη ζούλα να το πάει για έναν έλεγχο και λάδια την επόμενη εβδομάδα (μετά από 1,5 χρόνo και .... 2.000km...), μιας και θα το χρησιμοποιήσει το Πάσχα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#382414 Ίσως λόγω εορτών, κάποιοι που θέλουν να πάνε ταξίδι. Πραγματικά όμως πολύς κόσμος. Συμπεράσματα:

*μου έκανε εντύπωση που μου άλλαξαν μπουζί στα 2 χρόνια/17κ χλμ! Τους ρώτησα εν τω μεταξύ. Μου λένε είναι λόγω χρήσης. Μα έχει 17κ χλμ. Ε είναι και πως το πάτε. Μα το 80% είναι εθνική. Τελική απάντηση: το υπολογίζει μόνο του! :lol:
*Υπόλοιπα: λάδια/φίλτρο λαδιού, αέρος, καμπίνας, κάρτα καυσαερίων*
*Υπάρχει συνεργείο στην Ελλάδα να έχει δυναμόκλειδο**;;; :x Νομίζω έκανε μονόζυγο πάνω στην καστάνια ο τύπος. :help:

*βγάζει κανένας; Εγώ δεν το συνηθίζω. :oops:
**μία φορά έχω πετύχει και σε πολύ ξεπλένικο συνεργείο :oops:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#382421 Νταξει οι άνθρωποι δεν παίζονται...Μπουζί στα 17.000χλμ δεν αλλάζεις με την καμμία , οι άνθρωποι χρεώνουν κ τον αέρα που αναπνέεις..
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#382429 xenos πληρωσες η εχεις και εσυ την προσφορα;

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#382446 Έγραφε το bc για αλλαγή μπουζί?

< >