Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#381706 Από πού τα πήρες όλα αυτά gianik και πού έκανες την τοποθέτηση;
(Πρέπει να την έχουμε κάνει ξανά αυτή τη συζήτηση στο παρελθόν)

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#381708 Δοκίμασε ο μικρός 26αρι ποδήλατο σε μικρό μέγεθος σκελετού και με έχει φάει να του πάρω ποδήλατο μεγάλο όπως λέει. Τώρα έχει ένα 20αρι Clermont και είναι μάλλον οριακό. Ύψος του μικρού 1,40.
Για πείτε ιδέες, μεταχειρισμένο να κοιτάξω;
Όσοι πιο λίγα κοστίσει τόσο το καλύτερο.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#381717 3η Δημοτικού θα καβαλήσει 26άρι; Τέτοιο είχα μέχρι πριν ενάμιση χρόνο κι είμαι 1.94.
Θα πάει η τούμπα σύννεφο. Αν επιμένει όμως, car.gr.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#381720 Κασκαντέρ λέμε!!
Εικόνα

Αυτό έγινε την προηγούμενη Κυριακή, μετά δεν ήθελε να ανέβει στο δικό του.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#382045 Στο lexus μπαίνει αυτός ο κοτσαδόρος, με τιμή χώμα στα 518,98 ευρώ :lol: . Η αντιπροσωπεία δίνει τον ίδιο 1.200 ευρώ + 400 ευρώ η τοποθέτηση :s_crazy
Απ' ό,τι διαβάζω, Installation time Approx. 120 minutes, οπότε κανένα 100ρικο θα το θέλω για την τοποθέτηση.

Μάλλον πιο οικονομικά μου έρχεται να φτιάξω τη ζημιά που θα προκαλέσει η βάση με τους ιμάντες στο λούστρο :hmmm:

Αναμένω νέα κι από a.hellas (αν έρχεται στα μισά το συζητάμε).
Άβαταρ μέλους
By elteo
#382052 Πάρε μία Thule στο στυλ της παρακάτω και θα είσαι ΟΚ. Άλλωστε για αλλαγή το χεις. :shifty:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Δεν έχεις λουριά. Μπαίνει και λοκάρει σε 10 δεύτερα. Και αντέχει όντας ποιοτικότατη.

Τέτοια έχω εδώ και 5 χρόνια. Αψογη. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#382054 :s_thumbsup Από trimhellas την πήρες; Για δώσε καμιά info παραπάνω (μοντέλο, τιμή, κλπ)
Κάνει και για τη Β; Μ' έναν σμπάρο :eat:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε::s_thumbsup Από trimhellas την πήρες; Για δώσε καμιά info παραπάνω (μοντέλο, τιμή, κλπ)
Κάνει και για τη Β; Μ' έναν σμπάρο :eat:

Thule Clip on, είναι όντως πολύ εύκολη η τοποθέτηση, αρκεί να μην έχει αεροτομη το αυτοκίνητο.
Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 240€ την είχα πάρει το 2008

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#382066 Σωστός. Αυτή μου πρότειναν για τη Β από trimhellas --> Thule ClipOn 9104
Για το lexus ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή για την πίσω πόρτα. Μόνο κοτσαδόρος ή οροφή. Άρα, για να μην έχει λύση η thule για την πίσω πόρτα, μάλλον καλό θα ήταν να αποφύγω κάποια οικονομική λύση άλλης εταιρείας.
Σκέφτομαι σοβαρά και τη λύση "μπάρες οροφής", μπας και επαναφέρω κάποια στιγμή και την μπαγκαζιέρα που έχω στην αποθήκη. Ή καλύτερα να επενδύσω σε κοτσαδόρο; :hmmm: :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By elteo
#382068 Εγώ δεν θα τα έπαιρνα μαζί μου τα ποδήλατα. Είναι η οικονομικότερη λύση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#382140 Και οι μπάρες οροφής πεθαίνουν, για διάφορους λόγους.

Οπότε για το lexus μας έμεινε μόνο η επιλογή κοτσαδόρου:
α) a.hellas με 250 ευρώ (τελική, τοποθετημένος).
β) "μαμά" με ~520 ευρώ και άγνωστο κόστος και μάστορα τοποθέτησης.

Έχουμε να προτείνουμε κανέναν μάστορα προς τα πάνω (Παλλήνη-Γέρακας-Αγ.Παρασκευή); :ninja:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#382200 Τι πιέσεις δουλεύετε τα ελαστικά σας στα mtb; Βλέπω στο youtube έως 30 psi max tubeless βέβαια. Τα δικά μου λάστιχα γράφουν επάνω 65 psi και τα έχω με σαμπρελες.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#382231 Εξαρτάται απ' τα κιλά σου, το τερέν στο οποίο κινείσαι και το είδος ποδηλασίας που κάνεις. Άλλο το πατημένο χώμα, άλλο η κροκάλα στον Υμηττό. Άλλο η κάλυψη αποστάσεων σε δασικούς δρόμους, άλλο τα μονοπάτια κι οι καταβάσεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Scotch έγραψε:Υπάρχουν αυτά τα δύο στην αποθήκη. Αξίζει να τα φτιάξω;
Εικόνα
Εικόνα

Έφτασε η ώρα και του Peugeot. Αύριο αλλάζει τιμόνι, σέλα, λάστιχα και φρένα.
Να πάρω και κανένα κράνος ή υπερβολή; Προορίζεται για βόλτες με τα παιδιά σε πάρκα, πλατείες, κλπ.

< >