- 03 Απρ 2017, 13:53
#382024
1/ Προφανώς και εγω αναφερόμουν σε νωπά (συσκευασμένα) φιλέτα κοτόπουλου και γαλοπούλας.
2/ Για το Ζαγορίσιο, τα ΄χουμε ξαναγράψει και επιβεβαιώσει στο τοπικό με τις "Συνταγές...", ως το καλύτερο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.
Και είχα τονίσει πρώτος πως ειδικά σε φύλλο, το χειρότερο (καθόσον θεωρείται επώνυμο και είναι και ακριβό) είναι του Κανάκη, όπως και τα περισσότερα σφολιατοειδή και οι ζύμες του.
3/Η Alfa είναι η μόνη που μπορεί να σταθεί, προηγείται δε και της Χρυσής Ζύμης στο πλείστο των προιόντων της .
4/ Σαρόγλου επίσης εξαιρετικός στα σφολιατοειδή του, αλλά .... φαρμάκι στις τιμές!
Γενικά : Καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίζει πως θα διαχειριστεί τα χρήματά του, που ισχύει προφανώς και στα τρόφιμα. Και επειδή δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα σκανάρουμε την "εργαστηριακή" ποιότητά τους, θεωρώ ως αναφερόμαστε σε όποιο εκ των προϊόντων και το προτείνουμε ανάλογα, με μοναδικό γνώμονα τη γεύση σε συνάρτηση και με τη τιμή τους και όχι τις (ενδεχομένως βάσιμες) υποψίες έχουμε για το πόσο "ασφαλή" είναι.