Όσον αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα, από τρόφιμα ψωνίζω συχνά ελληνικά φρούτα και λαχανικά. Έχω γνωστούς παραγωγούς που προμηθεύουν με τα προϊόντα τους το Lidl και τα βλέπω στα καλάθια με την επωνυμία τους. Κρεατικά, πουλερικά ποτέ (είχα άσχημη εμπειρία την πρώτη φορά που αγόρασα). Από ποτά μ’ αρέσουν οι μπύρες Strong καθώς και η Black που έχει παρόμοια συσκευασία με την Strong, αλλά δεν την έχει πάντα.
Τα υπόλοιπα προϊόντα (εργαλεία, μικροσυσκευές, είδη αυτοκινήτου, είδη κουζίνας μπάνιου κλπ) είναι φυσικά κινέζικα, όπως όλα σχεδόν τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Γενικώς μιλώντας τα εργαλεία του είναι μια χαρά για τον ερασιτέχνη και είναι άδικο να τα συγκρίνουμε με τα πολλαπλάσιας αξίας αντίστοιχα επαγγελματικά. Επίσης έχουν εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών (κάποια και 3 ή και παραπάνω) και σε περίπτωση βλάβης είτε σου τα επισκευάζουν, είτε σου επιστρέφουν τα χρήματα ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, γιατί και πως κλπ. Όπως επίσης ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ τα παίρνουν πίσω μέσα σε ένα μήνα από την αγορά τους. Αυτά από προσωπική εμπειρία.
Έχω ένα σωρό εργαλεία από το Lidl κάποια μάλιστα τα αγόρασα από το Bazaar του Lidl σε μισή ή και χαμηλότερη τιμή από την τιμή που τα πουλούσαν κανονικά και μέχρι στιγμής δεν μου έχει χαλάσει κανένα.
Πολλά απ ΄αυτά δεν τα χρειαζόμουν, αλλά τα αγόρασα για να βρίσκονται και μ΄ έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Το θέμα με τα εργαλεία του Lidl είναι ότι όταν τα χρειάζεσαι δεν τα έχει διαθέσιμα και όταν τα έχει διαθέσιμα, δεν τα χρειάζεσαι...
Καλή βδομάδα

Λές να είχα(με) φάει πολλά και τα ... μπουχτίσαμε? Διότι 2 βράδια / εβδομάδα, ήταν στανταράκι βραδινό συσσίτιο.