Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#37657 Η μια κόκκινη ήταν στο μάτς με τη Γιουβέντους που επαιξε μπουνιές ο Κωσταρας.
Οι 2 κίτρινες ηταν τραβηγμένες απο τις κωλοτριχες. Απο τη παράγκα της Γιούβε. Εδώ που είναι κρυστάλλινο το πρωτάθλημα αποτυπώνεται όλη η αλήθεια. Η οποία είναι οτι ο Κωσταρας ο Μανωλάς είναι απο τους πιο καθαρούς αμυντικούς ever.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#37772 Α εγώ τον απόλαυσα! Και στο Μόναχο αλλά και στο Ολίμπικο τον απόλαυσα πραγματικά! :s_rofl :s_rofl

ένα μόνο δείγμα σε καλή συνεργασία με τον Τορο! :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#37829 Οταν λεγαμε για τον Μανωλα οτι ειναι αμπαλος κ γκαφατζης ειμασταν κακοι..Μονο καλο οτι ειναι γρηγορος , τπτ αλλο..
Αυτη τη στιγμη μακραν ο καλυτερος Ελληνας αμυντικος (και ποδοσφαιριστης) ειναι ο Σωκρατης.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
giannik1977 έγραψε:Οταν λεγαμε για τον Μανωλα οτι ειναι αμπαλος κ γκαφατζης ειμασταν κακοι..Μονο καλο οτι ειναι γρηγορος , τπτ αλλο..
Αυτη τη στιγμη μακραν ο καλυτερος Ελληνας αμυντικος (και ποδοσφαιριστης) ειναι ο Σωκρατης.

Συμφωνώ! Ο Σωκράτης ειδικά από πέρυσι με τον Κλοπ έχει γίνει ξεκάθαρα και με διαφορά ότι καλύτερο έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντα ήταν καλός αμυντικά αλλά πλέον είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα CB στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#38299 Δηλωσεις Μαρινακη για το περσινο πρωταθλημα της Γ Εθνικης..Πλεον ανοικτος πολεμος με Τιγρη..
Άβαταρ μέλους
By g8777
#38324 Ωραια.Να ανοιξει ακομα περισσοτερο ο βοθρος. Μπας και καταλαβουν και οι τελευταοι ρομαντικοι σε τι πρωταθλημα ειναι θιασωτες και σηκωθουν και φυγουν. Να μεινουν μονο τα αρρωστακια ρε πστ μου και οι τα δουλικα του καθε εγκληματια.
Γιατι να τρεχεις στο ΑγιοΝ Ορος; Γινε Προεδρας λεμε. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#38327 Θ αλλαξει κατι αν σου πω μια ομαδα; Θα αποκτησει περισσοτερο κυρος ( :svivhaha: ) το ποστ μου;

Αιντε και σου λεω οτι ημουν ΑΕΚ. Τι συμπερασματα θα βγαλεις δλδ;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#38330 Ναι μωρε το καταλαβα.
Απλα εχω σιχαθει με ολο αυτο το πλυντηριο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο/μπασκετ. Καταλαβες τι παιζεται σημερα;
Εχει ξεκινησει territorial war Τιγρη-Χοντρου. Ο πρωτος δινει τα μυνηματα του για του χρονου και τα ερπετα που ειναι γυρω απο τον Μαρινακη ετρεξαν κατεθειαν πανω του για προστασια. Για αυτο βγηκε ο Βαγγελας σημερα. Να πει "ησυχαστε, εγω ειμαι το αφεντικο σας και θα καθαρισει μαζι μου οποιος σας πειραξει". Καθονται οι υπολοιποι μετα και ψαχνονται τι συνθεση θα κατεβασει ο Αγγελος την Κυριακη.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#38351 Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 42494.html