Στο 1:16 βγαίνει στο πλάνο ένας μ@λάκας και γελάει! Φαίνεται να το απολαμβάνει...
Bayern7 έγραψε:Ότι ακριβώς κάναν οι δάσκαλοι και στα δικα μας σχολεία την εποχή των πατεράδων μας.
ΑΚΡΙΒΩΣ ομως.
axel12p έγραψε:Bayern7 έγραψε:Ότι ακριβώς κάναν οι δάσκαλοι και στα δικα μας σχολεία την εποχή των πατεράδων μας.
ΑΚΡΙΒΩΣ ομως.
+1000
Και όχι μόνο των πατεράδων μας, αλλά και πιο πρόσφατα.
RXristos έγραψε:Και από την στιγμή που το ξύλο σταμάτησε να βγαίνει από τον παράδεισο... οι δάσκαλοι/καθηγητές φοβούνται τους μαθητές. Και άμα λάχει ακούνε και κανένα γαμοσταυρίδι, οι καθηγητές...όχι οι μαθητές, γιατί κάνανε παρατήρηση στο μούλικο που κάνει φασαρία. Και σιγά μην πάνε κόντρα στο κακομαθημένο... την άλλη μέρα θα βρουν το αμάξι περιποιημένο και στολισμένο. Αν δεν έρθει ο γονιός να ζητήσει τα ρέστα από τον καθηγητή που πέταξε έξω, προσέβαλε, έκανε παρατήρηση στο παιδί του...
kovathe έγραψε:RXristos έγραψε:Και από την στιγμή που το ξύλο σταμάτησε να βγαίνει από τον παράδεισο... οι δάσκαλοι/καθηγητές φοβούνται τους μαθητές. Και άμα λάχει ακούνε και κανένα γαμοσταυρίδι, οι καθηγητές...όχι οι μαθητές, γιατί κάνανε παρατήρηση στο μούλικο που κάνει φασαρία. Και σιγά μην πάνε κόντρα στο κακομαθημένο... την άλλη μέρα θα βρουν το αμάξι περιποιημένο και στολισμένο. Αν δεν έρθει ο γονιός να ζητήσει τα ρέστα από τον καθηγητή που πέταξε έξω, προσέβαλε, έκανε παρατήρηση στο παιδί του...
Δεν ξέρω αν εσυ θα ήθελες να επανεισαχθει η βία του δασκάλου σαν εκπαιδευτικό εργαλείο, πάντως εγώ τη στιγμή που κάποιος θα απλωνε χέρι πάνω στο γιο μου θα του το έκοβα από τη μασχάλη.
Dimsabas έγραψε:kovathe έγραψε:RXristos έγραψε:Και από την στιγμή που το ξύλο σταμάτησε να βγαίνει από τον παράδεισο... οι δάσκαλοι/καθηγητές φοβούνται τους μαθητές. Και άμα λάχει ακούνε και κανένα γαμοσταυρίδι, οι καθηγητές...όχι οι μαθητές, γιατί κάνανε παρατήρηση στο μούλικο που κάνει φασαρία. Και σιγά μην πάνε κόντρα στο κακομαθημένο... την άλλη μέρα θα βρουν το αμάξι περιποιημένο και στολισμένο. Αν δεν έρθει ο γονιός να ζητήσει τα ρέστα από τον καθηγητή που πέταξε έξω, προσέβαλε, έκανε παρατήρηση στο παιδί του...
Δεν ξέρω αν εσυ θα ήθελες να επανεισαχθει η βία του δασκάλου σαν εκπαιδευτικό εργαλείο, πάντως εγώ τη στιγμή που κάποιος θα απλωνε χέρι πάνω στο γιο μου θα του το έκοβα από τη μασχάλη.
Ελπίζω αυτή η μηδενική ανοχή να μην περιλαμβάνει και ξύλο μεταξύ μαθητών, γιατί τότε θα πρέπει να κόψεις πολλά χέρια.
Επίσης, θα κόψεις και το χέρι τού δικού σου γιου, όταν θα το απλώσει σε άλλα παιδάκια;
Γενικώς καλό είναι να αποφεύγονται αυτές οι βαρύγδουπες δηλώσεις (Η δική σου + Ξένου περί στριψίματος λαρυγγιών), ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος και δεν πρέπει να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για κάτι που δεν υπάρχει. Και θα φάει και θα ρίξει. Σε λογικά πλαίσια γίνεται σχεδόν από όλα τα παιδάκια, δε μιλάω για τους Ταλιμπάν των σχολείων.

Σοβαρά πάντως υπήρξε ΕΝΑΣ άνθρωπος που να είδε Μάκ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]